Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
Valakinek nincs eladó ütős VGA-ja? 70k a keret!
AMD érdekel csak! nVidia nem.
Ajánlatokat PM-be várok!
Smoke some weed nigga!
-
gaben1117
senior tag
Hello,
A Hervisen es a Tesconal levö Sportsdirect-en kivül hol lehet Nike cipöket venni Miskolcon?
-
Ronyman
aktív tag
Láttam többen is AM2 lapot keresnek. Nekem valahol van talán egy asus m2n lapom. Ha érdekel valakit, akkor dobjon egy privit és meló után megkeresem.
-
Jarod1
addikt
tv fali tartót hsznál valaki? milyen dübel kell a falba a felfogáshoz?
-
üszök
őstag
válasz Jarod1 #51461 üzenetére
Fém dűbel,vagy legalább 12-es külső átmérőjű műanyag tipli. Olyat amibe 10-es kulcsnyílású csavart lehet tekerni.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Nestor16
senior tag
Hali.
TV-hez érdekelne (jack csatlakozású) 2.1 vagy 2.0 hangfal 5-15k között. Inkább az olcsóbbat preferálom, de ha megéri az árát akkor 15 körül még oké.
Ajánlatokat PM-ben várom.
Köszi.Üdv, Dávid
-
Penndragon
tag
Sziasztok, hétvégén szombat-vasárnap nyitva van a Zsarnai piac?
A kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Sunsetjoy
tag
válasz Penndragon #51466 üzenetére
Hali!
A Zsarnai piac tudomásom szerint csak hétvégén van nyitva, mindigZsarnai Piac
Jellege: használtcikk-piac és autóvásárNyitva tartás:
Január 1 – március 15. Szombat, Vasárnap: 07.00 – 14.00
Március 16 – december 31. Szombat, vasárnap: 06.00 – 14.00Elérhetőségek:
Miskolc, Besenyői út
Telefon: 46/412-611, mellék: 138
Fax: 46/412-618A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
Gabe123
aktív tag
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
nagyúr
Karácsonyi ajándékként lejjebb vittem az árát ennek a gyöngyszemnek :
-
Penndragon
tag
A kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
-
atyuska
tag
Érdekelne valaki egy HP EliteDesk 800 G1 SFF H5U03EA ?
Bővítve 12giga ramra, 256Gb Samsung 850Pro, 4Tb WD Purple, Geforce GTX750-re.
Hangtalan szagtalan, a gép kb fél éves, a többi cucc kb 2 hónapos.
----atyuska----
-
gaben1117
senior tag
UPC net szarakodik még valakinél?
-
gabesz78
tag
Sziasztok!
Van egy eladó HP LaserJet P2014-es nyomtatóm. Akit érdekel privátban keressen!
"Elképzelhető, hogy a Computerek a jövőben nem nyomnak majd többet 1,5 tonnánál." (1949, Popular Mechanics)
-
Diokhan
addikt
válasz Penndragon #51473 üzenetére
Ez nem volt kérdés... Eléggé balf@sz módon csinálta...
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Lupin.
tag
Eladó ACER Aspire V5-561G notebook. Itt 135.000 péz.
-
derrik
őstag
Sziasztok!
Holnap mennék Bécsbe az Adventi vásárba. Tapasztalata van Valakinek??? Útvonal, parkolás, árak???
Köszönöm! -
bozsozso
őstag
Sziasztok,
nem tudtok valami olyan oldalt, ahonnan smiley-kat ingyen lehet letölteni normális méretben? 10*15-ös papírra lenne nyomtatva 4db, tehát max.5*7,5-es méretben.
-
Lajkó
őstag
válasz derrik #51479 üzenetére
Mi voltunk! Meg is esküdtünk, hogy legalább 10 évig be nem tesszük a lábunk!
Vigyél annyi pénzt amennyi csak van! Sőt többet! Pl.: 1 pingponglabda csillámporral 4-5 euro. legkisebb hógömb 3x annyi, stb...
Folyadékot ne igyál, mert mindenhol sorakozni kell minimum fél órát! Kivéve éttermekben! -
Potzee
addikt
válasz derrik #51479 üzenetére
Én már kétszer voltam...a csajok miatt.
Pasi szemmel unalmas, de van forralt bor és sokféle ízesített puncs (3.5 euro-tól)
Több helyszínen van kipakolás, de kb. mindegyik egyforma, a klasszikus a Városháza előtt, Maria Theresien Platz, vele szemben a Museumquater, mellette a Mariahilfer strasse és Schönbrunn (nekem ez jött be leginkább)
Fenyőfa díszek, faragott és egyéb kézműves holmik, szappan és gyertya, üvegzománc díszek, bőr cuccok, stb.
Kb. ugyanolyan, mint a Vörösmarty téren.
A hétvégén szinte mindenhol ingyenes a parkolás...csak nagyon nehéz helyet találni. Egyébként nincs dugó, jól lehet közlekedni.(#51482) Lajkó
Neked is bejött...
Egyszer muszáj megnézni, hogy az ember többé ne vágyjon rá...persze csaj szemmel más...szépek a fények, a hangulat, a nyüzsgés, stb. szóval, amiket mi, pasik nem tudunk értékelni...[ Szerkesztve ]
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Potzee
addikt
Mi sem vettünk, pusztán leírtam, hogy mire lehet számítani, milyen a termékkínálat...biztosan sok minden más is kapható, de bennem ezek maradtak meg.
Idén kevés helyen lehetett kapni igazi bécsi fánkot...a sült gesztenye aranyárban van.
Hétvégente rengeteg a magyar.PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
khorvat
senior tag
Tudtok nekem mondani 2-3 számtech boltot Miskolcon, ami most vasárnap (12.21) nyitva lesz és ár-érték arányban a legjobbak, nagy azonnal vihető raktár készlet fontos lenne komplett PC-hez kelle több dolog és fontos, hogy karácsony előtt össze tudjam rakni a gépet! a kiszolgálás és garancia kezelés se árt ha példás
Válaszokat előre is köszi! -
Lajkó
őstag
No de akkor mit veszel?? Egy kezemen meg tudom számolni, hogy kategorizálva milyen termékeket árulnak a vásárban!
Még ezeket hozzá tenném:
Minimum 4.5 euró a puncs, meg a bögre hozzá 3 euró! Ebből otthon egy vajlinggal csinálsz!
Több 100 busszal érkeznek az emberek ilyenkor, és akár több 100.000 ember, de lehet milliók is vannak egy nagyobb téren ilyenkor. Erre a tér egyik sarkába belöknek egy olyan toalettet amiben 6 férőhely van?
A szuvenír is horror áron van, de mondjuk a "sétálón" láttunk jó cuccokat. Pl. 45.000 euróért karórát, meg ilyesmit!
Szépnek szép minden, de pl. Budapest sokkal szebb! Úgy, hogy nálunk az idegenforgalom nem feltétlen elsődleges. Több elmegy másra a kasszából, mintsem hogy restaurálnának ezt-azt...
Mindenki lök fel mindenkit, senkit nem érdekel a másik miután átgyalogolt rajta! Többször kértem elnézést pedig nem is én voltam a hibás mégis rám sem hederítettek.S végezetül: -Az árusok legalább 60%a nem beszél semmilyen idegen nyelvet! Elmondom neki angolul hogy mit szeretnék, aztán elkezdem neki magyarázni hogy mit szeretnék! S erre még én vagyok a bunkó, hogy nem beszélem a nyelvüket! Végtelenül nacionális egy nép!!
Volt szerencsém olyanhoz is, hogy hömpölygünk lassacskán a tömeggel, erre nem sokkal jobbra előttem hallom a lufiárust fennhangon kántálni! Idézem szó szerint: Ungarn Is The Kill Zone!
Azt hittem leesik az állam! Mi a picsa??! Nézek rá, hogy mi baja, erre még fejeket vág, hogy mi a baj f@szfej??
Azt kell mondjam mindezek után már csak ezen őrlődtem, s majdnem utálattal hagytam ott az egészet!Potzee: Ha szép karácsonyi fényeket akarsz látni, menj le Sárospatakra!
-
-
-
sutykuru
aktív tag
-
Solad
addikt
Kaját, piát, hangulatot
Ha az otthoni elkészítési árral hasonlítasz össze bármit is, akkor nyilván az otthonival jössz ki jobban.
Idén még nem mentünk ki, de tavaly hárman nem tudtunk 100 eurót elkölteni kajára és piára, pedig nem vagyunk madárétvágyúak a minimum 4,5 eurós puncsra én 2,5-3 körül emlékszem. ha valóban 4,5 akkor tavalyhoz képest jelentős a drágulás.Arról pedig hogy mindenki bunkó a másikkal és löki fel kb annyira lehet meggyőzni minthogy minden egészségügyi dolgozó bunkó. Nagyon nagy mértékben a befogadón múlik a dolog. Én a magam részéről amúgy nagyon jól megértettem magam angolul is velük, annál az elenyésző hányadnál meg akivel nem, azzal beszéltem németül csak azt nem szeretem
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
aktív tag
válasz kicsitrash #51493 üzenetére
Igazad van,de ott a nagyobb gondot jelentő kérdések,nagy árukészlet,jó árak és a szívélyes kiszolgálás,ne ez Miskolcon nem nagyon létezik,ezért rendelek én is minden még időben,felső-közép kategóriás cuccok a boltokban nincsenek vagy ha igen kb egy tízessel drágábbak is.
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
Gabe123
aktív tag
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest