Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fila
senior tag
Egy jó kis dual simes teló valakinek?
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
üszök
őstag
Keresek DDR 3-as 2 gigás leptopp ramot.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Relo
tag
Sziasztok
Tab-ot javítanak valahol Miskolcon?
Nem kapcsol be, töltőre téve berregő hangot ad a hangszórója, de a kijelzőn semmi életjel nem látszik. -
zetecR
addikt
Pár dolog itt is fent van.
-
Wiz Khalifa
veterán
Smoke some weed nigga!
-
üszök
őstag
válasz Wiz Khalifa #50415 üzenetére
Tiszta jó hirdetései vannak. A legjobb a 4 sisak.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
scapegt
őstag
Mivel más oldalon is elolvashatod a cégekről ugyanezt, nem hinném, hogy gond van abból, hogy leírtam, egyébként meg alig írtam le valamit, arról sem tudni, pontosan mi lehet. A tulajdonosok adatait nem fogom kiírni (főleg, hogy engem nem is érdekel).
Csak segíteni akartam, mert lehet, hogy nem szerencsés egy olyan cégtől vásárolni, amelyet éppen megszüntetnek ... vagy tudja a jó ég mit jelent.
[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
Hátha valakit érdekel, hogy a madaras tesóban 1090,- Ft LED lámpa. (E27, 8W, 600 Lm) 55W-osnak felel meg és tényleg jó fénye van! Eddig még ez az első, ami használhatónak tűnik
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PLaci58
addikt
válasz kicsitrash #50426 üzenetére
Igen, elsőre izzót akartam írni.
Pontosan erről van szó : [link]
A melegfehér az eléggé fehér, de még használható."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz PLaci58 #50427 üzenetére
Ezek a filament ledes megoldasok tetszenek nekem, egyelore ez a cél, persze külföldről beszerezni. [link]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kicsitrash
aktív tag
válasz PLaci58 #50429 üzenetére
Egy ismerős picit belenézegetett a dolgokba. A kínai gagyi ledek általában meg sem közelítik a specifikációkat. Legutóbb rendelt egyet, ami teljesen rendben is volt (színhőmérséklet, fényerő), csak a névleges teljesítmény nem 2 hanem 8 watt volt. Mint kiderült, 4 db 2 wattos ledből állt, s tévesen volt feltűntetve
-
Nestor16
senior tag
Eladó sorbontó gyűrű, 24 mm az átmérője. Kicsit nagy, nagy újjra való. 200 forint darabja.
Üdv, Dávid
-
XmoD
senior tag
Iponbol vasarolt bontatlan csomagolasu, gyari garancias ASUS C8HM70-I/HDMI
bolti ara alatt elado.Helyileg Nyiregyhazan van.
Fix 15 ezer
Parallel Port-al (ECP/EPP Support) rendelkezo, minimum 2 magos Mini-ITX lapot beszamolok, esetleg cubietruckot vagy banana pi-t
-
zsolt1225
aktív tag
Keresnék olyan számítógép-, íróasztalt amire legalább 2 monitort rá tudnék tenni és vagy jó nagy kihúzható billentyűzet tartó amire ráfér egy nagy egérpad vagy csak simán a monitor elé,alá rakni. Hol lehet ilyesmit kapni? És persze ocsón
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok.
Eladó:
Fehér LG G3Corsair C70 (Arctic White) ház eladó igény szerint PHANTEKS PH-TC14PE Cpu hűtővel.
Miskolcon házhoz viszem.
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
wwhy
veterán
Eladó Lenovo ThinkCentre M92 Tiny.
Gyakorlatilag új, gyári gari 2016-ig.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Bull Boss
őstag
Keresek egy olcsó akármilyen LCD monitort. Lehet 15" is, a lényeg hogy olcsó legyen.
-
vhw
addikt
válasz WildBoarTeam #50448 üzenetére
Így születnek a szlengszavak?
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
PLaci58
addikt
Így még nem jártam. Az udvaron festek egy vasállványt. Rozsdapassziválás megvolt, két réteg Supralux alapozó megvolt, szépen megszáradt már vagy 2 napja. Tegnap délután lefestettem Supralux zománcfestékkel. Ezzel sem volt gond, szép lett. Ma reggel néztem és tiszta pöttyös lett. Az éjjel rácsapódó pára szépen felgyűlt cseppekben és mintha oldotta volna a festéket, egészen kilátszott a cseppek alatt az alapozó és ragadt. Gondoltam, hogy párás lesz, de azt nem, hogy a festékkel is kapcsolatba lép. Most rásüt a nap és a cseppek megszáradtak, de ott maradtak a nyomaik. Mintha hígítót permeteztem volna rá.
Ilyet még nem láttam[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest