Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gus
aktív tag
válasz kicsitrash #50049 üzenetére
Azt én is nagyon szeretem, pláne ha nincs is köd.
A gagyi Auchan-os izzók sajnos nálam is 3-4 hónapot bírtak.
Bár állandóan megy a tompított, mert automatikusan lekapcsol, ha a gyújtást leveszem.
Így mindig be van kapcsolva,meg hát látni és látszani...
Most GE van benne, az már 8 hónapja jó.
Meguntam a gyakori cserélgetést, mert a Stilónál az egy rémálom.
Kapucnis vagyok, mit akartak tőlem?[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
válasz kicsitrash #50049 üzenetére
Nemrégen sorompónál álltunk és képes voltam kiszállni és szólni a mögöttem levőnek, hogy nem zavarja az a kék lámpa a műszerfalon? Mire a nő: miért? az mit jelent?
Ködlámpát legutóbb a vizsgán kapcsoltam be, mert kérték"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Bull Boss
őstag
válasz kicsitrash #50055 üzenetére
nem tudom mitől zöld, de sztem olyasmi mint a komolyabb szemüvegek hogy fényre sötétednek
-
jFox
addikt
válasz Bull Boss #50056 üzenetére
Az a fényre sötétedő kislány.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
bnorci71
addikt
válasz PLaci58 #50038 üzenetére
M II.-től az M I.-ek még nem
márpedig az izzószálnak ugyan oda kell esnie, nagyon szigorú szabvány van rá, persze ezzel kicioccókinai nem foglakozik
TC-n erről is volt egy jó cikkhttp://totalcar.hu/magazin/technika/2012/12/03/mit_tud_az_illegalis_kinai_xenon/
sőt sok cik van égőkről lámpákról méréssel
http://totalcar.hu/magazin/technika/2014/02/06/filleres_trukk_a_matt_fenyszoro_ellen/
http://totalcar.hu/magazin/technika/2013/11/08/er_valamit_a_gagyi_led/
http://totalcar.hu/magazin/technika/2014/04/17/oreg_az_izzo_kicsereljuk/
http://totalcar.hu/magazin/technika/2012/05/31/s_lon_vilagossag/2/
http://totalcar.hu/magazin/technika/2012/07/04/hany_szazalek_a_50_fenyero/
mezis
te még hiszel az ADAC-nak?
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
olyan AMD-s lapon, ahol az ATX csati mellett 4x2-es 12V+GND csati van, nagy gondot okoz, hogyha csak 2x2 van bekötve?
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Levegő kompresszort szeretnék vásárolni, de nem igazán értek hozzá (mármint milyet érdemes venni) AKinek van vagy esetleg tapasztalata ezzel kapcsolatban az kérem segítsen mit érdemes, mit nem.
-
Relo
tag
Sziasztok!
Keresek 2,5 sata hdd-t. 40-500Gb-ig bármi jöhet. Nem feltétel, hogy 100%-os legyen, de mindenképp előnyben a hibátlan állapotú.
-
.:Kristian:.
addikt
Van egy eladó Bosch Silver S3 90ah 720A akkumulátorom. Kb. fél éves, hibátlan, az autó el lett bontva amiben volt, mivel az enyémben is Bosch van, és még nincs 1 éves, így felesleges megtartanom, olcsón eladnám.
Kinek mit ér?PÜ-ben várnék rá ajánlatokat. A legmagasabb viszi.[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
-
jagada
addikt
-
XmoD
senior tag
HP Elite 8000 sff eladó:
- Intel Core 2 Duo E6300 CPU (2,8Ghz)
- Intel Q45 Express chipset
- 2GB 1333MHz DDR-3 memória (2 slot meg szabad)
- Intel GMA 4500 VGA (max. 512MB)
- Intel� 82567LM Gigabit Lan
- PCI-Express x16 Video slot
- 10x USB 2.0, 1x LPT, x COM port
- 1x VGA, 1x Displayport, 1x UTP
Merevlemez nincs. Ajandekba adok hozza egy hp-compaq 6000 pro-t elvileg halott alaplappal es mukodo tapegyseggel, hutessel es egyeb aprosaggal.Iranyar: 20db pisztolyorru Matyas kiraly
-
jFox
addikt
Eladó holmik:
Kingmax 1Gb DDR400 RAM - 3k
TP-Link WR340 54Mb-es router - 2k
TP-Link csak drótos router - 1k
Autós akkumlátor töltő 6 és 12V - 3k
CompaQ PC ház táppal - 1k
Pnasonic LS-1 digitális fényképezőgép - 8k
Mio Digiwalker C250 autós navigáció - 8k
80Gb SATA Samsug HDD - 2kAsus K51AC noti bontott alkatrészei.
Csere ON, keresek legalább 1Gb-os RS-MMC kártyát.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
KukkSteve
senior tag
Valakinek Lap+proci+ram kombója van eladó?!
2mag, ddr2 ebben az esetben ram nem szükséges, de ha ddr3, akkor kellene ram is.
PMben várok valami ajánlatot. Lehető legolcaóbból lenne jó kihozni.A számom az adatlapomon. ;)
-
-
üszök
őstag
válasz Bull Boss #50081 üzenetére
Én a kisebbet venném,a nagyobb tartályt nem fogja győzni tölteni a kicsi kompresszor,szinte megállás nélkül menni fog. Meg a pár ezer forintos légkulcsok sem túl acélosak egyébként. Mit akarsz festeni? Festéshez legalább egy légszárítót illik be rakni,ne köpködje a vizet.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
caprine
senior tag
Sziasztok!
Lenne még 1 db A-Data UV128 32GB USB 3-as pendrive. Bontatlan, 2 év kisker + reg után lifetime gari. Ár fix 4110ft, személyesen Miskolcon vehető át. Új ára 7000 felett.
[ Szerkesztve ]
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
XmoD
senior tag
Vennék jövőheti átvétellel 2x2GB DDR3 notebook ramot. Lehetőleg párban.
-
benvolio
őstag
Hol találok ilyen dugót Miskolcon? Aki tud segítsen egy címmel.
Üdv! -
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Nem tudjátok hol kapok miskolcon székefét flexbe? (B&D CD115) a makita boltba voltam a búzán de pont dupla annyiért adják, mint amennyiért az online boltokban van.
-
benvolio
őstag
Hol lehet itt helyben kapni Parajdi vagy Himalája sótéglát?
Üdv! -
scapegt
őstag
válasz benvolio #50096 üzenetére
Tavaly mi is kerestünk, én speciel sehol sem találtam Himaláját, netről rendeltem egy sráctól, akinél 760,- Ft volt darabja (biztonságosan ideért mind, jól becsomagolta őket egyesével). Himalája sótéglás hirdetés (ez nem az, ahonnan mi rendeltük)
Parajdit sem nagyon találtam, hirdetéseket böngésztem, végül nem vettünk, mert készlethiány volt belőle, pedig mi magunk hoztunk volna belőle. Talán most ez a legolcsóbb a neten, a kiszállítás nem tudom mennyi lehet, rá kell kérdezni
Tudom, nem szokványos a kérdés, de hátha vett valaki felesége/barátnője mostanában kismama kabátot és tudja, hol érdemes szétnézni, ahol nem aranyárban adják.
[ Szerkesztve ]
-
Bull Boss
őstag
válasz Wiz Khalifa #50095 üzenetére
nem találtam sajnos, megvettem a makitába, de az persze nem hozzávaló... át kellett alakitanom a szénből is faragtam és a zárókupak sem volt megfelelő. Kérdés: Úgy tudtam csak megoldani, hogy a szénkefe tetején levő zárókupakot a régiről átforrasztottam az újra. Nem fog ez a forrasztás leválni, nem olvasztja meg a súrlódás? Kb 5 perc járatás után megnéztem a forrpontokon, akkor elég melegek voltak de még kézzel bőven megfoghatóak. Leolvadhatnak róla vajon tartós használat mellett?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- SK Hynix 8 gb(2x4gb kit) 1600Mhz Ddr3 ram
- Több féle Funko Pop figura eladó!
- Eladó DELL Latitude 5410 (i5-10210U, 16GB RAM, 256GB SSD) számlával és 1 év garival
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest