Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scapegt
őstag
Valóban, köszi, hogy szóltál
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok.
Eladó:
Corsair C70 (Arctic White) ház eladó igény szerint PHANTEKS PH-TC14PE Cpu hűtővel.Miskolcon házhoz viszem.
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
pusi1981
aktív tag
-
AtHoS
nagyúr
S478-as lapot keresek ismerős számára:
Feltétel:
- DDR1
- AGP
- problémamentesen működőképesAjánlatok jöhetnek priviben irányárral és telefonszám mellékelésével, amit tudok ismerős irányába továbbítani a további alkudozás és részletek megbeszéléséhez
read-only mode on the forum
-
kicsitrash
aktív tag
Keresek M2 micro kártyaolvasót egy memóriakártya lementéséhez.
-
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
válasz kicsitrash #50214 üzenetére
Huhh.... később nem jó?
9 re megyek melózni... akkor magammal vinném.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
jFox
addikt
Úgy látom van lom mindekinek bőven. Éljen az árverseny.
Ha már a lomoknál tartunk nekem is van pár dolog eladó sorban:
Kingmax 1Gb DDR400 RAM - 3k
TP-Link WR340 54Mb-es router - 2k
TP-Link csak drótos router - 1k
Autós akkumlátor töltő 6 és 12V - 3k
CompaQ PC ház táppal - 1k
Pnasonic LS-1 digitális fényképezőgép - 8k
80Gb SATA Samsug HDD - 2k
Asus K51AC noti bontott alkatrészei.
Csere ON, keresek legalább 1Gb-os RS-MMC kártyát, Win7 kompatibilis hangkártyát és 1x2Gb DDR2 RAM-ot.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
scapegt
őstag
Használta már valaki a WEBOX szolgáltatást?
Most ingyen van, de még nem használtam. Az Avason lévő kis Spar mellett van valóban, ahova be kell helyezni a csomagot? Az a Fényi Gyula tér, igaz?
[ Szerkesztve ]
-
-
Gabir
aktív tag
válasz scapegt #50223 üzenetére
Üdv, egy csomagot küldtem Pécsre okt. 28-án....talán mára megérkezett. Lehet, ez kivétel lett a lassúságban, és egyébként jól működne. Egyébként elsőre jónak tűnt, nem bonyolult a feladás.Ma tervezem még egy esélyt adni neki, bízom benne, ezúttal gyorsabban célba ér a küldemény.
Ha normál időben tudnak kézbesíteni, remek alternatíva lesz. -
scapegt
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítő válaszokat Valóban ingyenes most? Csak "betöltöm" a csomagot és már megyek is, a pénz pedig jön a számlámra? Az utánvét költségét gondolom azért be kell fizetni a gépbe, vagy nem?
Más: úgy néz ki, a Logitech MOMO kormány elkelt
[ Szerkesztve ]
-
Lolipop
csendes tag
Sziasztok!
Üdv.: Lajos
-
Bull Boss
őstag
válasz scapegt #50223 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de ez csak a vaterán lebonyolitot üzletekkel működik? Más kérdés: Létezik olyan, hogy egy proci rossz? van egy E4300as procim és két alaplapban is ugyanazt a hibát csinálja azaz egy idő után kikapcsol a gép vele. Ezidáig azt hittem a proci vagy működik vagy nem (leszámitva pár lesarkazott régi athlont) de most valahol megingott ez a tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
Bull Boss
őstag
válasz Penndragon #50231 üzenetére
nem hűtés tutti, alig melegszik egyébként is. Még megpróbálom a kis érintkezőit megtakaritani aztán kuka.
-
Vangelis
félisten
válasz kicsitrash #50233 üzenetére
Ez a legkevesebb!
Használd egészséggel!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Trollolo
tag
Van néhány telóm eladásra. Mindegyik full dobozos, szép állapotú.
- Samasung Galaxy S4 i9505 fehér gyári független.
- iPhone 4S 16GB fekete, Telekom függő.
- iPhone 5 16GB fekete, Vodafone függő.
Ha valamelyik érdekel, küldj PÜ-t és megbeszéljük a részleteket.
-
törölt tag
Hogynelehetnemánrossz! Én egy régi procira egyszer rávertem kalapáccsal egy satupadon. Na az azóta biztos rosz. Lemerném fogadni egy sörben azzal a csávóval is aki azt mondta " a procinemlehetrossz" hogy márpediglen az a proci má nagyon is teljesen rossz !!
[ Szerkesztve ]
-
kicsitrash
aktív tag
válasz #81556480 #50237 üzenetére
Én láttam már "melegedős" procit is. Tök normálisan üzemelt, csak a hőfok nem akart megállni... 100 körül azért csendben lekapcsolt Csak azt elérte kb. 3 perc alatt.
De totál halott példánnyal is találkoztam, pedig ritka mint a fehér holló (s775/felette már szinte tényleg nem döglenek)
-
Lolipop
csendes tag
Sziasztok!
Keresek DDR3-as memóriákat elfogadható áron.
Üdv.: Lajos
-
tux74
csendes tag
Retro laptop eladó:
Compaq Armada 1750 szép állapotban
- PII 366Mhz
- 128 MB SDRam (64 az alaplapon és 64 az 1 db bővítőhelyen, max 192MB)
- 6GB Hdd
- 14,1 Lcd 1024x768
- Floppy, CD
- Akku nyilvánvalóan halott.
- Win 98 hasít rajta
Kép
Ára:3k -
PLaci58
addikt
Szokott valaki Debrecenbe járni?
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Miskolcon tudtok ajánlani mobilost (lehetőleg centrum környéke) akihez vihetnék egy telót olyan hibával, hogy nem veszi a töltést? Lumia teló, valszeg micro usb csatlakozó cserére szorul. (vizet kapott és azóta nem tölt).
-
scapegt
őstag
válasz Wiz Khalifa #50225 üzenetére
Amikor kinyomtattad a címiratot a Webox csomagfeladáshoz, volt rajta utánvét összege? (már ha úgy adtad fel). Mert nekem az teljesen üres, sőt, szinte minden, csak feladó van, ami a Vaterafutár és címzett, ami a Webox. No meg rajta van, hogy handle with care, mert kijelöltem azt az opciót. Normális, hogy ezen kívül szinte teljesen üres a címirat?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz scapegt #50248 üzenetére
Én csak venni vettem csomagot. Az úgy volt hogy a gép a kapott kódom vagy QR kódom alapján tudta ki vagyok meg mennyit kell fizetni. Milor kifizedtem kiadta a csomagom. És a csomagon csak annyi volt hogy a feladó a PCLand és a címzett meg én ennyi. Szóval szerintem a rendszer autómatice csak akkor adja ki a csomit ha kifizedted. Ami csak bankártyával lehet. És csak olyannal amilyen alkalmas pl eBay-hez. Szóval csak ilyen módszerű kari jó mint pl a MasterCard.
Smoke some weed nigga!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- Weblap készítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Eladó DELL Latitude 5410 (i5-10210U, 16GB RAM, 256GB SSD) számlával és 1 év garival
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- Retro hangkártya Lan, modem, firewire gyűjtemény
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest