Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sly105
aktív tag
Keresek AGP-s videókártyát valami izmosabbat(min 256 v, 512mb ),a lényeg hogy olcsó legyen és menjen rajta a CS.
[ Szerkesztve ]
Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
ragamof
csendes tag
Hali!
Keresek:
- Házat+tápot (jó állapotú ház, min 500W SATA táp)
- Winyót SATA min. 1 T és 100/100
- DDR3 1333Mhz 2*4 GbAjánlatot privátban várnék!
Üdv:
R
HP ProBook
-
ronson
őstag
válasz .:Kristian:. #29302 üzenetére
Tavaly még volt a nagykerben.
Irodai gépbe tökéletes pótlásnak. -
Vangelis
félisten
-
diablo1984
veterán
hordozható divx-es dvd lejátszó:
Thomson DTH614-es tipus lenne, minden gyári tartozéka megvan,távirányító, doboz, töltő(hólózati és autós), hordtáska, kábelezés(rca), papírok! szépen műxik, de kaptam egy nagyobbat és így felesleges lett! akkuja pár perces, kakukk, nem használtam sosem és az állás tett be neki, minden más tökéletesen műxik!
tulajdonságai:
Képernyő 7"(18 cm)
DivX/MPEG4 kompatibilitás
Kompatibilis médiák DVD, DVD+RW/+R/DVD-RW/-R, VCD, SVCD, CD, CD-R, CD-RW,f
Formátumok: DivX 5, DivX 4, DivX 3 and DivX VOD, MP3, WMA, JPEG
Méretek (mm) 205 x 40 x 158
Súly (kg) 0,8 - 12,5k
Eladó mobil:
SonyEricsson C510 Cyber-Shot telefon eladó! Szép, megkímélt állapotú, sarkai kicsit zsebkopottak, de alig észrevehető, dobozában minden gyári tartozékával(adatkábel, papírok, töltő, cd, füles).Szürke színű, hibátlan működésű, akkuja 4-5 napig is bírja, használattól függően! Gyári menüs, gyári szoftveres! +adok hozzá egy 512mb-os M2-es memóriakarit, felárért 2Gb-ossal is kérhető! ár: 12,99k
Laptoptáska:
Új állapotú Technika laptoptáska eladó, alig használt,15"-17"-os notikhoz -2k
Heatpipe-os csendes vga tunninghűtő:
GFX Chilla, szinte hangtalan, nagyon jó hatásfokú vga hűtő eladó, memóriasünikkel -4,5k
hardverelemek eladósoron:
- 1db PCI-os USB kari - 1200Ft
- 3db tv-out kábel - 500Ft/db
- 1db tv-out to s-video átalakító - 300Ft
- 1db gigabyte-os tv-out box - 800Ft
- 3db 9,2cm-es pwm-es veni ráccsal(HP házból) - 800Ft/db
- 1db primecooler 12cm-es uv reaktív venti (3pines) - 1000Ft
- 1db aerocool 12cm-es uv ledes venti(molex csatis) - 1300Ft
- LG gsa H30N sata dvd író(fekete), firmware halott állapotban alkatrésznek, előlapdonornak - 1000Ft
van pár laptop billentyűzetem eladósorban:
- Fujitsu-siemens billentyűzet, komplett, hibás, pár gomb nem működik, valszeg billentyűfólia hibája van, magyar kiosztású, Pa2510-es lapiban volt(Pi1536-osé is dettó ez), gombonként, vagy egészben is eladó!(Chokony a gyártója)
- Fujitsu-siemens billentyűzet, pár gombja már hiányzik, magyar kiosztású, nem agyon használt, de fullhalott állapotú, gombonként vagy egyben eladó!
a bontásra várók ára megegyezés szerint alakul!
Időtöltő dolog:
Taiyo Fast Traxx távirányítós kisautó szép állapotban eladó! Narancs színben van nekem, távirányító és a kiskocsi van! ára: 5k
Digitális gép:
Canon A470-es digitális gép, 7,1Mpixeles, 3x-os optikai zoom-os, 1 hibája van, csíkozza a képet fényviszonytól függően, amúgy működik minden része, partyfotózni vagy alkatrésznek eladó! Doboza, kiskönyvei, csuklópánt jár hozzá! 4,5k2 magos gépbelső csere/beszámítás érdekel!
-
spurika
senior tag
válasz diablo1984 #29309 üzenetére
Na itt aztán minden van.Pillanatra kerestem a halott német katonákat
Megy pű mert a DVD érdekel.Symbian For Ever topik:http://prohardver.hu/tema/symbian_for_ever_olvasd_el_az_elso_hozzaszolast/friss.html#msg26
-
Bull Boss
őstag
PATA notebook HDD-t és DVD olvasóvagy irót keresek
-
szapeti
tag
Eladó
Vodafone 252 mobil 01.19-én vásárolt onnan számolva 1év gari minden tartozékával [link]
Samsung HD250HJ 250Gb hibás vinyó (valószinüleg elektronikahibás, se kép se hang) 1,5k
ASUS V7100 MAGIC 32Mb Geforce 2 AGP Videókártya 600HUF
Celeron 1.7 hűtő nélkül 700Huf
Coolink 2,5 IDE külső ház USB kábel nélkül 1000Huf
Sötétszürke előlapos sata DVD olvasó 1000HufKeresek:
2*1Gb DDR2/800 ram[ Szerkesztve ]
-
Blade021
csendes tag
Eladó konfig gépház nélkül! +ajándékok
Abit-Kx7-333 alaplap + AMD Athlon 1600+-os proci
2x256mb ram ddr1 400mhz
Abit Siluro Fx5200 128mb videókártya
Quantom Fireball Plus AS 40gb
Realtek lan kártya
Creative CT-4810 hangkártya
Billentyűzet+egérFrissen telepítve!
Internetre és kisebb játékokra tökéletes!+ ajándék 256 ddr1 ram 400mhz+20gb winchester
Csere nem érdekel!
Ár:12k
Érdeklődni pü-ben!
-
wwenigma
Jómunkásember
Eladó cuccaim:
IBM SurePoint 4820 2GB touchscreenEzenkivul még:
- P4 2,8GHz/1G DDR1+ monitor - komplett gép
- Soltek SL65-KV2 P3 alaplap + 1GHz coppermine proc + 768MB SD
- Különboző játékokhoz kódok (MW3)
- Csak egyben pedig L4D+L4D2+GTA IV+GTA:Episodes from LC
- illetve egyéb apróságokMinden ár irányár, normál ajánlatokat is megfontolok azért.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
elistvan
őstag
Csütörtökön 10re megyek a Szt Ferenc kórházba ott előtte vagy utána a Búzán ha érdekel valakit valami eladó cuccom szóljon és viszem. Van 8Gb os Micro sd+kártyaolvasó+adapter majdnem 3év garral 3,2k
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
PLaci58
addikt
Hali.
Valaki nem érez kéztetést kis jócselekedet irányában?
Kerekesszékes szépségverseny döntöseire lehet itt szavazni: Misscolours
A második jelöltnek (Konkolyné Nagy Andrea) a férje miskoci származású. Akinek van ideje és kedve, az ne fogja vissza magát a szavazástól. Böngészőnként lehet szavazni, tehát egy gépről külön IE, FF, Crome ..-al több szavazat is leadható.
A hölgy tényleg csinos, szép és nagyon kedves, megérdemelné a győzelmet (szilveszterkor lecsekkoltam )"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
scapegt
őstag
Van egy 1 hónapos Ferplast Cavie 60-as nyúl- és tengerimalac ketrecem (58x38x31,5cm), de szükségem lenne egy nagyobbra, így eladó vagy cserélhető (teljes felszereléssel együtt). Legalább 1 méter szélességűre van szükségem.
Ezen felül eladó 1 pár japán táncolóegér (1 fiú+1 lány) terráriummal és itatóval együtt. Ár: 3k
+ még rengeteg eladó holmi, a feltöltés folyamatos, még nincs fent minden.
Eladósorba került dolgokAmi még nem szerepel a listán, az egy Longman Exams Dictionary + CD. A könyv új, néhány helyen picit gyűrött a szállítástól. Ár: 5k
Commodore 64 + joystick + kazettás felvevő/lejátszó + táp + Ajándékba egy Commodore Plus 4-es. Ár: 5k
-
PLaci58
addikt
-
spurika
senior tag
-
spurika
senior tag
-
bnorci71
addikt
Szasztok!
Jó kezű csontkovácsot tud valaki ajánlani?
Nyéken van egy Klaj János nevü úr csontkovács és táltos.
Nekem ez helybe lene. Ismeri valaki?
Gerincsérv/lumbágót kellene kicsit előkezelni/helyretenniELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Gaga_30
tag
Garanciális, bontatlan Philips DVP3111 DVD lejátszó eladó. Gari 2013.01.20.-ig van rá.
7k.
-
AtHoS
nagyúr
Táncszőnyeggel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Nekem annyit sikerült kiderítenem, hogy PC-re köthetőt kell venni, mert ahhoz helet tölteni új zenéket.
Na igen, ez logikusnak tűnik, de halvány lila gőzöm nincs merre, milyet érdemes keresgélni
read-only mode on the forum
-
Blade021
csendes tag
Eladó egy teljesen karcmentes fehér/elől-hátul/ Iphone 3G!
Teljesen fel lett újítva rajta, hátlap,digitizer,home gomb panellel együtt,új
fényérzékelő,új némító gomb,habár néha a gomb nem működik!
Eredetileg T-mobile-os,de függetlenítve lett,sajnos gps az nincs,de minden más
tökéletesen működik rajta!
4.2.1 szoftver+jailbreak
Kijelző fóliázott!Tartozékok:doboz,leírások,apple matrica,sim tű,adatkábel+töltő,gumitok!
Csere nem érdekel semmire sem,kivéve Iphone 3Gs/min.16gb/ értékegyeztetéssel!
Érdeklődni pü-ben!
Képet küldök email-en!
Helyileg Miskolcon van!
[ Szerkesztve ]
-
Blade021
csendes tag
Eladó konfig gépház nélkül!
Abit-Kx7-333 alaplap + AMD Athlon 1600+-os proci
2x256mb ram ddr1 400mhz
Abit Siluro Fx5200 128mb videókártya
Quantom Fireball Plus AS 40gb
Realtek lan kártya
Creative CT-4810 hangkártya
Billentyűzet+egérFrissen telepítve!
Internetre és kisebb játékokra tökéletes!+ ajándék 256 ddr1 ram 400mhz+20gb winchester
Csere nem érdekel!
Csak egyben eladó!
Érdeklődni Pü-ben!
Ár:12k
-
jFox
addikt
Eladó holmik:
Samsung OMW4CL-Mrádiós optikai egér - 1k
DLink D360 xDSL modem - 2k
RAM:
Notebook RAM 256MDDR333 CL2,5 - 1k
2x256Mb RD-RAM + lezárók - 4kGSM
SonyEricsson HCH-60 autós tartó - 3k
SonyEricsson DSS25 dokkoló - 1k
SonyEriccson CDS-6 dokkoló - 1k
Logitec Bluetooth Headset -1kNoti alaktrész:
MSI notebookba való tapipad - 1k
IBM Think pad floppy + tok - 1kAthlon 64 3200+ S939-es proci - 2k
HP iPaq hx4700 PDA/WM6.5+ dokkoló + tartalék akksi + bőrtok + Nokia bluetooth GPS vevő + autós töltő a PDA-oz és a GPS-hez is + 1db működőképes alaplap a PDA-hoz.
Akit érdekel ajánljon valamit ért PÜ-ben!Lomok alkuképes árakkal:
Siesta gáz fűtőtest - 10k
Gorenje fagyasztó szekrény - 30k
Robi 56 Rotakapa, sok extrával. - 65kBosch Silver 4FN - kb. fél évet használt 40Ah akksi - 8k
Csere is érdekel.
Keresek:
15" LCD panelt asztali monitorba (Samsung, LG, Benq, stb.)
Valamilyen olcsó AM2 procit.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
doktor úr
aktív tag
Rossz helyre írtam be
[ Szerkesztve ]
-
spurika
senior tag
válasz scapegt #29345 üzenetére
Igen én már voltam ott.Viszont azt ne felejtsétek el hogy ha nagyon görcsös az ember akkor csak úgy vállal el hogy ha előtte elmész masszőrhöz.Engem se válalt el a baleset után mert mondta hogy össze vissza vagyok gabajodva meg görcsölve.Mondjuk egy frontális után nem is csodálkoztam rajta.
Symbian For Ever topik:http://prohardver.hu/tema/symbian_for_ever_olvasd_el_az_elso_hozzaszolast/friss.html#msg26
-
ló úr
őstag
válasz scapegt #29345 üzenetére
Holnap dobok számot bnorci nak meg neked is,nemvagyok otthon,aztán fejbœl meg nemvágom a számát. De ō masszōr és csontkovács is,és nagyon ért hozzá,voltam mâr nem 1 alkalommal ott,az árai se veszélyesek! Assze 5 ezer körül van a csontkovácsolás nála!
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
Ronyman
aktív tag
Itt mindent megtaláltok Klaj Jánosról!
csontkovács
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs