Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
ló úr
őstag
Van pár eladó cuccom!
Seagate Barracuda 80GB IDE
100/ 100-as HD sentinel szerint. 4k
Van egy 2.4 GHZ es Intel Celeron
procim S478 -as Van hozzá egy VIA
chipes noname lap,occóé adom
mindkettõt 3k a kettõ (procihoz
hütés is tartozik!
Mtech 450w os hibátlan tápegység!
3k
Teknika márkájú webkamera 2k
Geforce 4 Mx 440 64 MB 1.5 k
Epson Stylus C45 nyomtató. 2k
Akit majd érdekelni fog, lesz egy
AMD-s gépecske eladó.
Athlon xp 2400+ (hütéssel)
Abit NF7-S Alaplap
2*512 MB DDR ram
2*256 MB DDR ram
Ati Radeon V7000 64 MB
Maxtor 40 GB IDE
WD 40 GB IDE
Delta 350W
Pioneer 116 DVD író
És egy fekete ház![ Szerkesztve ]
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
Argos
őstag
Ahoj!
No, ha már újra megy a jó öreg H.A. : -Eladó, elcserélhető aprólakók-
Nézelődjetek!...elmúlik...
-
Gus
aktív tag
Titkon reméltem, hogy visszateszik a régi HA-t, mivel reggel nem tudtam belépni a PH-ra sem.
Nagyon örülök neki, remélem tanulnak az esetből, és az újat élesben nem egyből cserével vezetik be legközelebb, hanem legalább egy hónapig párhuzamosan működtetik, amíg kiforrja magát az új, hogy addig se legyen fennakadás, és legyen idő a hibákat javítani.
Nem is értem, hogy gondolták... -
aktív tag
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
SakalGSM2
csendes tag
Üdv.
Nekem ACER Travelmate 244lc típusú notebookba kellene inverter.
Ami benne van nekem:
A panel alján lévő kód fehérrel:
SUMIDA IV09117/T PWB-IV09117T/E1 UL94V-0KAI HWA 021VO 0350A panelen lévő takaró műanyagon lévő címkék kódja:
040413 19.21030.K51 1B44 13A00031S1 1303
Van rajta 8-9 LED dióda is. Kijelző alatt belül:
(power)(alvó mód)(hdd)(akku)(caps lock)(num lock)Kívűl:
(power)(alvó mód)Előre is köszönöm.
Valaki nem bontott ilyen notit ???
"...A hülyék mindig rám találnak...az okosok tudják mikor, és hol keressenek !..." (Én)
-
KukkSteve
senior tag
Keresek 3-4 magos AMD procit, a többit privátban...!
A számom az adatlapomon. ;)
-
-
caprine
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki Miskolcon hol lehet xBox-ot chippelni? A plazában mintha lenne, de máshol?
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
gabesz78
tag
Üdv!
Eladó egy Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000, egy ATEN KVM Switch, és néhány könyvem.
Akit érdekel privátban érdeklődjön!
"Elképzelhető, hogy a Computerek a jövőben nem nyomnak majd többet 1,5 tonnánál." (1949, Popular Mechanics)
-
Atomin
csendes tag
Hallllo,
2 GB DDR2 SODIMM Memóriát keresek.
Vagy 1GB-os modulom cserélem nagyobbra.L
-
AtHoS
nagyúr
Akik feliratkoztak a múltkoriban Aldi-ban Tevion 2TB külső winyóra kaptatok 1000 Ft kedvezményes kupont?
Engem előbb hívtak, hogy a Kiss Ernő úti üzletben tudom érvényesíteni ezt a kedvezményt, amit kárpótlásul kaptam, mivel a Taiwani áradások miatt nem lett legyártva a meghirdetett készülék
read-only mode on the forum
-
törölt tag
-
PLaci58
addikt
Hazafelé útba esett a másik bolt is. Megpróbáltam, hátha azok kaptak belőle, de nem.
Nem hiszem, hogy azért el fogok menni hozzájuk levásárolni.Egy bolt a legyártásra nem reklámozhat, csak arra a termékre, ami a tulajdonában van.
A Tajvani gyártástól legalább 2 hét amíg hajón ideér az árú és aztán jönnek a vámos játékok.
Egyszerűen hibás volt a reklám vagy nem jutott belőle Magyarországra. Ezzel az 1K-val próbálják megelőzni a fogyasztóvédelmi feljelentést."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Caldera
aktív tag
Miskolcon hol van normális árszínvonalú mobil bolt? Nokia6233-ra keresek fekete házat, korrekt áron.
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
Atomin
csendes tag
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Egy baratom keres rossz, kidobando asztali szkennert, annyit mondott hogy kiserleti celra kell. Kerdeztem hogy az ido szamit, vagyis milyen regi, azt mondta hogy nem, es a tipus sem fontos. Szoval olyan ami amugy is a kukaba kerulne. Az Eszak-Kilianban lakok, hazhoz megyek erte ha van, mert a baratom lebetegedett igy a kocsi ugrott.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest