Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz gaben1117 #28700 üzenetére
Hát passzolom, hogy most milyen lehet, azért írtam, hogy olvass/kérdezz utána atopikjában. De több ember véleményét is várd meg, mert régen is volt 1-2 elfogult, aki szerint már akkor is jó volt... (az S2 topikban vagyunk vagy 5-6-an akiket előtte mind láttam az O2X topikjában is, csak ők is feladták a harcot/szenvedést).
De már tényleg lehet, hogy javítottak mindet.
Hát, most hirtelen bele olvasgattam, azt szűrtem le, hogy gyári romokkal még mindig nem tökéletes. (hát nem tudom, ha közel 1év alatt nem sikerült az LG-nek egy tökéletes romot összehozni rá..... )
mod.:
Vásárlásnál, pl. erre érdemes odafigyelni, bár inkább az első szériára volt jellemző: [link] [link]mod2.:ja és iszonyatosan karcolódik a kijelző, pedig elvileg gorillaglass ez is...(párom galaxy ace-je már lassan 1 éves fólia nélkül, de még nem karcos)
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
gaben1117
senior tag
válasz ronson #28704 üzenetére
Én 1 évig használtam idáig egy HTC Desire-t. Tokot és fóliát az életben nem látott, de még szerintem hallani se hallott róla. Zsebben hordva, párszor még esett is szerencsétlen. És mikor eladtam, szinte hajszálkarc se volt rajta. Pedig az nem gorilla glass! Na ez hogy lehet?
-
sly105
aktív tag
Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
KukkSteve
senior tag
ELADÓ egy E6550 S775 proci, akit érdekel PM. ÁR: 7K
[ Szerkesztve ]
A számom az adatlapomon. ;)
-
Ronyman
aktív tag
Nincs valakinek elfekvőben egy 24V-os tápegysége? Vettem az egyik aukciós oldalon egy Saitek kormányt és a tápegységet elfelejtették vele együtt postázni (vagy meg se volt, csak elhallgatták a dolgot).
Most ott állok, hogy a táp nélkül nem megy a kormány....
Ha valakinek van az kérem jelentkezzen priviben!
Köszönöm! -
_seth_
veterán
válasz gaben1117 #28714 üzenetére
Nem korlátoznak semmit, még egy olcsó kínai fólia is teljesen jó... max annyi, hogy ha megkarcolod akkor ezt csak lehúzod és nem nézed még 1-2 évig a karcos kijelzőt
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
wwhy
veterán
Eladók:
1. újszerű FSP 200-60ATV (PF) (Noise Killer) táp.
2. újszerű Panasonic ES-8109S borotva, akár tisztítóegység nélkül is.
3. Hibás Compaq táp: DPS-250RB A; rev.0.00; Total output power: 220W
4. Gyári Intel 775-ös hűtő, vadiúj
5. újszerű vezeték nélküli billl.+egér (Gemini M1). Az egér bontatlan.
6. mindenféle kábelek, hosszabbítók (táp, DVI, VGA, PS2 hosszabbító, nyomtató stb.)
7. újszerű BEEZ 1600W porzsák nélküli porszívó (2x HEPA filter, teleszkópos cső stb.)Értelmes piaci ajánlatért bármelyik vihető, nincs minimálár.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
ququry
csendes tag
Akkor most egy - egy.
Én is ide jutottam. A t4300 korszerűbb és 2,2GHz de a T5670 2MB cashe szerintem jobban bírja a terhelést.
Valakinek van még javaslata?“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
sly105
aktív tag
Egy barátomnak van egy pár cucca eladó:Sony Ericsson Z520i újszerű
Nokia 2220 új
LG B2050 használt
Samsung 5230 alkatrésznek
Yamaha V 393 házimozi erősítő távirányító nélkül.
Ajánlatokat várunk.Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
ragamof
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám! Eddig a gépemen frankón ment minden (video tekintetében), de tegnap lecseréltem a jó öreg Xp-m Win7-re. És azóta a HD filmek akadnak, pixelesednek, egyszóval élvezhetetlen! A vas tekintetében nem változott semmi, csak a vinyót cseréltem IDE-sről SATA-sra...A win7-hez való illesztőket letöltöttem, felraktam....Szóval nem értem...
Valakinek ötlet, tapasztalat?
Üdv:
R
HP ProBook
-
Lajkó
őstag
válasz ragamof #28724 üzenetére
Próbáltad már az MPCHC nevű lejátszót? A beállításait itt találod! Nagyon kicsi, még annál is kisebb a gépigénye, és nagyon tud! Nekem a 3GP kívül mindent visz, mindenféle codek-pack nélkül, de arra meg ott a goom-player Ha bármi kérdésed van még ezzel kapcsolatban szívesen válaszolnak ezen a fórumon, de inkább használd a keresőt, mielőtt kérdezel, mert különben az orrodra koppintanak...
Jah, és ha Sata vinyót vetél, akkor még a Win. telepítése előtt ildomos AHCI-re átállítani a vezérlőt!
-
AtHoS
nagyúr
válasz ragamof #28727 üzenetére
mpc-hc-hoz nem kell codec packot telepítgetni
A PC környezetben elfogadott videó és hangfolyamokat az integrált codec-jeivel lejátssza.DXVA vagyis GPU gyorsításos lejátszáshoz pedig egyenesen ajánlott a különböző pack-ok eltávolítása.
Minap volt nálam egy gép X2 3600+ -os prockóval felvértezve, aminél eléggé akadtak a HD filmek, elcsúszott a hang, stb.. szóval élvezhetetlen volt a nagy felbontású videók lejátszása.
KMplayer volt az alapértelmezett lejátszó.Mivel évek óta nem használtam már KMplayert-így nem is álltam neki meghegeszteni (bár bizonyára meg lehetett volna, de úgy tudom már nem fejlesztik).
Felraktam a Media Player Classic - Home Cinema (álá mpc-hc) lejátszót, de ahhoz, hogy a DXVA-t be tudjam élesíteni le kellett szednem a korábban telepített codec csomagot. Ezután pikk-pakk simán ment a DXVA gyorsítás, proci terhelés 5% alá esett HD filmek lejátszásakor, tehát sikerült a mutatvány.Mondjuk annyi probléma még megmaradt, hogy VC-1-es video source-nál nem volt DXVA, de utólag kiderült, hogy a gépben lévő 9600GT miatt van, mivel az "csak" VP2-es és nvidia oldalon minimum VP3-as VGA kell ennek gyorsításához.
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz pc-user #28729 üzenetére
Sajnos xp egyre problémásabb lesz, mivel elsődleges fejlesztés a programoknál az újabb OS-ekre történik. Természetesen Xp-s tapasztalatom nincs, mivel több, mint 2,5 éve már Win7 x64-et használok többnyire probléma nélkül
Persze, ha megfelelőek számára a XP alatt fejlesztett programverziók, akkor nyugodtan maradhat XP mellett, legfeljebb pár kényelmi funkciót veszít.
4GB memó vagy felette viszont úgyis rákényszerül 64bit-es OS-re, tehát OS váltás javallott lesz, mivel a 64 bites XP hogyismondjam: kicsit elmaradott az újabb OS-ekhez képest.
Mod:
LajkóNem a telepíthető verziót tettem a gépre, hanem a sima kicsomagolósat.
Sajnos hiába volt kiválasztva mpc-hc-ban az összes belső szűrő, folyamatosan a telepített, tehát XP-be integrált codec-eket használta.
Miután leszedtem a videóval összefüggésbe hozható dolgokat (lejátszókhoz nem nyúltam) egyből jó lett a DXVA lejátszás mpc-hc-banMod2:
spurika
Én évek óta a mpc-hc-t használom megelégedéssel. Nem a telepítős verziót, hanem a kicsomagolósat. Fent van 32bit-es és 64bit-es verzióban is, a beállításokat .ini fájlba mentegeti, így a két lejátszóban különböző beállításokat tudok eszközölni.Innen mindig elérhető a legújabb kiadás [link]
[ Szerkesztve ]
-
ragamof
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!!!
HP ProBook
-
AtHoS
nagyúr
válasz benvolio #28736 üzenetére
Eléggé optimistán nyilatkoznak a programról:
"Az első és legfontosabb, hogy alapból elboldogul a legmodernebb HD formátumokkal, mindenféle akadás/szaggatás/fagyás nélkül..."Kár, hogy ez nem csak szoftver függő. Elfelejtették megemlíteni, hogy megfelelő hardverkörnyezet megléte esetén igaz ez a megfogalmazás.
Ennek ellenére bizonyosan jó kis lejátszó csak kár, hogy fizetős (20 US dolcsi az ára), emiatt biztosan van jobb alternatíva
-
spurika
senior tag
válasz benvolio #28736 üzenetére
Még egyenlőre azt kersem a tallózásnál vagy valahol máshól hogy alapértelmezett ként hogy tudom beállítani,mert ha a gép ujra indúl elfelejti a track listát.
Symbian For Ever topik:http://prohardver.hu/tema/symbian_for_ever_olvasd_el_az_elso_hozzaszolast/friss.html#msg26
-
Gabe123
aktív tag
Eladó!
Bontatlan Accelelero Twinturbo Pro videókártya hűtő. 7,5k
2*2 gb 2000mhz-es tuning memória Csere 2*4 gb 1600mhz-esre. 12k
felbontás: 1.920 pixel x 1.080 pixel
válaszidő: 5 ms
kontrasztarány: 50.000:1
beépített hangszóró
forgatható (pl wördhöz kiváló) dönthető.
csatlakozók: D-SUB , DVI-D, HDMI USB 2.0
Doboz kábelek megvannak. Csere beszámítás nem érdekel.Ára: 40k
[ Szerkesztve ]
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
AtHoS
nagyúr
válasz spurika #28740 üzenetére
Esetleg Start menü jobboldali részén -> Alapértelmezett alkalmazások
Bár nem biztos, hogy ez a pontos fordítás. Nálam angol win7-nél Default Programs-ként szerepel
Mod:
Gabe123A Samsung 2494HM jó kis monitor. Mikor moncsi keresgélésben voltam, majdnem ilyen lett a kiszemelt. Annyi probléma volt vele, hogy "csak" 1080 soros. Én pedig 1200-asat kerestem.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Gabe123 #28745 üzenetére
No az meg miféle probléma lehet?
Egyik moncsi problémázik másikkal? Ilyenről sem hallottam még
Mod:
Közben nézegettem ezt a Splash playert és kiderült van erősen korlátozott funkciókkal bíró ingyenes verziója is Lite néven. Verziók összehasonlítása: [link][ Szerkesztve ]
-
benvolio
őstag
Én is használom az mpchc-t is, a kmplayert is, de lehetőségnek ez is jó. Szerintem érdemes mindegyiket kipróbálni kinek melyik jön be. És amennyi véleményt össze olvastam már egyikről is másikról is, hát valakinek az egyikkel akad a másikkal nem, aztán meg fordítva. Szóval tényleg érdemes egy próba mindegyikkel.
spurika: megy pü.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Gabe123 #28747 üzenetére
No és milyen VGA-ra vannak kötve a moncsik és milyen üzemmódban? (clone, extended)
Extended-ben elviekben simán működnie kellene különböző frissítéssel ill. felbontással
Mod:
benvolioMivel sikeresen ráakadtam a korlátozott funkciókkal bíró, ám ingyenes verziójára, így már nem helytálló az "emiatt biztosan van jobb alternatíva" megjegyzésem
Inkább az jön számításba amit Te is írtál: Kinek melyik jön be, funkcionál jobban.
[ Szerkesztve ]
-
Gabe123
aktív tag
Nah most elgondolkoztam, lehet megpróbálom még1x-mert 5850-en próbáltam eddig de már 6870-em van. Extended-ben nem ment hiába állítottam ha külön be én sem értettem ,hogy miért vagy kilógott a képből kb 2 cm a samsungon vagy ellenkezője 2cm fekete keret volt és ha "zoomoltam" catalystbe van ilyen akkor meg a minősége romlott mint ha felnagyítasz egy képet. Egyébként eyefinity-t akarok 2 dellből meg ha jó lenne ebből a samsungból.
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest