Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz pc-user #28729 üzenetére

    Sajnos xp egyre problémásabb lesz, mivel elsődleges fejlesztés a programoknál az újabb OS-ekre történik. Természetesen Xp-s tapasztalatom nincs, mivel több, mint 2,5 éve már Win7 x64-et használok többnyire probléma nélkül :DDD

    Persze, ha megfelelőek számára a XP alatt fejlesztett programverziók, akkor nyugodtan maradhat XP mellett, legfeljebb pár kényelmi funkciót veszít.

    4GB memó vagy felette viszont úgyis rákényszerül 64bit-es OS-re, tehát OS váltás javallott lesz, mivel a 64 bites XP hogyismondjam: kicsit elmaradott az újabb OS-ekhez képest.

    Mod:
    Lajkó

    Nem a telepíthető verziót tettem a gépre, hanem a sima kicsomagolósat.

    Sajnos hiába volt kiválasztva mpc-hc-ban az összes belső szűrő, folyamatosan a telepített, tehát XP-be integrált codec-eket használta.
    Miután leszedtem a videóval összefüggésbe hozható dolgokat (lejátszókhoz nem nyúltam) egyből jó lett a DXVA lejátszás mpc-hc-ban

    Mod2:
    spurika
    Én évek óta a mpc-hc-t használom megelégedéssel. Nem a telepítős verziót, hanem a kicsomagolósat. Fent van 32bit-es és 64bit-es verzióban is, a beállításokat .ini fájlba mentegeti, így a két lejátszóban különböző beállításokat tudok eszközölni.

    Innen mindig elérhető a legújabb kiadás [link]

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák