Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz hegegabi80 #53330 üzenetére

    "Annyiért valóban ajándék volt,"

    Egen, nem is hagytam ott (sőt, szerintem 9k-ig lemehettem volna, csak nem volt pofám, mert eredetileg 15-ért volt felrakva, de a srác passzívan alkudott azzal, hogy közölte, szabadulna már tőle, mert hónapok óta senkinek sem kell, pedig csak bontva volt, úgyhogy ráhörögtem egy 11-et). Viszont ez az ajándék tengernyi plusz kiadást hozott magával, mert lapot, processzorhűtőt és tápegységet egyaránt cserélni kellett (és a régi tápot nem tudom eladni, hogy visszacsurogjon abból is valami), plusz előre és hátra új venti (meg ugye most a harmadik a vinyóknak). :DDD

    "Esetleg kábelkötegelővel is fel tudnád fogatni/függeszteni/feszíteni a 8cm ventit "lebegő" felfüggesztéssel, ha van hová. De majd képet róla, mert különben meg sem történt."

    Egen, erre gondoltam, csak miután megírtam drótos posztot, eszembe jutott, hogy van itthon az is. Esetleg a keret oldalához állítva; meg kell nézni, hogy van-e ott 25 mm-es hely a vázban, bár sréhen felülről talán jobb lenne, mert akkor az elülső légkavaró szellőjéből le tudna csípni magának – csak kérdés, hogy ez mennyit ront a CPU/VRM hűtés hatékonyságán.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák