Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Grave_444

    nagyúr

    Nem csak ITX alaplapot fogad, viszont elég kis méretű házba költöztem, remélem elfér a topikban. :) Az adatlapomon minden megtalálható.

    A szerelésről annyit, sokkal körülményesebb volt, mint sok korábbi ennél kisebb háznál.
    Szinte kivétel nélkül el tudtam vezetni a kábeleket az alaplap alatt. :D Csak a ház oldalát és a tetejét szedtem le hozzá. Gyárilag SFX tápnak van kialakítva hely, én ATX-et tettem bele a képeken látható módszerrel. ;] Az alaplapot 6 helyett csak 3 csavarral tudtam rögzíteni, mert a kártyát csak vele együtt lehetett berakni, így az elvette az alatta lévőket. A vga mivel szintén be van csavarozva szerencsére így is stabil. Ha a lap már a helyén volt a kártya elakadt a ház hátuljában. Keskenyebb vga-val talán nincs ilyen probléma. A tápcsatlakozóval ugyan nem kalkuláltam, kicsit feszíti az üveglapot, valószínű rendelek hozzá egy ilyen toldót.
    Még az RGB kapcsolót is sikerült eldugnom, a táp és a ház közé is elfért a PCI-E tápkábel.

    Le se merem írni hány óráig készült és hányszor kellett kivenni az alaplapot, utána pedig óvatosan visszatenni, hogy az a sok kábel a helyén maradjon. Erre használtam szigetelőszalagot, ami természetesen nem ront az összképen. A kezemből néha szó szerint folyt a vér, nagyon élesek alul a szellőző élei.
    Összességében szerintem megérte, legalábbis én elégedett vagyok a végeredménnyel. :B

Új hozzászólás Aktív témák