Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Üdv, gyors kérdés. NR200(P) esetén melyik irányba lehet 244 milliméter az alaplap? Beépítve fent-lent vagy elől-hátul irányban? Nem egyértelmű a gyártói információ. Mi a legnagyobb mATX lap amit valakinek sikerült beraknia? Asus Prime B560M-K lenne az alany ha be tudnám tenni.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
válasz Crabface #51953 üzenetére
és dugo_
köszia válaszokat.
Dehát befér az ATX is
Kár, reménykedtem. Nem tudom melyik szabvány mondja ki ezt.
CM weboldal: 244 hosszú 226 magas
manual: max 244x226
alaplapom adatlapja: (24.4cm x 21.1cm)
dehát egyértelmű hogy lefele nagyobb a lapom.
Flex?https://tinyurl.com/rasoapro
-
dugo_
veterán
válasz rasotamas #51955 üzenetére
Nem meglepő módon az ATX.
A full size ATX board is 12 inches wide by 9.6 inches deep (305mm x 244mm).
Az megint más kérdés, hogy miért nincs egységesen kifejezve... width x depth, lenght x height, lenght x width.
Flex?
Belevaló hardver? Annyit vásárolgatsz össze-vissza, hogy ennyi energiával már kompatibilis dolgokat is össze lehetne állítani.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Chaser #51950 üzenetére
Arról van szó, hogy az egymás mellett lévő vezetékek szigetelése össze van dolgozva egymással, így ez csak 1 síkon engedi magát hajlítani, de ekkor meg a kapcsolat miatt egyszerre n db vezetéket kell rávenni, hogy a benne lévő réz szálak elcsúszanak egymáson. Ahhoz hogy egy tetszőleges másik irányba induljon el, meg kell tengelyében csavarni, azt meg nem hagyja, mert az összekötés miatt nem csúsznak el egymáson a szigetelések, visszarúg, stb.
Nekem volt ilyen kötegem, talán HX1000-hez, mivel fiatal voltam és veszélyesen éltem, szétbontottam egymástól a szálakat és kábelkötözővel összerendeztem, úgy már kezelhetőnek bizonyult.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz #16939776 #51957 üzenetére
emlékeim szerint szálanként van kábelezve, nem rögzülnek egymáshoz
a bontatlant ezért nem bontom ki ( :
de az biztos, hogy nagyon merevek
persze létezik kábel hosszabbító - nekem van több is -, csak ilyen árkategóriában nem feltétlen őszinte az ember mosolya, ha még arra is kell pluszban költeni
és érthetlen, hogy ezt a részét hogy gondolták_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
törölt tag
válasz Chaser #51959 üzenetére
Akkor nem teljesen egyről beszéltünk. A platinum-hoz tényleg jár a szálanként harisnyázott kábel, de a gold/régebbeik még a lapos kábellel vannak megáldva.
Az én szememben a corsair sosem volt prémium táp márka, pont az ilyen olcsó-jános húzásaik miatt. Nem fogom leírni, hogy mi volt a hx1000 belsejében.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Régebben NR200P-t akartam, de az ITX alaplap drága
Minőségi ITX alaplap horror
ITX ház is általában drága (még ez a 100€ kategória ok, de sok az elborul 2-300€)
mATX sokkal olcsóbb
Olcsón közepes minőségű B560 mATX lap amit vettem (Asus Prime B560M-K)
Itt elvetettem az ITX házat mivel vettem egy elég magas procihűtőt, de rájöttem hogy ha leveszem a toronyról a fedőlemezt, csak a 6 hőcső lóg túl a 155mm-en az is csak 156-157, azokat kifúrom a fém oldallapon és kész, beférek az NR200P-be.
Igen, csak az alaplap. Ha fent nem lenne a tápnak az a kábel oda téve, és annyival magasabban lenne az alaplap, be is férne
Pedig k*rvára tetszik ez a házikó, árban is tök oké.
Szerintem direkt csinálják, vegyél drága itx lapot.
Nem tasláltam b560-ból 244-nél alacsonyabbathttps://tinyurl.com/rasoapro
-
Crabface
senior tag
válasz rasotamas #51961 üzenetére
"Pedig k*rvára tetszik ez a házikó, árban is tök oké.
Szerintem direkt csinálják, vegyél drága itx lapot."
Az egyik legnagyobb itx ház amivel az elmúlt években találkoztam, mégis indokolatlanul zsúfolt egy része belül, máshol, meg nincs semmi..."If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
-
veterán
válasz Crabface #51963 üzenetére
Találtam egy ilyen házat, NR200 koppintás, pont annyival nagyobb, hogy rendes mATX alaplap és eleve nyomtatás nélkül ATX táp. Mondjuk TG oldal nincs hozzá meg riser.
Sajnos van kínában meg a neweggnél akik európában csak UK és Törökországba szállíanak. Most Németországban vagyok júliusig aztán otthon.https://tinyurl.com/rasoapro
-
-
PROTRON
addikt
válasz #25954560 #51970 üzenetére
Nu igen, gondolkodtam hasonló megoldáson amikor a saját casemod összeállításomat terveztem, mATX házba ATX-es munkaállomás alaplap mellé hosszított 1kW tápegység...Végül én arra jutottam hogy AiO-kba nem bízom, épített vízhez meg nincs elég hely.
De ha jobban bíznék az AiO-kba simán bevállalnám, bár az én "10940X"-es procmihoz 1 db 120-as radi kevés, mármint nem csak elméletileg.
Vannak tesztek ahol a nem minőségi 240-es is elvérzik és ez nem az a környezet ahol a vastagsággal tényleg olyan mértékben nyerni lehet, mivel a szűkös hely miatt izzik minden.[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
Crabface
senior tag
Esetleg valakit érdekelne az NR200p Sakura ház, ha úgy alakulnak nálam a dolgok? 200 db van belőle ázsián kívül és nem is lesz belőle több.
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
duo
addikt
nekem a héten érkezik a második HUMBLE. piszokul bejött. tegnap leszedtem az oldalait, némi takarítés céljából.kb.annyi por volt benne mint a teljesen porszűrt node 304-ben. minimálisan több. ( a nodeban a venti lapátokon volt több por, a humble ban meg az alsó oldallapon az alaplapi tálca alatti lemezen. 5 perc alatt ecseteztem, fújtam ki.) ha megjön az új fehér/olívaszürke ház, akkor lesz egy rebuild, és lesznek képek.
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
törölt tag
nem uj a doksi, de van itt egy erdekes osszehasonlitas a heatpipe es vapor chamber temaban. mire jok, miben hasonlitanak, stb.
a Celsia honlapjan pedig van egy alap kalkulator is borda meretezeshez (Duracellmumusnak nem kell rakluttyintania )
az egesz ugy kezdodott, hogy valahol olvastam a vapor chamber hutoknek sem mindegy az elhelyezesuk, marpedig az enyemek (pl dynatron t318) allitott hazban vannak, tehat szuboptimalis az elhelyezkedesuk.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #25954560 #51975 üzenetére
A két oldal között ott vannak a távtartók amik szintén kapnak abból a porózus réz-őrleményből, amik a falakat is borítják, ezeken keresztül is át tud jutni a folyadék a másik oldalra, nem csak a falakon körbe.
A vapo-chamber áteresztő képessége jóval nagyobb, mint a CPU 1cm2-re eső hőkibocsátása, így nem hiszem hogy ebben a szuboptimalis esetben szűk keresztmetszetté fog válni.
Desktop kompúterház, álló atx lappal, és az abba 90°-ban behelyezett VGA esete, amikor a hőforrás (GPU) van felül és a "hideg" oldal alul, ott is specifikáció szerint működik a vapo-chamber, pedig teljesen a gravitáció ellen kell dolgoznia.
Szerintem a titok, a távolság lehet, talán (2-3 mm), így a folyadék akár menyire lomhán áramlik fel/át a kapilláris hatás miatt, nagyon rövid idő alatt meg tudja tenni a két oldal közti távolságot.
-
Chaser
legenda
válasz Qkackca #51976 üzenetére
nem tapasztaltam olyat, hogy a hőcsőnek "merre kell" állnia
legtöbbször vízszintesen poziban használom a gépeket, a mi a standard elrendezésnek pontosan az ellentéte, sose volt gond, 3070-ekkel sem, sőt..._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Qkackca
őstag
válasz Chaser #51981 üzenetére
Mikor fektetve van az alaplap, akkor mindegy.
Mikor állítva van, akkor nem, elvilegMeg is van, Noctua NH-C14, a régi verzió, nem az S.
Nekem ez maradt meg a fejembe.
Az újabb manualokban meg nincs is benne ez az irány amiket néztem.http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Chaser
legenda
válasz Qkackca #51982 üzenetére
függőleges lapban is használnak vga-t lappal párhuzamosan, egyre több olyan ház van
és nem hiszem, hogy az alaplap vízszintes/függőleges mivolta bármilyen kihatással lenne arra, hogy a cpu/vga hőcsövei hogy viselkednek, hiszen attól független a vga lehet vízszintes, de függőleges poziban is, és sok hűtőt több irányba is fel lehet szerelni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Qkackca
őstag
válasz Chaser #51983 üzenetére
Megnézted amit linkeltem?
Mert nem feltétlen rossz amit gondolsz, csak nem arról van szó, szerintem.
Gondolom Álló helyzetben, mikor felfelé van a kanyar ott megragad közeg és nem tud optimálisan lejutni a leszállóágban, gyakorlatilag bukod a hőleadó rész jelentős részét, szerintem, de majd aki (jobban) ért hozza megaszongya a tutit.
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Chaser
legenda
válasz Qkackca #51984 üzenetére
ránéztem, de én már minden helyzetben használtam gépet - még úgyis, hogy a lap pofával lefelé volt vízszintesen -, soha nem tapasztaltam hogy számítana a hőcsövek elhelyezkedése
olyan alaplapok is vannak, amikbe fejjel lefelé tudod beépíteni a lapot, szó szerint feje tetejére fordul minden, mégsem hallottam soha senkitől hogy akár a cpu, akár a vga hűtésével emaitt gond lett volna_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
imibogyo
veterán
válasz Qkackca #51984 üzenetére
Éveken át használtam gépeket hőcsöves hűtéssel, a legkülönfélébb elrendezésben (sajnos sokról nincs képem), "normál" ATX-es függőleges alaplap + derékszögben a dVGA kialakítással, ugyanez a kombó elfektetve, fejjel-lefelé is volt a GTX680-am egy Noctua NH-C12P-vel (az asztal aljára volt felcsavarozva a gép stb.), BTX elrendezésben is volt ITX gépem. Nem tapasztaltam pár foknál nagyobb eltérést a hőmérsékletekben, pedig alapvetően nem kis teljesítményű/hőtermelésű gépekről volt szó és sok esetben volt a hőcső "kunkora" felfelé...
-
PROTRON
addikt
válasz imibogyo #51986 üzenetére
Szerintem elbeszéltek egymás mellett.
Az én 10940x procim vígan el van normál körülmények között max 74 fokos hőmérsékleten(cinebench teszt), egy Prolimatech Megahalems hűtővel, amikor stressz teszt alatt 220W tdp-t vel bírkózik, pedig az adatlapja szerint 200 a plafon.
De ha ráadom az FPU stressz tesztet, azonnal 100 fok fölé megy, mivel átlépi a 220-at és jön a dyrout...már nem segít hogy feltekerem 1200-ról 1700-ra a ventilátorok fordulatszámát, mert maga az adott hőcsöves kialakítás, adott elrendezésben, adott hosszon, adott alu lemezekkel ennyit bír. Ez csak 1 torony, a hőcsövek egymás mögött, egyvonalban helyezkednek el(a légáramlás irányát tekintve), nem úgy mint a D15 vagy Dark rock pro 4 esetében.Na most attól még mert működött nektek az adott dolog a hivatalos specifikáción kívüli elrendezésben, nem zárja ki azt hogy egész egyszerűen azért működött, mert messze voltatok az adott hűtőegység maximális hőkapacitásától. De még a biztonsági tényezővel csökkentett adatlap szerintitől is.
Tehát arra gondolok, hogy hőcsöves hűtésnél ha valamit 200W-ra írnak, de te csak 100W-al terheled, akkor az még simán működni fog akárhogyan helyezed el...de ha oda teszel 190W hőterhelést, akkor már a suboptimális pozícionálás miatt nem biztos hogy fogja tudni tartani, holott ha optimálisan helyeznéd el akkor menne, hisz 200w alatt vagy.Továbbá erre még rárakódik az hogy valamire a specifikációban 200W-ot írnak még nem jelenti azt hogy nincs benne a technológiában tartalék, hiszen MINDENT kötelező biztonsági tényezővel számolni.
Az én esetemben is 220-al még gond nélkül megbírkozik a hűtőm, holott hivatalosan 200 a plafon, de jelenleg vízszintesen van az alaplap, tehát az adott technológiát tekintve optimális elrendezésben, a biztonsági tényező határaival számolva még 8 év után is használható a cucc.[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
törölt tag
válasz Qkackca #51976 üzenetére
Amit &rew linkelt összefoglaló, abban pont van egy táblázat ami taglalja, hogy melyik típusú/kivitelű heatpipe milyen orientációban használható.
Talán ha 20%-ot degradál a folyamatos max.: teljesítményen ha egy modern szinterezett réz őrleménnyel töltött megoldást fejjel lefelé üzemeltetsz, feltéve, hogy közben viszonylag kicsi marad a távolság a hőfelvevő/hőleadó felület között.Gyakorlatban jellemzően a felület x légszállítás /fordulatszám tartalék/ az ami el van spórolva, a heatpipe általában később válik szűk keresztmetszetté mint ezek, ezért el tudom képzelni hogy marad benne annyi tartalék, hogy normál használatnál ne legyen észrevehető az hogy milyen orientációval van felszerelve.
Persze én is figyelek arra, hogy optimális legyen az elhelyezés, folyadék/gáz/gravitáció viszonyában, mert jobban alszom tőle.
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz rasotamas #51988 üzenetére
És ez még csak a jéghegy csúcsa. Kár, hogy nincs több időm a hobbijaimra. Az elmúlt években eléggé ellustultam barkács témakörben. Csak a teraszunkat sikerült megépítenem, meg még egy-két apróság (pl. a marógépem) haladgat úgy, ahogy...
#51987 PROTRON: elnézést, azt nem figyeltem, hogy ennyira a határon akarja használni, nekem csak az orientáció kérdéskörön akadt meg a szemem.
[ Szerkesztve ]
-
Qkackca
őstag
válasz imibogyo #51990 üzenetére
Semmit nem írtam a használatról, tényleg csak a hőcső iránya lett volna érdekes.
(Nekem egy 77w tdp-s xeon 1240 van alatta, gyári beállításokkal)
Ha nem termodinamikai oka van amiért nem javasolta cirka 8-10 éve a gyártó azt az elhelyezést, akkor szerintetek miért tette? Amikor a hőcső kanyarja felfelé van, állított alaplap esetén?
Bár azért egy olyan max 20% eltérés az már pont elég hogy jó megoldásból, átlagos/nemjó legyen.http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
PROTRON
addikt
válasz Qkackca #51991 üzenetére
Pont erre írtam. Azért javasolja, mert neki a papíron szereplő maximális értékre kell kiadnia a javaslatokat. Nem fog 10 oldalnyi doksit írni hogy 50-60w, 60-70...stb egészen 200-ig, különböző foglalatra kerülő eltérő méretű procik esetén, lépcsőzetesen hogy melyikesetben mennyi az elhelyezés rugalmassága...egyszerűbb ha beleírja a maximális terhelési esetben a biztosan működő eseteket, aztán ha valaki nem úgy helyezi el nem reklamálhat hiába sírja tele a tecsőt.
Meg persze ha valaki amiatt sírna hogy 58 helyett 62 fokos átlagot kapott, akkor is tudják lobogtatni hogy nem tartotta be kiadott ajánlást.Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
-
PROTRON
addikt
Gondoltam bepróbálkozom:
Van valakinek eladó Pico-psu vagy panel tápja(jó lenne a vele együtt használt AC/DC-vel), olyan ami biztosan megtud hajtani egy 65W-os procit (meg 3 SSD +2 notebook HDD)?
Nem akarom kicentizni, nehogy induláskor letiltson vagy valami.
A boltokban persze kapni papíron össz teljesítményre megfelelőt (pl össz 120W), de a konkrét gyártói adatlapokon már csak ilyen 4A-t tudnak 12V-on.
Tudom van eboy, meg amazon, de elsőre a kollégák között futtatnám meg a kérdést.Ha tudtok olyan rendes méretű tápot amivel szintén elérhető a netezés alatti 10-30W falból kivett max teljesítmény az is jó ötlet, csak ilyenben nincs tapasztalatom.
-
Rick4
félisten
válasz PROTRON #51994 üzenetére
Én is kerestem ilyesmit, de nincs a piacon semmi, a múltkor megcsíptem egy kis itx házat paneltáppal, adapterrel az apróból 6 ezresért, de ilyesmiből évi pár darab bukkan fel.
Ezelőtt vettem az aliról ali(g) 3 ezresért 160 és 180W-osnak írt pico psu-t is, az egyik egy i7-6700-as cpu-s kisgépet hajt 16GB RAM és egy 6TB-os vinyó társaságában, a másik egy kontron itx lapot, rajta egy i4-4870EQ procival teker, meg rá van dugva egy 240-es ssd is, ezek beszereléskkor kaptak új 120W-os adaptert is, gond nélkül működnek, a régi paneltápok- adapterek maradtak tartaléknak, érdemes mindig otton tartani, mert a picopsu és az adapter összesen 8 ezer forintos beruházás, igaz akkor várni kell rájuk, de megéri, ha kellene, csak előveszed, itthon ilyesmit nem nagyon találni eladót.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
PROTRON
addikt
Még egy kicsit reménykedem.
Igen fentebb, korábban láttam hogy Te milyen utat jártál be, ezért gondoltam arra hátha azóta valaki átalakítana.
Közben kutakodtam és HA-n vagy egy eladó teljes konfig amihez a kolléga ilyet használt [link]
Szal ha minden kötél szakad akkor lehet ebből a boltból fogom megrendelni az egészet, csak ennél a cuccnál a fotó szerint csak 1 sata, meg 1 pata csati van, továbbá nincs gyártó, se valód adatlap csak egy fotó egy adatlapról, aminek a paraméterei nem stimmelnek. :SElméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
Rick4
félisten
válasz PROTRON #51996 üzenetére
Pont ilyet vettem.. Legalábbis ami a kábelek kialakítását illet. De leglaább féláron volt.
Na jó, nem, mert még a felébe se került. Hát, ez ilyen, szerintem sima elosztóval menni fog az. ITX mretben nem sok logika van a 3-4 lemezne, hacsak nem valami spéci konfig ez.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
PROTRON
addikt
Semmi komoly, alaplapra 1 M.2 gen 3 de csak 2000-es sebességű SSD, 2 db SATA SSD, meg 1 db állandó 2,5" notebook HDD, amire a biztonsági mentés kerül, meg lehet hogy lesz USB 3-on 2-4 hetente 1-2 percre rádugva még egy szintén biztonsági okokból.
Persze végezhetnék villamosmérnöki egyidejűségi terhelés számítást, de egyszerűbb PEAK 35W-al számolni a fentiekre.Tehát nem tervezek azokból a nagyon durva 3,5 colos 25W peak server HDD-ből.
Procival vagyok gondba, nem tudni még milyet szerzek, ha sikerül max 35-öst, ha nem max 65-öst...
Ami még lesz, az 1db 2,5G LAN kártya, ami PCIe 3.0 x1-ről veszi elvileg az áramot, tehát az alaplapon keresztül.
Ez fog a fő munkaállomás számára elsődleges, szűrt internet (értsd adblocked) Gatewayként funkcionálni, továbbá az SSD-k elérése terén minél magasabb sebességgel működjenek a projekt fileok.Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
imibogyo
veterán
válasz PROTRON #51998 üzenetére
Nekem egy ilyen X1-ATX 180W-os tápegység van 220W-os LED tápegységgel társítva. A 4790K + GTX750Ti már kifogott rajta, de azért elég jól nyúzható kis táp, elvileg 10 A-t tud 12 V-os ágon. Egy kisebb fogyasztású i5 4570S procival és egy GTX750Ti-vel sokáig használtam asztali gépként (nem mellesleg passzívan is)...
-
Rick4
félisten
válasz PROTRON #51998 üzenetére
Jaaa, így már oké, ennek tényleg elég egy 60W-ot tápegység, meg egy paneltáp is. Van lyenem, de nem eladó. Ennek kb bármi meg fog felelni, az ááltalad kinézett picopsu is.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- 64gb SK Hynix DDR4/2666mhz Laptop Memoria (2x32gb)
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest