Új hozzászólás Aktív témák

  • user137

    őstag

    válasz HookR #2425 üzenetére

    a kérdés a másik topiklakótól is áll: meg is fogod építeni? szeretettel várjuk (én még egy PÜ-t is küldök emellé).

    viszont, amit szem előtt kell tartani:
    * 120-as venti alatt nincs normális légmozgás zaj nélkül. ha ilyen lapos házat csinálsz, akarva akaratlanul be fogják a userek lakni mindenféle lapos (kis magasságú) helyre, ahol könnyen megfulladhat egy erősebb konfig friss levegő nélkül, főleg, ha mondjuk alulról akarsz egy VGA-t táplálni 1cm-es talpakon állva (mínusz porszűrő). Azért egy "kompromisszummentes" Corei7+egy 300W-os videókályhának kell a tüdő rendesen.

    * a másik issue, h jelenleg a zotac lap nem kapható itthon, se az ECS mini-itxe, se az inteles lap, amellett, h kurvadrágák (a lap 35k, egy hűtő 10k, riser 5k = 50k és még el se kezdtünk építkezni :-)).

    * akinek kicsi kell, annak vagy szép kell, h legyen (és csendes), vagy q sok hely kell neki, és berakja a sufniba a LAN switch mellé. Előző usereknek kell egy slim ODD és notebook vinyóból építkeznek úgyis, mert hatodannyit fogyaszt (!), negyedannyi hangja sincs és negyed helyen elfér. Utóbbi userek megvesznek 5k-ért egy házat meg 20k-ért egy D510MO alaplapot és kivágják hálózatra a vinyókat a pincébe.

    Mindazonáltal: ha van fizikai megvalósíthatósága a dolognak, beszéljünk, mert szűk a piac, hátha tudok segíteni. :-)

Új hozzászólás Aktív témák