Új hozzászólás Aktív témák

  • Yellow73_a

    tag

    válasz King Unique #49604 üzenetére

    Persze, közben már rájöttem, hogy inicializálni kellett, olyan rég csináltam már ilyet, hogy elfelejtettem :W

    Hogy mi van? :) Hát ez:

    Előszó:
    A négy és fél éves hp EliteBook 2540p-m felett kicsit már eljárt az idő, már nagyon lassú, és nehezen boldogul a multitaskinggal (első generációs i5 proci, 250GB HDD, 4GB RAM).
    Ezért vettem használtan egy hp Elitebook 2570p-t (3. generációs i7 proci, 128GB SSD, 8GB RAM, fejlettebb Intel HD grafikus vezérlő)

    1. sz. feladat: kellett egy új 1TB belső winchester az új notebookomba az ODD helyére tett caddybe. Ez kipipálva, már működik is benne a WD Red.

    2. sz. feladat: tegnap, miközben a két notim között másolgattam át az email tárolómappámat, megadta magát az adathordozásra és adattárolásra használt 2TB WD Elements vinyóm. Ezt ma visszavittem az Aquába, de ott csak felvették a hibát, felküldik a központba/szervízbe/akárhová, és kb két hét múlva vagy visszakapom megjavítva, vagy egy újat kapok. Ez a feladat tehát folyamatban van, de rohadtul hiányzik majd két hétig az a 2TB tárhely, pláne, hogy az új gép új adattároló lemezére (ez a WD Red) szeretném felmásolni a munkaállományaimat, adataimat, fényképeimet, stb mintegy 300-400 GB mennyiségben

Új hozzászólás Aktív témák