Új hozzászólás Aktív témák

  • Zlin50

    senior tag

    válasz TXT #27462 üzenetére

    Az 5K3000 hangja jóval elmarad a HD204UI-tól legalábbis nálam. A greeneknél hangosabb, mert egy araszról már érzékelhető forgási hangja (egy ilyen halk FFFFFFFFFFFF) van, de nem visít, mint egy szénkefés villanymotor. Szóval nem vészes,sőt. A HD204UI-t viszont a szoba másik végéből is hallom. Lehet hogy manapság ha vesz egy ilyet az ember, akkor nincsen ilyen hangja, de amiket én tavaly december környékén vettem az alapján azt mondom hogy én már csak próba után vagyok hajlandó még egyszer venni. Ilyenre meg nincs lehetőség hogy darabonként ellenőrizze az ember.

    Az eddig általam kipróbált leghalkabb HDD az EURS és az EARX. He-he, csa kezeknél is ott a "Gone in 8 seconds paraméter". (mig át nem állítja valaki)

    Seek alatt nagyon halkan hallható. Ez akkor lenne zavaró ha már a légy zümmögését sem bírja az ember. A sentinel elérési idő tesztje alatt is nagyon tűrhetőnek tatláltam. Éles átvitelnél sem zavaró.

    Egyébként meg az a baj hogy nálam a HD204UI mindent túl visít és más nem hallatszik. Az asztal mellett lent van a gép, én meg középen a fejmagasságot nézve kb egy méterre vagyok tőle. Csak a visítást hallom meg a ház ventillátort.

    [ Szerkesztve ]

    "HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"

Új hozzászólás Aktív témák