Új hozzászólás Aktív témák

  • hardverlog

    aktív tag

    Elmondom mi a jó az ilyen gondolkodású emberekben, az, hogy van pár év után, akitől meg lehet venni a használt termékeket töredék árakon. Pug veterán mester, tudod amikor megveszek egy pár éves top telefont (Note8, Note9, S8, S9 stb.) 50-60-70 ezer Ft-ért, ami 250-300ért jött a piacra és az ég világon semmi probléma vele, mert még számlát is adnak mellé (igaz nem garis, de legalább látom honnan vette) és makulátlan közeli az állapota vagy mikor megveszek egy top felsőkategóriás tv-t, aminek az ára pár éve 700-800 ezer Ft volt mondjuk 250-300 ezer Ft-ért, vagy megveszek egy top tablettet 50-80 ezer Ft-ért, ami 200-250 ezer Ft volt és sorolhatnám mindig áldom az eszem, amit te most emlegetsz, hogy nem vagyok olyan vadmarha, hogy új műszaki cikkeket vegyek.

    A Q70 széria egy alsó középkategóriás széria, nem kell elájulni tőle, persze a magyar piac jellegzetessége, hogy egymást győzködik az emberek visszaigazolást várva hogy jó az, hülye aki 2xes áron Q90et vesz...de persze vitathatatlan, hogy jobb a képe, mint a korábbi 7es Q sorozatnak legalább.
    Az ár/érték arány győztesekkel egy baj van kedves Milka, hogy sosem a legjobb termékek sajnos adott termékek palettáján.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák