Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Pyttawrx #63420 üzenetére
Úgy néz ki tényleg nem nagyon van ilyen, valamelyik nap vittem fel valamelyik adatait és emlékeztem erre az adatra, de már sejtem mi lehetett a félreértés oka:
Operating temperature 0°C - 70°C
Storage temperature - 40°C - 85°Citt is ilyen furán adják meg az értékeket, XPG SX8200 Pro. Én is a 70 fokra emlékszem szinte az összesnél, na mindegy, majd elém kerül valahol, ahol ezt a 90 fokot írják....
(#63419) Linem
Azt mondjuk nem tudom, mennyire nem szeretik a NAND-ok a túlhűtést, de ezek szerint 0 fokig bírják, inkább HDD-re vonatkozik, hogy az optimális üzemi hőfokot nem kéne mindenáron levinni. Sok éve egy nagy tárolós cég végzett is ezzel kapcsolatban kísérletet és kiderült, hogy valóban 45 fok alatt futottak kis hibásodási aránnyal a WD Black HDD-k.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- DIGI kábel TV
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- E-book olvasók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Bontatlan WD Black 2TB SSD Gen4x4 SN770
- Hibátlan - Western Digital WD Red SA500 1TB 2.5" SATA SSD
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest