Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Kobe #24786 üzenetére

    A Dell XPS 15-ben (L502x) alapban 12.5mm magas HDD van, ergo caddy vásárlásnál 12.7mm magas caddy kell. Alapban a HDD egy fémbölcsőbe van becsavarozva, így 9,5mm és 7mm magas SSD-t beletehetsz gond nélkül.

    seederking
    Nyilván nem olyan embereknek készült a leírás, akik ahogy esik úgy puffan alapon telepítenek, BIOS-ról nem is tudják mi az, vagy ha igen, akkor is xarnak bele a beállításokkal, éppen milyen szín a kedvencük, arra a SATA portra kötik a meghajtót és had ne soroljam.
    Az a leírás olyan emberkéknek készült, akiket érdekel ez a dolog, szeretnének úgy telepíteni, ahogy kell(és ezáltal nem csak a helyes telepítés sajátítható el, hanem számos olyan x-akták jelenség is nem jön elő, amivel meg tele szokott lenni a net...).
    Sok dolog nyilván sokaknak nem újdonság, viszont vannak olyan dolgok, amiket célszerű elsajátítani és azt csak egyszer kell megérteni és alkalmazni, utána rutinosan fog menni.
    (A leírásom nem google alapján íródott, hanem a szakmában eltöltött 22 alapján...)

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák