Új hozzászólás Aktív témák

  • joysefke

    veterán

    válasz Hogen #23292 üzenetére

    Ilyen szar "tesztet" régen olvastam, ráadásul annyi marhaságot sűrítettek bele, ami nekem laikusnak is szemet szúr... :U

    Félreértés ne essék nem az MX100-at ekézem, én is ennek az SSD-nek szavaztam bizalmat, de ezek a megszólalások:

    Ha az SSD fejlettségét a NAND flash chip gyártástechnológiája határozná meg, máris győztest hirdethetnénk, az MX100-ban ugyanis a Micron legújabb, 16 nm-es csíkszélességű MLC 2D NAND chipjei találhatók. Ez a lehető legjobb gyártástechnológia, ami jelenleg megvásárolható termékben található.

    Nagyon szép és jó, hogy lemennek a csíkszélességgel és az olcsó árak miatt mi ebből profitálunk is, de attól még ezt így kijelenteni, hogy a 2D 16nm a jelenlegi _legjobb_ gyártástechnológia :F

    Az eredmény egy nagyon gyors és megbízható SSD, ami érzéketlen a tovább nem tömöríthető adatok írására és nagyon-nagyon jó IOPS-eket képes elérni. És nem mellesleg pofátlanul olcsó is.

    Ami rendes tesztet néztem, ott sehol sem produkált kiugróan jó eredményeket, sebesség terén inkább egyszerűen belevegyült a középmezőnybe (az új meghajtók között, a régieket ez is megveri szépen)

    A szoftveres körítést kár volt a Crucialnak elhanyagolnia, mert ez a Samsungnál például ötcsillagos.

    Ez meg megint milyen marhaság?
    Nekem van egy Samsungom, ugye nem a Samsung Magician az a hatalmas csillagosötös??
    Eleve jár hozzá egy Acronis true image licensz. Tud hardveresen AES titkosítást, hőmérsékletvédelmet, meg tudtommal a flash RAID be van benne szervezve ami növeli az adatbiztonságot. És még 1-2 dolog.

    Ezeket az AES kivételével miért nem sikerült megemlíteni??

    Tesztünk készítésekor ugyan kicsit felment a tároló ára, de ha ismét visszatér eredeti szintjére, akár 28 ezer forintért is utánunk dobhatják.

    Azért vettem 32,5-ért. Olcsübban tényleg SEHOL nem volt.

    J.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák