Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodor

    veterán

    válasz mazza #2192 üzenetére

    Szia!
    Jó lesz a gépedbe a kiszemelt SSD. Azt a korlátozást nem fogod megérezni, hidd el. Azokon kívül amiket leírtál, pár dologra kell még figyelni. Ha a Windows nem tette volna meg , akkor a lemeztöredezettség-mentesítőt letiltani az SSD-n, és 10-15 % szabad helyet hagyni, legjobb ha meg sem particionálod azt a részt, és akkor nem kell figyelni, hogy meddig írhatod tele. Én a hibernálást is letiltanám, úgyis elég gyorsan indul SSD-ről a rendszer, és laptopnál különösen számít a felszabadult hely, ami ugye 8 GB RAM-nál 16 GB-ra is rúghat.
    Telepítéssel kapcsolatban az egyes hozzászólás végén lévő linkeket ajánlom, ha már megvetted az SSD-t, és valami problémád van, akkor meg a Flash SSD topikot.

    Üdv

    Szerkesztve: No igen, a bios elég régi, és ha már itt tartunk, akkor nem árt telepítés előtt leellenőrizni azt sem, hogy az SSD-n milyen firmware van, mert ha szükséges, akkor sokkal jobb ( vagy csak úgy lehet ), nem Windows alól frissíteni, hanem másik gépben. Azt , hogy ezt hogy kell, és kell-e egyáltalán, a gyártó oldalán a support, vagy download részen részletezik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák