Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz worxland #14907 üzenetére

    Igen, abban egyetértünk, hogy ezt nem lehet tesztnek nevezni, hanem egy vásárlókat abszolút megtévesztő valamilyen listának max... Fizikailag nem lettek sebességek mérve(gyári adatok szerepelnek), nem egy "fajsúlyú" SSD-k vannak megmérettetve, pontatlan megfogalmazások, valótlan infók, lényegtelen tulajdonságok pontozása stb stb.
    Ennek köszönhető, hogy egy OCZ Vertex 4 256GB és egy -sima, nem Pro- Samsung 840 120GB kerülhet egymás mellé a "tesztben", viszont ebben az esetben nem kérdés, hogy a Vertex 4 a nagyobb teljesítményű meghajtó.

    Korábbi hozzászólásod nem ezt sugallta, mert ott nem azt fejtetted ki, hogy a teszt kapcsán konkrétan milyen aggályaid vannak (amit a mostani hozzászólásodban megtettél), pusztán annak adtál hangot, hogy a Samsung nem lehet rosszabb a Vertex-nél... Lehet és az is ez esetben, ezt a 2 meghajtót tekintetbe véve.

    Természetesen ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Samsung TLC-s meghajtói rosszak lennének, mert ez nem igaz. Viszont -mivel sokszor "túl van dicsérve", no meg olcsó- boldog-boldogtalan veszi a Samsung 840/EVO sorozatot olyan szoftver- és hardverkörnyezetbe, olyan feladatkörbe/feladatokhoz, ahol a Samsung TLC-s meghajtóinak semmi keresnivalója sem lenne(és nincs is).

    UI:
    1. Az MLC-s meghajtók mindig is drágábbak voltak, mint a TLC-s Samsung-ok.
    2. Egy meghajtó teljesítményét több/számos tulajdonság összessége határozza meg. Önmagában pusztán a sebességük nem mérvadó.

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák