Új hozzászólás Aktív témák

  • kokov

    tag

    válasz A`rpi #27006 üzenetére

    Értem a lényegét és nem rosszból írok. Tényleg utoljára egy gyakorlati példán keresztül:

    Ha például egy iskolában egyszerre ég ki 3 projektor, az egyikben 1200 óra van, a másikban 1800 a harmadikban meg a duplája és egy napon égnek ki,ráadásul mindhárom különböző típus, akkor már egy ott dolgozó technikus is elkezdi vakarni a fejét, hogy azért ez csak nem lehetett véletlen. Valami csak történni tud, amitől a gép maga nem megy tönkre, de az izzó kiég és elkezd fórumozni. Na neki kéne itt fórumozni, őt kéne tudni megfogni az összefoglalóval, hogy itt tegye fel a kérdését, mert két tucat kivetítőt tart üzemben és nem egyet. Nem elfogult, legtöbbször nem a sajátjáról ír stb.
    Ne csak abból indulj ki, hogy valaki arra ébred, hogy kéne egy nagy kép a falra és akkor ő elkezd fórumozni aztán vagy vesz valamit vagy nem.

    (#27002) AVhelper

    Nem hát, csak ezekből sem derül ki, hogy egy műanyag vacak optikával mire eljut a vevőhöz miért homályos a kép széle, amikor a közepe éles lásd LG ledes újdonságai.
    Nem derül ki, hogy a Casio nem azért van 300k fölött, mert abbad nem megy tönkre a DMD chip. Ötöt vettünk munkahelyemen, 3-ban már csillagos az ég. Gyönyörűek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák