Új hozzászólás Aktív témák

  • kokov

    tag

    válasz A`rpi #27000 üzenetére

    „Te nem fórumozóknak akarsz összefoglalót írni, hanem vásárlóknak szeretnél írni valamit, amitől megjön az önbizalmuk a vásárláshoz.”

    Úgy veszem észre ezt a mondatom félreértetted és védekezni próbálsz, amikor az érdekeltségeidet hozod szóba. Nem támadtalak vele.
    Úgy értettem sem a potenciális vásárló sem az érdeklődő nem fog neked segíteni összefoglalót írni. Azok az emberek szoktak összefoglalni, akik tudást cserélni járnak fórumba.A tudás cseréje lehet szakmai vita vagy élménybeszámoló, szakmai mese.
    Szóval elbeszélünk egymás mellett, amikor a fórumozókról beszélünk. Azok az emberek akiket te említesz valóban írnak hozzászólásokat, de milyen eredménye lenne annak, ha ők keresnének például best buy terméket?
    A legtöbb embertől megkapnánk a műszaki specifikációk éktelen túlértékelését az azokban szereplő pofátlan hazugságok fel nem ismerése mellett (hemzsegnek a lódítások és a féligazságok a gyári adatlapokon is a legtöbb esetben). A másik fele egy hatalmas adag ember, már vásárolt, önigazolás kereső hozzászóló, aki jól tette, hogy azt vette ami neki van és inkább győzne meg mindenkit arról, hogy biztosan nem tévedett mint, hogy beismerje, hogy jobbat is választhatott volna. Stb.
    Ki van jelen bemutatótermekben és szerez valós tapasztalatot és az ő véleménye hogyan lesz hangsúlyosabb a többiekénél, akik letöltenek egy pdf-et és abból osztják az észt neki, hogy ő higgye el, hogy a másik típus a jobb nem az, amit ő lát a saját szemével? Ezeket letojva hogyan találja meg a másik területen, például gyártásban dolgozó fórumtársát, akivel beszélgetni tud? Sehogyan. Nem alakul ki szakmai fórum. Sok lúd disznót győz. Emberünk legyint egyet és azt mondja, hogy akkor vegyétek azt a típust, ha nektek az kell. Igaza is van, ha így tesz csak abban a pillanatban a szakmai fórum reményének is vége és marad a farok méregetés.

Új hozzászólás Aktív témák