Új hozzászólás Aktív témák

  • Dexar007

    veterán

    válasz Gigi01 #17459 üzenetére

    Na ez engem is erdekelne.
    Mert en pl a foliat sem szedtem le rola, taviranyitohoz valo elemeket sem bontottam ki,sot a kis fuzete es gyakorlatilag mindene egy kis zacsiban van leragasztva.Szoval ha visszallitanam egy mozdulattal 0 orara a lampat akkor olyan mintha most jott volna ki a szalonbol. :) Igy akar tobb szaz orasan is el lehetne adni ujkent.
    Aki pedig hosszutavra tervez vele annak az eletben nem fog feltunni,hogy a lampa most 5900 vagy 5800 oranal pukkant el. Elvileg eco modban 6000 orat bir de,hogy ez mennyire valos arrol fogalam sincs.
    Napi atlag 2 oraval szamolva 8 (!) ev,addigra pedig 3x is eladasra kerul szerintem.4-5 ev mulva mar remelhetoleg mindenki 4K projit fog hasznalni amugy is. :)

    balazs.: Vagy a gyártóhoz kerül, és akkor patika állapotba hozzák, és akár újként, akár refurbished ként visszakerül a piacra. Vagy van helyi kapcsolat, aki felveszi, mint csomagolássérült áru, vagy bemutatódarab.

    Szerintem kar lenne azt hinni,hogy minden visszakuldott arut atvizsgalnak,megtisztitanak,es jo esetben refurbishkent rosszabb esetben pedig ujkent adnak tovabb. A legtobb ember nem foglalkozik vele,vagy azt sem tudja hol kell megnezni. Tv-knel szerinted hany ember lep be a szervizmenube leellenorizni a szamlalot? Azt se tudjak,hogy letezik.

    [ Szerkesztve ]

    Give me your cum,bull!

Új hozzászólás Aktív témák