Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cigam

    félisten

    A BufferZone az egyetlen olyan biztonsági szoftver, mely egy külön környezetet hoz létre az internetes szörfözés és tevékenységek szabadsága érdekében és a káros külső hatások elkerülésére. A programmal lehetőséged nyílik bárhol szörfözni, bármit letölteni, levélcsatolmányokat megnyitni, fájlokat cserélni és csetelni barátaiddal, internetesen bankolni veszélyek nélkül.
    A BufferzOne Pro kiegészíti és továbbfejleszti a meglévő biztonsági rendszert egy külön réteget biztosítva a webes fertőzések ellen, valamint a külső média eszközök esetleges káros befolyásainak elkerülésére.
    A BufferZone virtualizációs technológiája internetes alkalmazásokat tartalmaznak és a külső webhelyek anyagai, média állományok ebben a virtuális zónában kerülnek tárolásra és nem férhetnek hozzá a rendszer fájljaihoz.
    A BufferZone Pro a virtuális zonában teszi lehetővé a szörfözést, letöltéseket, e-bankolást, csetelést és levelezést teljes felügyelet mellett.
    A BufferZone Pro rendkívül felhasználóbarát, semmi különlegesség nincs a használatában. Installálást követően teljesen automatikusan gondoskodik a rendszer biztonságáról, a PC és a saját állományok védelméről.
    FONTOS: Ünnepi promóciós ajánlat. A BufferZone Pro 2010. december 1. 17 órától 2011. január 1. 17 óráig ingyenes. A programhoz a fórumon keresztül lehet segítséget kapni.

    [ Szerkesztve ]

    Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Új hozzászólás Aktív témák