Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meci77
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy 128GB-os pendrive-ot vásárolni, USB 3.0-ásat. Már van egy SanDisk Cruzer Ultra 128GB USB 3.0 pendrive-om, és elégedett is vagyok vele, viszont ha jobb ajánlat van, akkor azt venném meg. Szokásos felhasználásra lenne. A legfontosabb persze az írási és olvasási sebesség. Az OTG-t néha használnám, de nem ez a fő szempont amúgy. Főleg filmek és képek lesznek rajta. Magyarországi vásárlással venném. Árban 20 ezer a limit.
Például az alábbiak közül válogatnék:
1. SanDisk Ultra Fit 128GB USB 3.0 SDCZ43-128G-GAM46
2. SanDisk Ultra Dual 128GB USB 3.0 SDDD3-128G-G46előre is köszi a segítséget!
-
meci77
tag
Sziasztok!
Megvettem ezt a SanDisk USB 128GB Ultra Dual-t, de úgy döntöttem hogy visszaküldöm, mivel elég gyatra az írási sebessége (12MB/s). Ezt a fantasztikus "teljesítményt" elegánsan elrejtik, csak a szépen mutató 150MB/s adatot látni mindenhol... Néhány filmet rámásoltam, és olyan meleg lett, hogy alig tudtam megfogni a fém részt. Az ergonómia-kidolgozás jó, a csúszka remekül működik. Az olvasás is rendben van amúgy, ez 133MB/s. Érdekes módon 8GB-os filmet nem is tudtam rá másolni, de ez már a legkisebb gondom lenne...
Szóval olyat választanék, ami ezt jóval meglépi, ha már kicseréltetem. Csak a magas írási-olvasási sebesség érdekel, meg az ár. 30 ezer a keretem, efölé nem szívesen megyek. Csak számlás vásárlás jön szóba. Az OTG-ről már lemondtam. Ha muszáj, inkább rendelek ebayről átalakítót fillérekért.Most egy Patriot Supersonic Rage 2 Pendrive-ot nézegetek, szintén 128GB-osat. Azt írják, hogy 400MB/s olvasási és 300MB/s írási sebességet tud. Túl szép ahhoz hogy igaz legyen.
Illetve a Kingston HyperX Savage 256 is tetszene, az még árban belefér.
Van valakinek tapasztalata ezekkel a típusokkal?előre is köszi!
-
meci77
tag
válasz King Unique #10329 üzenetére
Szuper, így most már tisztábban látom a dolgokat.
Akkor a Kingston HyperX Savage 256GB lesz (250MB/s írás, 350MB/s olvasás).
Köszi az infókat! -
meci77
tag
Sziasztok!
Lightning csatlakozós OTG pendrive-ot keresek, 128 vagy 256 GB-osat, fotók és adatok átvitelére. Sajnos a leírásban nem találtam erről semmit. Milyen tapasztalat van ezekkel? Mire kell esetleg figyelni?
Remélem tudtok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok