Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Nézegettem pendrive-kat, mivel most már van USB3-as a gépben, gondoltam ideje lenne beszerezni egyet.
Annyi van mint a fene, így nem tudtam kiigazodni. Még úgy sem, hogy visszaolvastam a topicban pár oldalt.ADATA DashDrive Durable UE700: Ahogy néztem, egész olcsó és gyors is. Gyári értékre 135Mb írási sebességet adnak.
Mostani 2.0-ásom tud 4-5Mb/s sebességet.Van ennél az ADATA-nál jobb (hasonló sebesséb/ár) ajánlat?
(32 v 64-es fogok venni)If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
Próbáltam rendelni aqua-ból:
1. Pen Drive 64GB ADATA DashDrive Elite UE700 fekete USB3.0 (AUE700-64G-CBK) , 1db, nettó 10.780 Ft, bruttó 13.690 FtVissza jött, hogy sehonnan sem tudják beszerezni.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Egyik pillanatról a másikra tönkrement a 32Gb-os Transcend Flashjet USB-m (3.0). Keresek helyette olyant, ami szintén 32Gb és gyorsan lehet rá írni. Írási sebesség fontos. A transcend 17000kb/s-et tudott, elég lassúnak találtam.
Az ár nem fontos (reális keretek között). Lényeg a sebesség. Mik az ajánlottak? Lehetőleg itthon is beszerezhető példányt keresek.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
válasz MaxxDamage #10742 üzenetére
A 64Gb-ban lehet igazad lesz. Bár semmi szükségem akkorára.
Az ajánlottaid közül valamiért a Corsair nem jön be. Mushkin/Patriot nehezebben hozzáférhető, Sandisk Extreme van, úgyhogy talán ez.
Amit még közben néztem mellé az a HyperX Savage 64Gb lenne. Az mennyire ajánlott termék? Papíron jobb és olcsóbb.
Vagy a jó öreg Adata UE700. Ahogy látom még kapható. Anno én hülye nem azt vettem, hanem megelégedtem az olcsóbbal. Ebből van 32Gb is. Ez még mindig ajánlott modell ahogy látom. Bár nem értem a "mindenes" kategóriát.[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 1db wd red 3tb wd30efrx és 2db wd30ezrx 100/100 keveset mentek
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest