Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
válasz King Unique #9700 üzenetére
jim bcs: Köszi
Sajna letöröltem azóta szerintem formáztam is az usb-t meg lett rajta sok film ami törlésre került azokat megtalálta, de az előző dolgokat egyelőre nem tudtam elő varázsolni.
Ezt hogy tudom hazsnálni? kicsit bonyolultabb mint az előző.
[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz King Unique #9700 üzenetére
Persze az, az adatok sose voltak ingyen főleg ha mind megvan, egyszer kell megvenni mint a HDS-t, ennyit szerintem lazán megér, én elég sokat használok 2 fajtát is. Képekre dokumentumokra elég szokott lenni a 2GB ha van mentve folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
King Unique
titán
válasz Bencus88 #9701 üzenetére
A sima törlés, illetve a gyorsformázás még nem para, azután általában visszaállíthatók az adatok. Viszont, ha új fájlokat másoltál fel és azáltal felülírtad azt a területet, akkor már lehet gond...De szvsz az EaseUS megér egy próbát, az egy professzionális szoftver, akárcsak a GDB.
Illetve arra kell még figyelni, hogy alapból teljes vizsgálatot kell futtatni (deep scan), hogy megtaláljon mindent. De aszem az EaseUS automatikusan azt futtatja. A használatába most nem megyek bele, de egyébként van hozzá user guide, ami szerintem egyértelmű.
(#9702) jim bcs:
Igen, az a 2 GB innen nézve nem is rossz, mert pl. a GDB ingyen nem enged menteni, max. keresni és lemezképet készíteni.[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
válasz King Unique #9703 üzenetére
nem találom ezt a deep scant.
Nekem full más jött be mint a képeken
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
ez fogad. az e meghajtóra lenne szükségem.
-
King Unique
titán
válasz Bencus88 #9705 üzenetére
Azért mert az EaseUS Partition Master partícionáló programmal próbálkoztál...nem tűnt fel?
Én adatmentő programot mondtam, vagyis EaseUS Data Recovery Wizard. Illetve még az ingyenes promót is linkeltem.
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
válasz King Unique #9706 üzenetére
igen közbe megvan bocsánat
-
Bencus88
nagyúr
válasz King Unique #9706 üzenetére
Sajnos nem találta meg. Köszönöm a segítséget.
-
Zola007
veterán
Az alábbi kártyaolvasók közül ismeritek valamelyiket?
i-Tec kártyaolvasó USB3.0 SD & microSD U3CRDUO-GR
i-Tec kártyaolvasó All-in-One USB2.0 fekete-nar. USBALL3-B
i-Tec kártyaolvasó All-in-One USB2.0 fekete-fehér USBALL3-W
Canyon kártyaolvasó CNE-CARD2 USB2.0
Canyon kártyaolvasó CNR-CARD301 21in1 USB3.0
Tracer kártyaolvasó C35 All-In-One USB 3.0A legfontosabb az lenne, hogy kezeljen 64GB és nagyobb SD kártyát
Másodsorban CF-et és nem bánnám ,ha USB 3.0 is lenne, de mindezt csak az utolsó 2 tudja elvileg.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Ciccuka #9710 üzenetére
Szándékosan nem írtam a listába Transcendet, külföldi oldalakon (bhp, amazon) szidják a Trancend olvasókat
(nem a márka zavar, van több transcend kártyám, pendrive és külső hdd-m is)Ezt néztem még 4e körül:
Silicon Power 3.0 All-in-one[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Ciccuka #9712 üzenetére
Mi a a gond a 2011-es modellel?
minden szabvány létezett már akkor is, ami nekem kell
egyébként gondolom frissítették azóta a firmwaret
A Kingston FCS-HR3 és az általad ajánlott Transcend RDF5 is 2012-es és még mindig árulják[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz headhunter #9713 üzenetére
köszi, ez jó kis informatív oldal
-
jim bcs
nagyúr
Picit sokk lesz most már az off, kártyaolvasó és micro sd kérdésekkel legyetek oly kedvesek átfáradni a megfelelő topikokba. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
lalakov
senior tag
Sziasztok!
Két pendrive ajánlásra lenne szükségem.
1. Windows 10 USB telepítő készítéséhez.
2. System repair disc készítéséhez.Köszönöm.
-
sedo
tag
Sziasztok!
32GB-s ki-be tolhatós pendrive-ot keresek, alapvetően gépek telepítésére (win+programok), karbantartására.
Egyelőre ezt néztem ki, van ennél jobb vétel most ezekkel a feltételekkel?Köszi!
-
-zaki-
tag
Sziasztok,
64GB-os Transcend JF700-as pendrive-om 10 hónap után meghalt Raspberry Pi-ben médialejátszásra/torrentre használva (ráadásul ebay-ről rendeltem, úgyhogy gari gondolom bukta de még utánanézek).
Tudtok olyan pendrive-ot javasolni, ami jobban megfelel erre a célra? Vagy vegyek 5 év garis Kingston-t magyar boltban és ha meghal legfeljebb kicseréltetem? -
jim bcs
nagyúr
(#9720) sedo
Adata UE700 / S102 PRO
Transcend JF790(#9721) -zaki-
de hát nem torrentre való egyik se, nincs min csodálkozni. Erre a célra HDD-t vegyél.(#9722) pilu85
Egyik se való torrentre, az is és mind meg fog főni 1 év alatt.[ Szerkesztve ]
-
pilu85
őstag
válasz jim bcs #9726 üzenetére
a kutya nem nézi hogy mire használták szerintem...költsenek a vizsgálatra 10 pendrive-nyi pénzt...stb. nomeg nincs feltüntetve hogy ne torrentezz vele....
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
BullZeye
veterán
válasz jim bcs #9726 üzenetére
Megmondom őszintén egyik pendrive csomagolásán sem láttam még, hogy torrentezés garivesztéssel járna. Azt meg mégannyira se hiszem, hogy pár ezer forintos pendriveot akárki is nézegetni fog laborban
Teljesen fölösleges kamu cucokkal riogatni a többieketEladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Forestal
tag
Üdv!
A fiam Lenovo IdeaPad Yoga 300 32GB belső tárhelyét szeretném még "bővíteni" egy nem illetve minimálisan kilógó 64-128MB-os pendrive-al. A SanDisk Ultra Fit USB 3.0 és Cruzer Fit-el szemezgetek. Nem tudom az ultra nem fog -e nagyon melegedni? De más értelmes ötlet, segítség is érdekel.Tudta? Chuck Norris ma is olvasta a Népszabadságot.
-
Forestal
tag
64-128
MBhelyesen: 64-128GBTudta? Chuck Norris ma is olvasta a Népszabadságot.
-
jim bcs
nagyúr
(#9727) pilu85 , (#9728) BullZeye
Nincs feltüntetve valóban, de attól még egyértelmű, hogy nem torrentre való, nem arra van kitalálva.(#9729) Forestal
Mindegyik melegszik,
Corsair Flash Voyager Vega
Sandisk Ultra Fit
Transcend JF 710
+ az összefoglalóban lévő minik bármelyike jó.Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
jim bcs
nagyúr
válasz Forestal #9732 üzenetére
Mindennek van üzemi hőfoka, egyik melegebb, másik hidegebb. Háát, ha lentebb görgetsz van még egy pár ->
Adata UV131 (16,32,64 GB_gar. 5 év, gyári élettartam)
Adata UV140 (16,32,64 GB_gar. 5 év, gyári élettartam)
Corsair Flash Voyager Vega (16,32,64 GB_gar. 5 év, gyári 5 év)
Goodram Point (8,16,32,64 GB_gar. 1 év, gyári élettartam)
Mushkin atom (8,16,32,64 GB_gar. 2 év, gyári 2 év)
Patriot Spark (16,32,64 GB_gar. 2 év, a gyári 2 év)
Patriot Tab (8,16,32,64 GB_gar. 2 év, gyári 2 év)
Patriot Vex (16,32,64,128 GB_gar. 2 év, a gyári 2 év)
Samsung Flash Drive BAR (16,32,64 GB_gar. 5 év, gyári 5 év)
Samsung Flash Drive FIT (32,64 GB_gar. 5 év, gyári 5 év)
SanDisk Ultra Fit (16,32,64,128 GB_gar. 2 év, gyári 5 év)
SanDisk Ultra Flair (16,32,64,128 GB_gar. 2 év, gyári 5 év)
Silicon Power Jewel J05 (8,16,32,64 GB_gar. 5 év, gyári élettartam)
Silicon Power Jewel J06 (8,16,32,64 GB_gar. 5 év, gyári élettartam)
Silicon Power Jewel J07 (8,16,32,64 GB_gar. 5 év, gyári élettartam)
Silicon Power Jewel J08 (8,16,32,64 GB_gar. 5 év, gyári élettartam)
Silicon Power Jewel J10 (8,16,32,64 GB_gar. 5 év, gyári élettartam)
Silicon Power Jewel J50 (8,16,32,64 GB_gar. 5 év, gyári élettartam)
Silicon Power Jewel J80 (8,16,32,64 GB_gar. 5 év, gyári élettartam)
Transcend JF 710 (8,16,32,64 GB_gar. 5 év, gyári élettartam)[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz tpeter77 #9736 üzenetére
Egyenlőre mennek, hogy meddig az jó kérdés, ha jól emlékszek akkor a gyártó is üzemi hőfokra hivatkozott.
Corsair Flash Voyager Vega
Samsung Flash Drive BAR
Silicon Power Jewel J50
Silicon Power Jewel J80
Transcend JF 710[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Pen Drive 128GB Transcend JetFlash 790 USB ezt 10 év garival vettem eleddig úgy megy ahogy kell,még épp elfogadható áron van itthon is,de persze kintről valamivel olcsóbb(szép a kék led rajta) ...U.I : Apropó 3.1 -es, ennek az új szabványnak még nem néztem utána ...
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
pilu85
őstag
-
King Unique
titán
válasz arcitec #9743 üzenetére
Egyes gyártók kihasználják az alábbi módosítás adta lehetőséget. Tehát a "valódi" USB 3.1 = Gen 2. Olyan pendrive viszont tudtommal (még) nincsen.
A sebességet illetően anno a linkelt cikkbe beírtam ezt. Valamint nemrég egy másik topikban is összefoglaltam. Tehát a megfelelő eszközökkel és környezetben nyilván nagyobb adatátviteli sebesség érhető el az újabb szabvánnyal.
[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Februárban jártam itt, és akkor az ajánlásotoknak megfelelően rendeltem az eBayről egy Pendrive-ot:[link]
Villámgyorsan megérkezett és kifogástalanul működik. Ajándékba vettem valakinek.
2 sebességtesztet mellékelek, nem tudom jól teszteltem-e:Elnézést, ha rosszul, és hogy csak most jelzek vissza.
Köszönöm itt mindenkinek az ajánlást!
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest