Új hozzászólás Aktív témák

  • ecaddsell

    aktív tag

    válasz PociAti #17853 üzenetére

    Azért ne ess túlzásokba, ezt a szkennelés témát már a covid előtti mobilom is megugorja. Annyira, hogy az erre is alkalmas fotós cuccot szinte sosem veszem elő ezért, a nyomtató szkenner funkcióját meg meg se akartam tanulni e-miatt (persze nem lapadagolós).

    A mennyiség az nem mindegy (meg persze, ha tényleg nagyon különleges minőségi igények vannak, de az meg már inkább a repro kategória ahol felvetődik, hogy tényleg megéri-e ilyen gépet vagy ehhez való fotós cuccot birtokolni ahelyett, hogy valahol megcsinálod/megcsináltatod).

    Mobillal oda kell figyelni, esetleg hiba láttán (mint a fény kitakarása) újra kell csinálni, beállítani a széleket, azaz ha egy kicsit többet kell használni akkor macera.
    A felbontás meg nagyon nem pocsék, sőt nekem a legtöbbször felesleges is volt (pont ezért nem is használom ki a teljes kamerát; sose láttam a fényképező széli gyengeséget).
    Igen a hulladék műfény (nem a színhőmérséklet igazi probléma) is bekavarhat, de én pl. nálunk már jó ideje alapból kiirtottam az ilyen világítást, nem rongálom a szemem vele.

    Ha sokat kell csinálni akkor a mobil tényleg nem pálya, oda szkenner kell. De ha csak évente néhányszor, akkor megéri a felárat ez a kényelem? Ezt kellene tisztázni az itt kérdezőknek is, mert utólag a felárat látva azért a 9x%-az mondja, hogy ja akkor megoldom nélküle is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák