Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Az elkövetkező pár hónapban (hajlandó vagyok kivárni a 12. generációt és a 6xxx sorozatot, ha az aktuális kínálatban nem akad megfelelő).(2) A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Legyen mondjuk 800e, hogy szerepeljen itt egy szám, ami remélhetőleg nem korlátoz.(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Programozás és velejárói, azaz tipikusan rövidebb, 5-60 másodperces, 4-8 szálas impulzusjellegű terhelés és ritkán hosszabb idejű terhelés is előfordulhat. A cél az, hogy idle-ben teljesen csendes legyen a gép, és az impulzus jellegű terhelést a hűtés a ventilátor felpörgetése nélkül tudja kezelni (a hosszabb idejű terhelésnél visíthat a hűtés). Jó lenne minél több mag, a 4c8t-t elkerülném.(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem lesz játék. Munka során elég az IGP, a dGPU se nem feltétel, se nem kizáró ok (ha egy gamer laptop felel meg a célnak, akkor jöhet az is).(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
14" FHD matt IPS a preferált. Ha ebben a méretben nem akad semmi, akkor 15.6" még belefér.(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Jellemzően lehajtott fedéllel dokkolva lesz használva, és ritkán lesz hordozva, de időnként előfordul, hogy hordozni kell.(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows 10/11 Pro vagy semmi.(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
Legalább 32 GB memória (vagy gyárilag legyen ennyi, vagy legyen két bővítőhely). 256 GB SSD (ha van két M.2 slot), 1 TB SSD (ha csak egyetlen M.2 slot van).(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Az USB PD töltés elvárás, ,ahogyan a DP kimenet is (dedikált vagy USB-C-n keresztül), és legyen legalább 2x USB-C, 2x USB A, jó lenne két M.2 slot, nbd garancia.(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Céges vásárlás lesz, kizárólag új lehet.[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Libretom
aktív tag
Üdv!
Mivel laikus vagyok és látom, hogy a kérdéssorok igencsak megszaporodtak, egyszerűsíteném a kérdéseimet:- fotószerkesztéshez melyik Intel i5-ös processzor ajánlható? Jelenlegi: Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.7GHz. (A gépem: FUJITSU LIFEBOOK A557 [link]
- Jelenleg 8 GB-os a gépem memoriája. Kell-e 16-os? (Jelenleg erősen lassul komolyabb szerkesztgetésnél)- AMD Ryzen 5, vagy Intel procit javasoltok?
Előre is köszönöm e válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Notebookstore-ról van valami tapasztalatotok?
Amit venni kéne csak ott van emberi árban. Én nem különösebben találtam semmi gyanúsat, csak kicsit olyan"csendesek", vagy nem tudom hogy mondjam. -
Dhampir
félisten
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősnek szeretnék segíteni notebook vásárlásban. Nincs semmi extra igénye, egy teljesen alap 15"-os gépet szeretne, szinte csak böngészésre használná. A keret 100-150 ezer forint, nem feltétlen szükséges kihasználni, tehát jó lenne minél olcsóbban. Én azért azt gondolom, egy SSD mindenképp legyen a gépben, nem kell nagy, 250es elég (azon kívül szerintem nem is kell tárhely).Elsősorban újat szeretne, de szerintem meg tudnám győzni hogy használtat vegyen, esetleg tudnátok ajánlani új/használt kategóriában is?
-
Kbali
nagyúr
válasz Libretom #171206 üzenetére
Most a 8 giga memória milyen felállásban van a gépben? 1x8 vagy 2x4? A konfig elivleg 32 gigáig támogatja a memóriabővítést.
Vagy azt csinálhatod, hogy 1x8 jelenlegi RAM esetén teszel mellé még egy ugyanolyan modult (pl. Speccy meg tudja mondani, mi van most benne). Vagy 2x4 esetén: eladod az egyiket és egy 8 gigás modult veszel helyette. Ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor veszel 2x8-at és eladod a 2x4-et.
Az SSD fog a alegtöbbet dobni rajta, de valami értelemeset érdemes venni, nem a legolcsóbbat. -
veterán
-
HARDVERAPRÓD
válasz petyus_ #171207 üzenetére
Szia.
használt gépet keresel, ebben a topicban kérdezz.
Ahogy a többiek is írták új gép ennyiért nincs, főleg ami ajánlott is. Felejtsd el.
Viszont használtban már egész jókat és stabilakat is lehet kapni számlával 1-2 év garral is. a másik topkban segítenek -
petyus_
senior tag
Köszi mindenkinek, akkor marad a használt.
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Mivel a keretem alacsony, így nem is válaszolnék az összefoglalóban lévő kérdésekre. Szóval 100k alatt keresek kicsi, könnyen hordozható notebooot, kizárólag netezésre, word dokumentumok szerkesztéséhez ha nem vagyok otthon. Full hd se fontos, csak egy ssd legyen benne azért, meg nyilván minél több ram bár erre gondolom a 4gb is elég. Milyen típusokat ajánlotok? Itt HA-n néznék egyet vélhetően. Köszi!
-
Pano
addikt
válasz Chereiose #171213 üzenetére
Ez a topik célirányosabb és hamarabb kapsz érdemi segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Adrian Mole
senior tag
Sziasztok!
Korosodó, de nagyon jól bevált Dell Latitude 5490 helyett merre érdemes nézelődni? A környezet, amiben használva lenne céges (Win 10-11 Pro), a minél hosszabb garancia tökjó. Nagyobb SSD nem ártana, mint a mostani 250-es. Akár maradnánk ennél a szériánál, nagyobb SSD-vel. Jól tesszük?42
-
Dhampir
félisten
válasz Adrian Mole #171217 üzenetére
Ezen a vonalon, ami frissebb modell, a 11. generációs Intelt processzorokkal kiadott Dell Latitude 5420.
A "jól tesszük" kérdésre talán más ad majd jó választ.
-
Crow
tag
Sziasztok,
Nyugdíjas rokonomnak keresnék megbízható, időtálló, használt laptopot.
Olyat, ami kiszolgálná a (minimális) igényeit a következő 5-10 évben, anélkül, hogy az idegeire menne.
(Az utóbbi 7 évben az én "levetett" T500-asomat nyúzta, de az most már nagyon a végét járja szegény.)(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
ASAP, de max 2 hónapon belül.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Legyen mondjuk 250e
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
90%-ban böngészés, 10% light-os irodai munka.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem lesz játék. GPU teljesítmény abszolút irreleváns.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
17" FHD matt IPS lenne a preferált. De tudom, újabban már workstation vonalon sem divat ilyen képernyőméretű gépeket gyártani
Ennek tudatában azt mondanám 15.6" és 17" is jöhet.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Havonta 1x lenne hordozva, ebből gyalog csak kb. 2x10-20m-t a kocsiig/tól -> nem gond, ha nehéz.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows 10/11 Pro vagy semmi. A jövőre való tekintettel: Előny ha rámegy a Win 11 (több napnyi anyázással egybekötött driver-cserebere és durvább mókolások nélkül).
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
Mivel jó ideig nem lesz lecserélve, én azt mondanám, legyen min. 16GB, vagy 8GB és bővíthető. (De nyugodtan javítsatok ki, ha másképp gondoljátok, ez csak a kiindulópont...)
Háttértár nyilván legyen SSD. Más követelmény nem igazán van... se sebesség-, se kapacitásbeli. 128GB-tal is simán ellesz (ha csak az elkövetkező években nem hízik akkorára a Win1x, hogy nem fér rá )
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Korrekt anyaghasználat és összeszerelési minőség. (Ne recsegjen-ropogjon, ha hozzáérek, ne lazuljon ki/törjön el a zsanér 2 év után, stb.)
Szintén a hosszú távra tervezés miatt: könnyű szerelhetőség és jó alkatrészellátás.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Elsősorban használt, üzleti gépek (Latitude, Elitebook, Thinkpad T és ezek workstation "nagytestvérei") felé kacsintgatok.
Gamer laptopokkal abszolút nincs tapasztalatom... Ilyen irányba is érdemes lehet esetleg nézelődnöm? (Nyilván nem az izmos dGPU és az RGB ledek, hanem a minőség és képernyőméret miatt kérdezem )
A business laptopok között vannak esetleg mostanság kifejezetten kerülendő (alultervezett hűtésű, szériahibás stb.) típusok? Vagy másik oldalról megközelítve: Van olyan, ami látványosan kiemelkedik a többi közül?Más: Annak van vmi. különösebb oka, hogy a hazai használt piacon Zbook-okkal Dunát lehet rekeszteni, míg Precision-ökből jóval kevesebbet hirdetnek, Thinkpad P-ket meg alig találni? Van vmi baj a Zbookokkal, hogy mindenki szabadulna tőlük?
[ Szerkesztve ]
Crow
-
Dhampir
félisten
válasz Adrian Mole #171219 üzenetére
Ha eddig beváltak az 5xxx Latitude modellek, akkor még ez is megfelelő lehet.
Gyakorlati tapasztalatom csak a korábbi nagyobbik méretű modellel, az 5590-essel van, ami nekem tetszett.
A legrosszabb esetben, ha valamiért mégsem felelne meg, akkor létezik visszaküldési lehetőség is.
-
Ancsi++
friss újonc
Sziasztok!
Légyszi segítsetek, milyen gép lenne a megfelelő:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? SOS
(2) A gépre szánt összeg forintban? Kb. 100 000 ft körül
(3) Felhasználás? Főleg programozás
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Igen
(7) Operációs rendszer? Windows
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? 500gb SSD 8,vagy 16 GB RAM
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Használt isElőre köszönöm a válaszokat!
Üdv. :Anna -
D013
aktív tag
Sziasztok,
Építész haveromnak segítek gépet választani
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Közeljövő 1-2 hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? 600k a teteje
(3) Felhasználás? Archicad, Photoshop, Lumion 9
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Csak asztalnál lenne használva
(7) Operációs rendszer? nem kell rá OS, azt megoldom neki
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? 1000 GB SSD, 32Gb ram
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Csak új
Amit ő kért: inkább Intel mint Ryzen, de meghallgatja a Ryzen megoldásokat is, szerintem egy 5800H simán mehet. A GPU-t illetőleg 3060ben gondolkozunk, mert jövőbiztosabb és a több VRAM sem árt egy komplexebb Lumion tervnél ahogy olvastam a system req-et. Kijelzőben jobb lenne az IPS mint a VA.
Ezeket néztem:
[link] - Legion 5 - itt azt mondta hogy CAD-hez lehet kevés a 6/12-es Ryzen
[link] - G15 5511 - itt klikkel minden, kivéve hogy csak egy 120hz-s WVA kijelző van nagyon rossz színhűséggel
[link] - TUF - itt is minden stimmel, csak nem bízom a TUF szériában
Tudnátok segíteni? Előre is köszi! -
tom2085
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Egyik ismerősöm most keres laptopot esténként, hétvégénként photoshop -os munkára.
(1) Most
(2) 250-270.000
(3) irodai programok, fotószerkesztés,
(4) nem lesz játékra használva
(5) 15,6" 1920x1080 matt IPS?
(6) Nem lesz sokat hordozva.
(7) Nem fontos, majd teszek rá win 10-et.
(8) 256GB SSD, 8GB RAM
(9) nincs
(10) Csak újEddig ezt néztem ki: [link]
Nem fontos, hogy Acer legyen, lehet nyugodtan HP vagy DELL is.
Ez mennyire ajánlott? Vagy ebben az ársávban milyet ajánlanátok? -
veterán
Márciustól baj lesz az utánpótlással a chiphiány miatt. Állítólag év végéig. Aki gépet akar venni értelmes áron, az most vegyen, mert könnyen lehet, hogy tavasz közepére/végére megint a 2020. novemberi szitu lesz.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
csaba1203
addikt
válasz SeniorTilla #171226 üzenetére
Akkor mégsem olvastam rossz információkat......
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Egy barátom Telekom-tól szeretne laptopot vásárolni, Asus gépeket nézeget [link]
videovágás/szerkesztés lenne a cél. A linkeltek közül van ajánlható típus vagy esetleg ugyanitt más gyártó kínálatában, ami videovágásra/szerkesztésre megfelelőbb lehet?
Barátom nevében is előre is köszönöm az iránymutatást
read-only mode on the forum
-
Silverboy
aktív tag
Is-Is, én nem tudtam ajánlani, és mivel specifikus kellet azonnal, azért tovább irányítottam. Ott hamarabb kaphat akár segítséget akár pontos típust is felparaméterezve.
„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
Bertiee
senior tag
válasz SeniorTilla #171226 üzenetére
Szia! Nem vagyok képben. Mi történt akkor?
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Lányomnak keresnék egy hordozós, jegyzetelős gépet az egyetemre, így ha lehet ajánljatok többet, hogy tudjon választani. Köszönöm!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Közeljövő
(2) A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
~180-220k (ha nagyon bestbuy ár/érték arányban ~250k)
(3) Felhasználás? irodai programok, jegyzetelés, netflix
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Nem igazán.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 13.3-14, de ha jó ajánlat 15,6 is jöhet. Matt IPS
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Inkább csak vonaton hetente 1x-2x
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) - lehet op rendszer nélkül is, de Windows jobb lenne.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
RAM legaláb 8GB
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) normális szervizháttér, inkább 3 év gari ha van ilyen
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) csak új
Eddig ezeket gyűjtöttem össze, mindegyik 3 év garival, i3 vagy ryzen 3 procivalezekből melyeket ajánlanátok? Illetve ezektől függetlenül bármilyen jó ajánlatot szívesen fogadok.
HP 255 G8 (27K48EA) ASZTROSZÜRKE
Acer Aspire 3 - A315-57G-39L2
Acer Swift 3 Ultrabook - SF314-42-R1G5
Acer Swift 3 Ultrabook - SF314-511-347M
HUAWEI MATEBOOK D15 (53012JMB) SZÜRKE
DELL INSPIRON 14 5402 (5402FI3WA2) EZÜST -
Roland93
aktív tag
Sziasztok!
Melyiket érdemesebb megvenni?
Huawei MateBook D15 BohrB-WAI9A (i3, 8gb ram) 140e Ft.-
vagy
Apple MacBook air 2015 (i5, 4gb ram)köszönöm!
-
veterán
-
veterán
-
Bertiee
senior tag
válasz SeniorTilla #171235 üzenetére
Ja, ezt vágom. köszi!
-
98bja
senior tag
Üdv mindenkinek!
Bátyám szeretne új notebbokot vásárolni. Megadom a paramétereket:(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Minél előbb
(2) A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) - 200 ezer (3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) - Munka, netezés, filmezés
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Nem fontos
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15,6 inch, 1080p, és IPS. Az mindegy hogy matt, vagy fényes.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? - Nem lesz sokat hordozva
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) - Nem kell hogy legyen előre telepítve, WIN10 fog menni rá.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? Erre az a válasz, hogy minél több, SSD mindenképp legyen, min. 250GB, de az 500 jobb lenne. RAM meg min. 8GB
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) - Csak újElőre is köszönöm az ajánlatokat!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ennyiért nincs ilyen követelményekkel üzleti gép, nemhogy magas frekvenciájú LCD-vel, de simával sem. A HP Pro- és Elitebookokban nem nagyon divat, és már ezek sem férnek bele az árba. Ha a gamer gép ciki, akkor így járt. Mondjuk ennyiért rendes gamer gép sincs.
Megoldás: pénzt feljebb vinni (üzleti gép kell, nem olcsó), vagy igényeket lejjebb adni (ez a pénz mostanában kevés egy rendes laptopra).
350 körül renew-ban még kijön egy Envy a kisebb felszereltségből full fémházzal, de ez nem üzleti gép (mondjuk nem is műanyag mint egy probook). Szóval sztem mission impossible.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
adrian94
őstag
Sziasztok.
Ezt [link] a notebook-ot néztem ki magamnak. Munkára kéne elsősorban (ps, videóvágás stb..) de az sem baj ha 1-2 játék elfut rajta.
Jó vétel lenne vagy van ennyiért jobb is?
-
Hippogriff
csendes tag
Szikrázó szárnyas napsütéses napot a hölgyeknek/uraknak! Útmutatásra van szükségem tőletek, mert olyan kategóriában szükséges kotorásznom, ami már nem "filléres" és megállt a tudomány a választási folyamatban.
A következők kerültek eddig a figyelem középpontjába:
Macbook Air M1 (16GB, 256gb)
HP EliteBook 855 G7 (ez a jobb kijelzős, de nem privacy)
HP Elitebook 845 G7 (+8GB ram bővítés [de nem itt]. Ennek a kijelzője viszont csak az alap 250-es )(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Amint lehetséges. A mai, legkésőbb holnapi napi megrendelés lenne az ideális mert jövőhétre kell a gépsárkány.(2) A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Bruttó 500.000 Ft a maximum keret. Nem kell kimaxolni, de ennyivel lehet plafonig gazdálkodni.(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Üzleti célok (irodai, közepes hw igényű IT tevékenységek, pl kódolás, játszós vm-ek futtatása) és magán jellegű felhasználás. Utóbbiba a játékon kívül kb bármi, de elsősorban multimédiás tartalom fogyasztása + tanulás, kapcsolattartás ilyesmik.
Macbooknél tudom, hogy kiesik a VM, de az még nem olyan tragédia.(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
13..3, 14 vagy 15". Utóbbi már kompromisszumos. Bár, kényelmesebb olvasni, de macerásabb hurcolászni tömegközlekedésen (vonat, busz stb)(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Heti 2 alkalommal, meg ad-hoc. Megesik az út közben használat, hogy az utazási idő ellegyen ütve valamivel.(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
MacOS vagy Windows. De linux fő rendszerként azért nem lenne használva.(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
Tárhely annyira nem kulcstényező (persze a több itt mindig jobb, de főleg cloudot használok). Ram az minimum 16GB. Ez fontos.(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
USB-C-n kötnék egy UHD 4k monitort rá, jó lenne 2 usb-c, mert van mellé még egy dokkolóm is.
Tartósság és nekem fontos, hogy jól hasson az érzékekre. Tehát full műanyagosdi kizárva.(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Ebben a kategóriában inkább új.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Hippogriff #171246 üzenetére
Bakker, szürke az ég és szakad az eső....
2xUSB-C a komolyabb gépeken van, probookon nincs. Spectre 13 vagy 14-est javaslok, pont itt van előttem egy 14-ea, oleddel, nagyon faja kis gép. Ezeken alapból 2 usbc port van, de a 15-ösökön pl 3db. Feleségem Spectre 13-asán is 3
[ Szerkesztve ]
-
Hippogriff
csendes tag
válasz SeniorTilla #171247 üzenetére
Az nem túl jó, de mindig kisüt a nap előbb utóbb.
Öhm.. én elitebookokat néztem (linkelve a hsz-ben), azokon van két usb-c. -
veterán
válasz Hippogriff #171248 üzenetére
Örökké nem eshet...
Ja, valamiért probook volt amit gondoltam
A két usb stimmel. Sztem nézz meg egy Elitebookot és egy Spectre-t. Mondjuk én (privát vélemény) nem vennék AMD-t, főleg ennyiért nem (negyedik generációs???? 500-ért?), maradnék Intel vonalon.
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz Hippogriff #171248 üzenetére
Útközbeni használat kiüti a 14-nél nagyobbakat, azokat max. IC-n, asztalon fogod kinyitni, buszon, másodosztályon, ölben felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- 2020 MacBook Air 13" M1 16GB RAM 256GB SSD Asztroszürke Magyar billentyűzet 94% Akkumlátor
- BESZÁMÍTÁS! HP ProBook 650 G5 15 notebook - i7 8565U 32GB RAM 512GB SSD AMD Radeon 540X 2GB GDDR5
- APPLE MacBook Air 2024 M3 13,6 asztroszürke 8GB/256GB
- 91 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (DOBOZOS, csak 1db)
- 89 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (DOBOZOS, 2DB)
- Dell latitude 3510 10.gen i5
- Full HD Dell Latitude 5570 i5-6300 laptop 4 GB RAM 128 GB SSD 3 órás akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest