Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Silverboy
aktív tag
válasz SeniorTilla #170543 üzenetére
Ár limit 330 mint amit a kolléga nézet, ehhez az árhoz szedtem kategóriába, nem hiába csoró ub-ként fogalmaztam meg, mert kinézetre az (esztétikus) minden másban consum.
Omen is bőven 330 fölött ketyeg ezért se lett megemlítve.
Más dolgok szerint priorizálunk, nincs bajom a HP-vel ha tudat alatt esetleg ezzel jöttél volna, ugyan úgy rühellem a consumer vonalát mint a többinek . Nekem pl 1x volt Thinkpad-em, és 2x Lati-m hoszabb távra, de viszont 10 darab Elitebookom volt, ugye nem kell mondanom miért?(Az utolsó mohikán 8470P a mai napig szívem csücske... AMD-vel, Quaddal, annál egy jobb gépem volt M6800 non plusz ultra, ezekkel van most egy szinten az Alienware 13R3-m, és nagyon kíváncsi leszek x14-es tudja -e folytatni mert akkor megvan az utód.)
Legion 7 vs Omen lenne egyértelműen Legion lenne nálam győztes, már csak a VaporC. miatt is, bár én egy ligával feljebb vagyok. Legion 7-el nagyon nagyon sokáig szemeztem.
Envy és Spectre is olyan mint a Dell XPS-e, aránytalanul túlárazott ékszer, Meetingre meg vagizni semmi több én "melós"-ként nem tudom felfogni az UB kategóriát és árazását, Macbook-on legalább minden, de tényleg minden röcögéstelen, és a kategória királya, úgy hogy utoljára 2011-es LATE-m volt... (Nah azt szerettem, és igen 17" , ha lenne használtan dgpu-val kifogástalan állapotba, instant get), az újak meg, hogy visszakapták a portokat M1-M2... hát nagyon más liga már, UB-on túl.
[ Szerkesztve ]
„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
sunavlys
senior tag
válasz SeniorTilla #170551 üzenetére
Akkor mért nem azt teszik bele? Amúgy beletehető? Ha megkérem a kereskedőt, kicseréli? Hogyan tesztelhető, hogy tényleg kicserélte?
ZTE v967s, Redmi 4A, Huawei_p9_lite_2017, Redmi Note 11 Pro
-
Silverboy
aktív tag
válasz sunavlys #170553 üzenetére
Valószínűleg DAC órajelben van megadva ahol nézted, és nem XMP or másként.
(DAC amit bírnia kell minden körülmények között, értsd gyári)
Majdnem semmit nem számít, akkor számít, ha olyan munkát végzel vagy nagy memória igényű játékot/programot használnál.„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
Silverboy
aktív tag
[link]
Még HP 470 G7 van... de akkor már Acer.
Amúgy a 17" kategóriát felejtse el MASSZÍVAN max gamer van, vagy highend, az is inkább már 16". és nem ennyiért hanem dupljájáért. Amúgy érdemes lenne elvinni egy müszaki boltba megnéznie, hogy 20 év barlang után, mi a piac...„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
Lasersailing
senior tag
-
Silverboy
aktív tag
válasz Lasersailing #170557 üzenetére
Schenker számát, vagy Clevo számát ha van dobd be. Illetve 150eurot számolj hozzá, CSAK legnagyobb garanciával.
Vostro a legkisebb a családba ennyiért felejtős ~„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
balazs1022
őstag
En a helyében osszetennem a kezem, hogy ennyit is kapott... Nalunk magunknak kell gondoskodni mindenrol. Sajnos be kellett aldozni a sajat gépem, h tudjak dolgozni. Uj oprendszer kellett ra, uj akku, uj ram-ok, uj vinyo csak h mukodjenek a céges dolgok. Jah es a telefonálás is sajat ktg-men megy.
-
madaole
friss újonc
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Minél előbb
(2) A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 150-180K
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) Szeretném ha elfutna a World of Tanks, League of Legends, böngészgetés, film nézés
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Fentebbiek.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Teljesen laikus vagyok, pl : 15,6” Full HD (1920x1080) vagy amit ajánlotok
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Nem lenne hordozva
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Windows
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? Passzolom
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) Nope
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Használt is megfelelne természetesen. -
instantwater
addikt
válasz balazs1022 #170561 üzenetére
Mondj fel.
Miből gondolja a munkáltató, hogy nem megfelelő eszközökkel megfelelő minőségű munkát kap?
Saját eszközt használni sok helyen eleve nem is lehetséges különböző adatvédelmi és egyéb policyk miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Silverboy
aktív tag
válasz Lasersailing #170559 üzenetére
ez egy TongFang PF5NU1G rebrandelve.
+
Nagyon jó a Thermal kezelése, jó a kijelző, a ház átlagon felüli, nem probook vagy latitude, de nem rossz, USB-n is kaphat powert (Type - c), jó trackpad
-
Pocsék hangszorók, néha cicereg alacsony fordulaton a venti nem hangossan.Több TongFang-em volt, Első recoil ami elhalálozott egyedül Gari lejárta után (2 év abból 1 év RMA) az is saját hibából félig.
Szerintem jobb konstrukció mint a többi, de majd pytawrx vagy tilla jön és tudd alternatívát.
[ Szerkesztve ]
„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
balazs1022
őstag
válasz instantwater #170563 üzenetére
Hát az nem olyan egyezrű a mai világban. Így is másodjára költöztünk. Feleségemnél sem jobb a helyzet. Ők sem kapnak semmit, inkább csak egyre kevesebbet. Home office-ban is az én laptopomról dolgoztunk ketten felváltva.
A gengszeter élet választott minket
-
mickemoto
őstag
Sziasztok. Családba keresek notebookot. Feltételek: full hd, 8 gb ram, ssd, 14 vagy 15 col, ne essen szét a gari lejárta után két nappal. Ár 150-től 200 ezerig. Ezen belül a legjobb vétel ami érdekelne.
-
Silverboy
aktív tag
Processor + TPM 2.0 + SecureBoot
7700HQ-ra is eredeti mókolatlan telepítő felment pedig nem támogatott proci.#170566mickemoto
Ne essen szét gari után? Hát toljuk meg a keretet 50-70 rugóval és lesz olyan.
Amúgy: Acer Aspire 5 A515#170565balazs1022
Saját pénzemet invesztáljam a cégbe hogy legyen eszközöm? Akkor nem dolgozom, amíg nem adnak eszközt, ennyire egyszerű. Nehogy ne legyen 300 a cég kasszájában eszközbeszerzésre... mert ott akkor hatalmas gondok vannak a háttérben.
(Elmondani könnyű, de ismerjük a magyar munkáltatókat, 4 óra minimál többi boritékba és stb... csak felb*sz a tudat, hogy ennyi simlis mocsadék cég van...)[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz Silverboy #170568 üzenetére
(Elmondani könnyű, de ismerjük a magyar munkáltatókat, 4 óra minimál többi boritékba és...
Az a legszörnyűbb, hogy sokan partneker is ebben, mert bele vannak kényszerítve azáltal, hogy nincs ismeretük, hogy mit tehet meg amunkáltató, meg mit nem.. stb. anno beleestem én is egy ideig, váltottam is. MUnkáltató kérdése hozzám: "De akkor mi lesz evlem, ha elmegyek onnan?" Mondom neki mi lenne, lesz másik meló....
Hozzá teszem közel 7 év után váltunk úgy el, hogy a mai napig bedolgozom nekik, h kell. Most jobb a helyzet, sokkal, nincs harag, Dolgozom, fizeti, nem nyaggat pont. -
Silverboy
aktív tag
válasz Pyttawrx #170569 üzenetére
Leges legelején használtak így ki, hogy 4 óra és boríték, 1 évig bírtam. Majd egy szép napon közöltem, hogy GoodBye. Persze jött a fenyegetőzés Mi lesz velem, meg semmit sem érek... meg ő jót tesz velem... Ahham. (Következő munkahelyen már "bőr forgószéket" kaptam , azóta se adtam alább). IT/Adminisztrációba meg hatalmas az emberhiány jelenleg, nekem is naponta küldözgetik a leveleket, hogy nah nincs kedvem -e váltani stb. LinkedIn-en pl. Cég saját HR osztálya)
-
Silverboy
aktív tag
Az Acer nem neked szolt hanem kollégának. a 68-as HSZ-ben.
Nevezetlen 17-es HP-t nem értem én sem.
Acer Aspireből 2 féle van 3-as és 5-ös, az 5ös a Probook szintű, 3-as a Consumerebb vonal, nincs külön "Könnyű üzleti" vonal jelölése (Mint a Vostro - Probook másik 2 gyártónál) (Swift nem nem az! )
[ Szerkesztve ]
-
Silverboy
aktív tag
Igen mert a 17" miatt más nincs jelenleg az Acer kínálatában, (5ös-ből aszem Mo. nem is jött csak egy két ázsiai országba mármint a 17" változatból) (ahhh én kavarodtam meg elnézésed )
Kollégának meg 15" kell.
Probook mellet esetleg még a Lenevo Legion 5 16-17" változatát bedobnám, ha annyira a pénz nem számít, bár dgpu-s, de fehér fénnyel simán elmegy üzletinek is.
Legion > Probook ~ Acer[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz Silverboy #170568 üzenetére
a legnagyobb probléma hogy később mi lesz.. egy idő után bezárulnak (biztosan) a kiskapuk, nem véletlen írták le azt mi a minimum.. én ezért nem adtam alább most már 6300U után egy i5-1135G7-nél, ha most beruházok az legyen friss mindennel ami azzal jár (TB4, AV1 dekódolás stb). 250-300 körülről indultam de végül objektíven átgondoltam hogy ha nem akarok kompromisszumokat akkor több kell és akkor nem fogom éveken keresztül szívni a fogam hogy basszus mostmár kifizetném azt a pár tízezret csak lenne a kezemben a jobb/erősebb/nagyobb modell mert a rosszabbról váltáshoz be kell nyalni az eladással járó amortizációt.
-
Silverboy
aktív tag
válasz kchris78 #170575 üzenetére
Természetes, de minden tavalyi és idei laptoppal nem lesz probléma váltáskor.
Biztosnak nem mondanám. TPM és SB biztossan marad, a processzor listát meg mindig kilehet majd evickélni, én az 6-7 ikergeneráció még ma is nagyon vígan élhető. Mind asztali mind laptop szegmensben, és fog is még legalább jó pár évig. Itt a MS nem akart szerintem már velük törődni és a biztonság miatt microcode hibák miatt egyszerűen kitiltotta.
MySpec, Ma ezt 700 alatt nem úsznám meg, és nincs is rá pénzem:
Alienware 13 R3
Intel i7 7700HQ
2 x Kingston HyperX Impact 16GB DDR4
Nvidia Mobile GTX 1060 6GB
Samsung 970 EVO Plus 250GB M.2 PCIe MZ-V7S250BW
Samsung 970 EVO 500GB M.2 PCIe MZ-V7E500BW
512 GB Samsung T5 SSD USB-C
Killer Wirelles 1550
#170576Nooo
Minél több üzemidőt neki[ Szerkesztve ]
-
gaboka130
tag
Sziasztok Notebook vásárlás előtt állok és a választásban kérném a segítségeteket.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Egy hónapon belül(2) A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
MAX 400e Ft(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Fullstack Dev tanfolyamot most fogom elkezdeni, illetve később is ebben dolgoznék és arra kellene tehát webfejlesztés és programozásra lenne használva.(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
-
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Monitorra kötve fogom használni otthon és a laptop kijelző csak másodlagos lesz, illetve ha nem leszek otthon csak akkor lesz közvetlen az használva úgyhogy elég a 13(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Lesz hordoz a viszonylag sokat, utazás közben nem használom.(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Lehet Windows is, de húzok a Mac irányba.(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
SSD legyen benne legalább 256 és minimum 8 gb RAM.(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Új és használt is szóba jöhet.
Az új Mac AIR nagyon tetszik, de nem tudom mennyire lehet jó választás arra amire én szeretném majd használni.
Elfogadok más oprednszerrel működő alternatívákat is. -
Silverboy
aktív tag
válasz gaboka130 #170578 üzenetére
M1-es Air jó lenne neked, de csak 16GB-os rammal, az meg már fél misi, így enged el. (Ha költenél rá többet akkor meg már Pro-t vegyél, és az jó sokáig a barátod lehet) (NEM CSERÉLHETŐ)
Mindenmás:
- Lenovo Legion is kényelmes lehet attól függ., hogy gamernoti, esetleg omen (az új) ezek szolid kinézetűek, simán üzletinek is elmennek.
- HP Envy, Spectre
- Dell XPS
Macbook Pro, Nagy SSD-vel, 16GB rammal, dualbootban egy windowssal, ennél jobbat nem tudsz kihozni, ha egy 18-19-esre rátudod tenni a kezed ennyiért akkor ne habozz.Ha web iránt mész, ahhoz nem kell nagy power, csak memoria, ha alkalmazás dev fele mész ott a programnyelv/programtól függ... Nekem UE-be 32GB memoria is kevés
-
gaboka130
tag
Köszönöm szépen a gyors választ, azt hittem nem érdemes régebbi Mac Pro-t venni az M1-es chip megjelenése óta, de akkor megnézem milyen a felhozatal 18-19-es Pro-ból, illetve megnézem a többi említett márka gépeit is.
-
Silverboy
aktív tag
-
thompherkins
tag
Sziasztok,
Ha valaki tud segítsen, szeretnék egy idei-tavalyi szériás laptopot hosszabb távra, a jelenlegi laptop még coreI5 4xxxx széria, és néha a full HF film mellett a böngészés már 90% fölé viszi a procit.
Szeretnék bele dedikált videókártyát mert nagy ritkán játszom 4+ éves gémekkel
400e ft-nál többet nem költenék, inkább a proci legyen jobbA Dell G15-ot találtam meg talán még a Legion 5 alja is belefér, de ezek dedikált gamer gémek, és igazából nem használnám ki, vagy lehet pont a gamer gémek alja az jó nekem? I5 prociva vagy ryzen-nel
Tanáncstalan vagyok. -
Silverboy
aktív tag
válasz thompherkins #170582 üzenetére
G15 olcsósított Alienware, a Legion 5 alja is jó minőségű vehető vihető, Processzorok egyenértékűek válaszd azt amihez a szíved húz jobban. Ráadásul jó anyagminőségük van. Processzor sem valami utolsó U - G verzió, hanem rendes TDP-vel megáldott darabok, ráadásul ezekben szép kijelző is van.
-
-
Silverboy
aktív tag
válasz thompherkins #170584 üzenetére
Karbantartás mellet, pasztázás, óvatos szétszedés, takarítás mellet, normális használat mellet 5 évet bírniuk kell. Mind a G15 mind a Legion, jó anyaghasználatú, jó zsanérszerkezettel rendelkezik, nem fog elfáradni.
Felsőkategóriás üzletihez aminek avulási ideje 8-10 évben mérhető, ne hasonlítsuk, full magnézium vázas 8470P pl. atomrobbanást is túlélne, haverom kocsi tetején felejtette, 30km/h repült le... visszament érte bekapcsolta és működött (SSD volt benne). bár a lemez behorpadt. Azért ilyen szilárdságot ne várj el tőle, normális használat mellet simán többet is.„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
gaboka130
tag
válasz Silverboy #170581 üzenetére
Na megnéztem az említett gépeket és ahogy látom azok sincsenek most nagyon 400 alatt. Ami tetszene az a Dell XPS 13, de az is jóval 400 felett van sajnos. Így marad inkább a vadászat egy Macbookra, mert úgy látom az lenne a legjárhatóbb út és amúgy is szeretem a márkát.
-
dj79
senior tag
válasz thompherkins #170584 üzenetére
A g15 két hete érkezett meg, elég masszív, bár anyaghasználatban/billentyűzetben/kijelzőfedél masszivításában illetve a zsanér erejében elmarad a korábbi g5-től. Normál irodai gépként használva jóval hűvösebb a 11400h/16gb ram/RTX3050 kombó, mint a korábbi 8300h, 25'C benti hőmérséklet mellett eddig 57'c volt a max cpu hőmérséklet, amit napi szinten monitoroztam.
Viszont abővíthetősége nem egyszerű, ugyanis kispórolják belőle a második ssd rögzítéséhez szükséges kis fém rossebet, de van olyan üzlet, ahol létezik ilyen kis alkatrész raktáron.
A g5 3 év elteltével is újszerű maradt., remélem ez is kényelmesen kibírja a szolgálati idejét. -
veterán
válasz gaboka130 #170586 üzenetére
Vetnék egy pillantást a Zenbook UX325EA OLED sorozatra, a 2021-es modellekre (400 nites OLED panel, 16 GB RAM, 512 GB nvme, brutál akku PD gyorstöltéssel, 11. gen i5.
Például ez itt, de többért van i7 is 1 TB lemezzel. Én a linkelt példányt vettem, ennyiért ez szerintem most BB. Tegnap jött meg, eddig pozitív a tapasztalat, de persze 2 hét kelleni fog, mire reális értékítéletet tudok mondani. Ráadásul ASUS promóban 90 napos próbaidő van rá regisztráció után. Nem szeretem az ASUS-t, korábban Envy X360-at nézegettem komolyabban, de végül úgy voltam vele, hogy ha a gari időt kibírja, utána úgyis cserélem. Annyit meg talán kihúz (pláne második gépként). Latitude-ről jövök, de újat abból se vennék, látva a cégnél a tavalyi modellekből néhányat... XPS-ről meg lebeszéltek mindenütt (pénztárcám pláne).
[ Szerkesztve ]
-
thompherkins
tag
Valaki esetlen Legion 5-öt 17colost nem használ ryzen 5-el?
ilyet pl. [link]
Vagy aki jobban benne van megondja, hogy ez így jó vétel vagy más proci/kujelző, videókártya kombót keressek.
A proci elég az rtx 3050-hez, meg ha 17-es az nagyon nyaklik-nyeklik. Főleg ölben van a gép így a nagyobb kijelző jól jönne, monitor nem fér sajna.Extra kérdés, a lenovok mennyire linux kompatibilesk, ha esetleg linuxot akarok, lehet rajta használni?
-
atala
addikt
Sziasztok!
Meg van az új laptop. ACER ASPIRE A515-45-R0Z0
Olyan gondom lenne, hogy telepíteném a windows 10-et usb-ről, de ezt a hibaüzenetet kapom.
[kép]
A BIOS-ban nem tudom kikapcsolni a secure módot, mert nem aktív, nem lehet állítani.
Esetleg rosszul van megírva a pendrive?
[kép]Szerk:
Közben meg lett. Be kellett állítani egy jelszót a bios-hoz.
Így már ki lehetett kapcsolni a secure módot.[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz thompherkins #170582 üzenetére
Arra számíts a G15-nél, hogy a ventilátorok felülre, a billentyűzet alá kerültek. Felülről is szív be levegőt a billentyűzet feletti rácsokon. A karbantartás, portalanítás a szerviz igénybevétele nélkül feltehetően nem egyszerű.
-
thompherkins
tag
És a Dell G15 vajon merre fujja a meleg levegőt?, a legion 5-et összehasonlító videóban mintha oldalra kevésbbé juttott volna, míg a legion oda fujja
Tényleg ölben melyik lehet kevésbbé forró? -
Puma K
nagyúr
válasz Dhampir #170498 üzenetére
Köszönöm a javaslatot. A látott összegeket sokalltam így keresgéltem még.
Végül ezt néztem ki, rendeltem meg és már meg is jött:
Dell Inspiron 15 3511 (3511FI7UA1)
- i7-1165G7 (12M Cache, up to 4.70 GHz, with IPU)
- 8GB DDR4 3200MHz RAM
- 512GB M.2 PCIe SSD
- 15.6" FullHD (1920 x 1080) matt WVA LCD kijelző
- Intel® Iris® Xe Graphics
- Wi-Fi 802.11 ac
- Bluetooth 5.0
- HDMI (1db), USB 2.0 (1db), USB 3.0 (2db), SD-kártyaolvasó
- 720p 30 kép/s sebességű HD kamera, egy integrált mikrofon
- Dell háztól-házig garancia: 36 hónap
- Linux
- bruttó 299k FtMég kapni fog egy másik 3200 MHz-es RAM-ot hogy a DC meglegyen és a Linux helyett megy rá a Win10.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Lasersailing
senior tag
válasz thompherkins #170597 üzenetére
Laikus vagyok, de hátha megerősítik vagy épp megmondják, hogy nincs igazam nálam laptophoz jobban értők:
ha sokat van ölben és alulról szívja be a levegőt, akkor a ruháról a szöszök bemennek alulról a laptopba --> lerakódnak a ventin --> rontják a hűtés hatásfokát / esetleg meg is akaszthatják a ventit?/ --> gyakrabban kell tisztítani /esetleg extrém esetben el is törhet a ventillátor?/ -
HARDVERAPRÓD
válasz thompherkins #170597 üzenetére
Szia. Remélem poénnak szántad! Nem használunk egy notit sem ölben, nem fog normálisan hűteni/szellőzni!
Ha mindenáron ölbe szeretnéd tegyél alá egy keményfedelű könyvet, vagy bármit. Amúgy csak ártasz a laptopnak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- 2020 MacBook Air 13" M1 16GB RAM 256GB SSD Asztroszürke Magyar billentyűzet 94% Akkumlátor
- BESZÁMÍTÁS! HP ProBook 650 G5 15 notebook - i7 8565U 32GB RAM 512GB SSD AMD Radeon 540X 2GB GDDR5
- APPLE MacBook Air 2024 M3 13,6 asztroszürke 8GB/256GB
- 91 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (DOBOZOS, csak 1db)
- 89 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (DOBOZOS, 2DB)
- Dell latitude 3510 10.gen i5
- Full HD Dell Latitude 5570 i5-6300 laptop 4 GB RAM 128 GB SSD 3 órás akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest