Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz mohitook #140590 üzenetére
Ha úgyis monitorokkal használod és nem égető a mobilitás 500k-ból azért elég durva PC-t lehet összerakni a mai árak mellett is. 250-300k-ból simán megvan egy 8600k + 16 gb setup mellette jó minőségű komponensekkel főleg ha jó az ATX méret és még mindig marad 200k VGA-ra.
-
hallador
addikt
válasz odrif #140603 üzenetére
A T széria utolsó tagjai amik igen jók voltak 420/520 a 430/530 már visszalépés volt a mélypont a 440 volt. A 450-nél már javítottak valamit, de még azért vannak problémák, a 460-al kezdett magára találni a Lenovo, de a Dell, vagy HP azonos modelljei jobbak.
Akkor szabad megvenni ha sok a garancia rá, ha 6 hónap vagy 1 év garancia van rá, akkor nem érdemes megvenni. Akkor inkább valami mást. Ha sok garancia van rá, akkor szabad megvenni.Az átlag notebook-hoz képest persze jó, de a kategóriájában közép kategória. Részemről a 440 és a 450 -el jobb vigyázni.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Chaser
legenda
válasz mohitook #140597 üzenetére
az h te sokallod, én sokallom nem érdekli a gyártót, másutt kicsivel magasabb a fizetések és az életszínvonal is, ott nem nagy érvágás 2-3 hónap alatt félretenni 0,5-1m ft-ot, nem mi vagyunk a cél piac
ha 1060-assal ennyire tré, kimatekozhatod 1070 mellett mit művel
ne bonyolítsd túl sztem, értelmes 1060-as dellek vannak 350e-től, ahogy a vga árak most állnak asztalib verzióban is lenne annyi kb, max erősebb cpu-val és nagy kijelzővel
1050ti is jó, 1080p-re, persze nem minden esetben kell max beállítást és élsimítást elvárni, de beugrónak az már jó, azért az egy asztali gtx960-nál erősebb legtöbb esetben, és az nem volt rossz kártya_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
mohitook
tag
válasz Chaser #140605 üzenetére
köszi a sok választ, illetve akkor bele is kérdeznék, hogy konkretizálnád ezeket a Delleket amik ilyen árkategóriában vannak? nekem van egy 5-6 éves DELL laptopom most, ami már akkor melegedett amikor megvettem és konkrétan leégeti a bal kezemet ha picit is megerőltetem , tehát amellett, hogy az anyaghasználata kiváló sajnos jót nem tudok rá mondani.
Az asztalit pedig most azért is hanyagolom mert a videókártya és alaplap árak valami rettentő ugráson mentek át... amit összeraktam konfig még ősz közepén az akkor 460körül volt tokkal vonóval... most ugyanez 530ezer és ez nem is fog változni mindaddig amég videókártyából ilyen mértékő készlethiány van egész európában. -
Fiddlestick
aktív tag
Jatszani (wow,cs:go,fornite,lol es ams egyeb regebbi jatekokhoz)
Lenovo Y50-70 notebook
15,6 Full Hd Matt Kijelző
Intel core i7 4710HQ 2.50Ghz
8GB DDR3 (1600mhz) ram
1000Gb HDD
Intel HD Vga
Nvida Gforce GTX860M VGA (4GB)
Világító billentyűzet, 2xusb 3.0 , 1x usb 2.0, wifi, bluetooth, Hdmi, Lan, Kártyaolvasó. Jacka jobb vetel, vagy egy
Lenovo Y500
Jellemzői:
-Intel Core i7-3630QM 3,4Ghz(4Mag, 8HT)
-16GB RAM gyárilag!
-4GB nVidia Geforce GT 650M(2x2GB SLI)
-1TB HDD + 128GB mSATA SSD(560/530MB/s)
-FHD(1920*1080)
-JBL hangszórók
-Dobozzal, papírokkal.Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
atee_13
őstag
Üdv!
Laptopokban mit érnek a Radeonok mondjuk az 530 vagy az RX560M az 1050Ti hez képest, ha mindegyik 4GB ram-os.
Csak azért kérdezem mert a Mediamárktban van most 31 ig akció. És a két gép felkeltette az érdeklődésem.
Lenovo Y520 és HP-15
Ahogy nézem ezek nem olyan előtte felárazott akciók az árukereső szerint. A lenovot úgy olvasom, hogy itt nem nagyon szeretitek. Ilyen ár mellett sem érdemes vele próbálkozni? Ezekből az árakból még 10% ot tudok faragni.
Korábban volt egy "igénylésem" annyi változott, hogy kiderült csak a töltővel volt baj, sikerült beszereznem másikat így nagyon nem sürget a vásárlás.
-
őstag
válasz mohitook #140607 üzenetére
Keress vissza Khelben posztjaira ott ajánlott jó Delleket . GL széria felejtős techkalauz tesztje és az itteni arcok engem is meg győztek hogy hagyjam pedig én is azt akartam venni első körben. Kollégámnak is Dell van 1050 Ti 4k tökéletesen elégedett vele programozni játszani képet szerkeszteni vette ő is. Meg néz be a gamer notik fórumába ott még találsz hasznos infókat .
[ Szerkesztve ]
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Frawly
veterán
Jó, de milyen DELL laptop az? Mert van egy csomó szériájuk, azokon belül is rengeteg modell. Minden gyártónak vannak jobb, rosszabb szériái, még a felső árszegmensben is.
Egyébként az elszaladt árak laptopnál még jobban drágítanak, mint asztali gépnél. Ahogy olvasom a leírásod, neked asztali gép kell.
-
Khelben
nagyúr
válasz Fiddlestick #140608 üzenetére
Egyik se, de mindkettővel fel lehet ülni egy hatalmas szopórollerre.
-
mohitook
tag
válasz Frawly #140611 üzenetére
Köszönöm, visszaolvastam és a következők jöttek le:
Khelben írásai szerint (mint a csapat prófétája ) nekem az jött le, hogy a Dell Inspiron 7577 egy járható út, és 1060-as vkarival igen egy használható megoldás is lehet. Hiszek is, meg nem is Khelben írásainak, mivel az 1050Ti-t szidja, azonban amiket láttam tesztek azok alapján olyan 45FPS felett "eldöcög" rajta a PUBG is, a Witcher 3 is minimum 40en UltraHigh beállítások mellett, ami nekem akár meg is felelne, csak a jövőben megjelenő nagyobb nevek esetén kellene lemondanom a High-ról, és Mediumra váltani.
A linkelt laptopok közt azonban nem volt teljesen megfelelő az ízlésemnek, mivel a legtöbb csak SSD-t tartalmazott ami aktív fejlesztői / és mindennapi használat mellett HDD-t kíván maga mellé, az úgy talált konfigok pedig tartalmaznak 1-2 kissebb problémát. pl az alábbi egy 1050Ti-al nem is lenne rossz, de a 8 giga RAM kicsit aggaszt:
http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=7577FI7UA1&utm_source=arukereso.hu&utm_campaign=arukereso.hu_notebook&utm_medium=cpc&utm_term=7577FI7UA1Találni persze olyat is amiben van SSD+HDD + 1060, de ott az i5 i7 helyett nem tudom mekkora esést eredményezhet ...
Akkor, ha a Dell 7577-et nézzük (mert ahogy a fórumot nézem megbízhatónak tartjátok) és számításba vesszük, hogy szükségem lenne HDD + SSD párosra, illetve a 8 GB RAM-ba bele tudok nyugodni (ha muszáj), akkor konkréten mit ajánlanátok? A belepakolt i5 és i7 között nem értem/látom a különbséget, ha fejlesztéshez jobb lenne az i7 akkor természetesen azt preferálom.
1050Ti és 1060 között érzem a különbséget, azzal is tisztában vagyok, hogy amit leírtál annak ellenére 4k-ra nem igazán való, illetve a High setting-en már nincs meg a stabil 60FPS, mindemellett ha találni egy jó ajánlatot akkor bele tudok egyezni, és amint áresés lesz veszek egy erőművet asztalinak... vagy 1060 de akkor a leírtak legyenek meg benne(ilyet még nem találtam olyan áron, hogy be is adjam a derekam)Válaszokat előre köszönöm!
-
őstag
válasz mohitook #140613 üzenetére
Játék szempontjából nem nagy különbség az i5 és i7 között programozás részéhez nem tudok hozzászólni . Sztem a 1050 ti egy remek kártya de 1060 al jövő biztosabb vagy.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
hallador
addikt
válasz mohitook #140593 üzenetére
Figyelj, a tesztelő annyit lát, hogy jó esetben 2 - 3 hétig, rosszabban 3 napig van nála a notebook, na most ez olyan dolog, hogy 2 hétig veszettül fasza a cucc, de 1 év múlva már nem lesz az. Miért? Mert elkezded használni elkezded nyúzni elkezd elhasználódni koszolódni kopni. És akkor már nem lesz majd mókás. A tesztelő ennyit lát. De aki használja 1 éve nem csak ennyit lát.
Akik ajánlják neked a notebookot, azok több éve, több típussal találkoznak és nem csak 1 hétig, miután kibontják a csomagolásból.
Az ár olyan dolog, hogy Magyarország egy ilyen szerencsétlen piac, hogy miért azt hagy ne fejtsem ki, már megtettem sokszor. Csak annyi amire Magyarországon nincs tömeg igény arra nincs igény. Ilyen egyszerű.
Ha pedig valami picit is speciálisabb dolog kell, akkor az pontosan úgy működik mint a 40 éve 3 - 6 hét és 5*-ös ár. Mert hát csak. Ne keress logikát. Nincs.[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Khelben
nagyúr
válasz Fiddlestick #140616 üzenetére
Összefoglaló kitöltése után fog menni ez.
-
őstag
válasz Fiddlestick #140619 üzenetére
veled dumáltunk gamer noti fórumban nem ?
5 perc alatt ezt találtam ha nem vétóza meg valaki ezt vedd ennél jobbat sztem nem kapsz ennyi pénzért.[ Szerkesztve ]
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz DamianB #140621 üzenetére
Aham ott is erdeklodom, de nagyon ertelmes valaszt nem kapok !
Szvsz ez a gep sok enyniert, foleg hogy irtam hogy jatekra kellene fokepp, es pont a bal shift nem mukodik, az elegge ervagas
Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
bojli79
újonc
Szép napot!
Laptop vásárlás előtt vagyok, de nem vagyok egy nagy hozzáértő. Ezért szeretném a véleményeteket kérni. A gépet Ausztriában venném, mivel itt élek.
Amit kinéztem:HP 250 G6
CPU: Intel Core i5-7200U 2x 2.50GHz
RAM: 8GB DDR4
HDD: N/A
SSD: 256GB
Optisches Laufwerk: N/A
Grafik: Intel HD Graphics 620 (IGP), HDMI
Display: 15.6", 1920x1080, non-glare
Anschlüsse: 2x USB-A 3.0, 1x USB-A 2.0, 1x Gb LAN
Wireless: WLAN 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2
Cardreader: SD/SDHC/SDXC
Webcam: 0.3 Megapixel
Betriebssystem: Windows 10 Home 64bit
Akku: Li-Ionen, 3 Zellen, 31WhEgy átlagos felhasználásra , internetezésre kellene a gép , de nem tudom meg merjem -e venni?
Ára :550 Eur kb 165-170 EFT
Köszönöm előre is válaszokat. -
őstag
válasz Fiddlestick #140622 üzenetére
Át állítod a futást másra , akkor nézelődj tovább és várakoz mert ez nagyon kevés pénz gamer laptop ért ha tetszik ha nem meg használt ért is menj feljebb és keres 1050 es kártyával szerelt használtakat.
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz DamianB #140624 üzenetére
En azert gondolom a 180eft nem olcso egy hasznalt gepre mondjuk egy 950-60m-ert, mert ha ugy nezzuk mar 240ert van 1050ti-vel szerelt legion.
szerk: nem high-en gepet keresek, mert a dektopom az boven az a vizes 1080ti-vel, de gondoltam valamire amivel az "agyban" el tudok lenni, azert akadas mentesen
[ Szerkesztve ]
Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
TheNewDawn
addikt
válasz Fiddlestick #140625 üzenetére
Ha meg van egy asztali erőműved akkor laptopnak tényleg totálisan felesleges gamert venni. Ha meg mindenáron azt akarsz, akkor össze kell szedni az a 240 et, annyira nagy probléma gondolom nem lehet annak, akinek telik 600 ezres asztalira.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
válasz bojli79 #140623 üzenetére
Nyugodtan. Amire vennéd tökéletes az a gép, egyre kellene vigyázni, hordozást működés közben nem annyira szereti. Asztali használatra lett tervezve. A garanciát nem mondtad, de ha nem 3 év van rá, akkor vegyél rá care pack-et. A Kategóriájában ez egy egész kellemes gép.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
már mondták a gépet, egy dolgot ne hagyj figyelmen kívül
dellnek kis millió modellje van és kategóriák, többi gyártónál is, régi delled valami nagyon belépő inspiron, volt olyan amit sztem ők is letagadnak már utólag, de minden gyártónál van 100e-s kategória, nem kell tőle csodát várni, szóval magában dell, hp, asus, acer, az ég világon semmit nem jelent, mai fuji ami kilóg a sorból, náluk kevés kategória van és kevés modell, és egyik sem gané, no meg a mac, ahol csak prémium vonal van, dellből pl ott az alienware vonal, azok már brutálak, az áruk is ( : de mai inspironok árukhoz képest elég jól összerakottak, és dellnél szerviz is rendben van
pl a fentebb említett asus tipikusan az, amit max 1050ti-vel lehetne árulni és max 4 magos i5-tel, felsőbb árkategóriában pénzkidobás, kb borítékolható h gar után rövidebb időn belül megdöglik, javíttatni pedig nem éri megszerk: Fiddlestick az kifejezetten drága, 950-es gép még újan is drága lenne annyiért, de 960-as is, azoknak még semmi köze nem volt az asztali verzióhoz, csak nevük - félrevezetésnek nyilván -, 960 tudása egy asztali 750ti szintvolt, amit reggelire megesz már egy sima 1050 is, hasra ütök kb 1,5x erősebb
DamianB dehogy vegyen ilyet, gar nélküli "gamer" gép aprót ér, 250 körül van újan 1050ti-s gép, ha azt másnap el akarod adni már 230-nak nagyon örülni kell ha viszik, de legtöbben úgy számolnak, én is, ha már használt -áfa, szóval 200k környéke, újan boltban én is meg tudom venni számlával bolt közeli áron, van aki ezt be is látja és odaadja annyiért - megint más dolog h sokan bolti -5-ért gondolnak ilyen gépet eladni -
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
őstag
Sziasztok!
Asszonynak keresek gépet 15,4" Ő kizárólag netezésre, youtube filmezésre használja. A megjelenés lenne a legfőbb szempont vékony és könnyű legyen na meg a tartósság, lehetőleg fém legyen. SSD szükséges, de ha garivesztés nélkül cserélni lehet majd én megoldom. Jó lenne 200 alatt megúszni. Ettől függetlenül egy Thunderbolt 3-as modell ajánlást is szeretnék, ha van elfogadható áron, akkor lehet közös gép lenne, nyílván drágábbért, viszont ezekből a minőségi milyen áron megy azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Chaser #140629 üzenetére
Az írásában csak használt volt írva és elége ragaszkodik 180 határhoz nekem is hasonló véleményem lenne amúgy amit jeleztem is.
-
hallador
addikt
válasz Kaci84 #140630 üzenetére
Kitöltöd a fórum elején lévő notebook űrlapot? Mert leírtál mindenfélét ami nagyon jó, csak éppen nekem, legalábbis még 3 kérdésem lenne mielőtt válaszolnék, ha meg kitöltöd akkor egyértelmű. Köszi.
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Azonnal - 200 e Ft, 3 hónap múlva - 250 e Ft(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Általános, filmnézés, zenehallgatás, internet, havi 1x autódiagnosztika, amatőr videó és fénykép bűvészkedés ritkán(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Erre van céleszköz.(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15" méret, 1366x768 vagy fölötte, minden fényviszonynál jól látható legyen.(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Utazás közben ritkán lenne használva, 95%-ban asztalon.(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows 10(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
128 GB SSD minimum + 1 TB HDD minimum, RAM-ból szerintem 8GB elég, optika nem lényeg(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Körülbelül 4-5 évet szeretném, ha bírna. 3 év gari minimum.(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
ÚjRagaszkodnék az új 8. generációs processzorhoz. Ami kinézetre és specifikációra tetszik, ha azonnal venném, akkor HP 15 15-bs102nh 2ZH93EA lenne, viszont olvastam az i5 8305G processzorról, ami idén érkezik tavaszig, az lenne a legjoban tetszetős számomra, mint időtálló gép a felhasználói szokásaimhoz.
Igazából azt nem tudom, érdemes lenne-e megvárnom, illetve egy ilyen gép mennyivel kerülhet majd többet, ennél a kinézett gépnél? Várjak, vagy sem? Nem vagyok márkahű, mindegy mi van ráírva, csak sokáig kiszolgáljon.
Mi a véleményetek?(Elnézést sokadik posztomért ez ügyben, rajta ülős és vetyengős típus vagyok.)
Előre is köszönöm!
mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
Chaser
legenda
válasz DamianB #140631 üzenetére
ahhoz ragaszkodik amihez akar, asztali gtx980-ak ára majdnem megfeleződött pascal után, kutyának se kellett, ha talál rá bolondot - hozzá nem értőt aki nem kérdez meg hozzá értőt ( : -, akkor mázlija van, ha nem akkor rá rohad vagy ened az árból, 120-at talán ér, nekem speciel annyiért se kéne
-
hallador
addikt
válasz Kaci84 #140635 üzenetére
Na igen, akkor olyat gépet veszel amit akarsz a te dolgod.
Nem értem miért kellene kitölteni egy litániát, amikor megírtam mire van szükség?Én húzom az időd? Nem értem Te miért akarod az én időmet húzni? (Értem a logikádat, minél kevesebb munkával mindent, de nem érdekel ebből öreg vagyok én már ehhez azért nem élek otthon...)
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Kaci84 #140635 üzenetére
barcohba helyett jó ha leírod, mint mondod azt se tudod merre nézelődj, lehet lesznek más szempontok is, leegyszerűsíti ha pontosítasz, nem hinném h litánia, ha segítségért jöttél ide, és ott van szépen leírva, h töltsd ki az összefoglalót, szerintem
-
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz TheNewDawn #140627 üzenetére
ehhez hozza tudnek jutni 200korul, ezel mar azert lehet jatszani nem ? Valakinke van hasonlo gepe ? Vagy mik a tapasztalatok vele ? Nem 1050ti, hanem sima 1050
-
TheNewDawn
addikt
válasz Fiddlestick #140639 üzenetére
Lehet, csak ( gondolom hardverapróról veszed ) figyelj azért arra milyen gép, a Lenovo önmagában is rizikós ( nekem is ilyen van ) de simán lehet hogy ez mondjuk emagról rendelt, vagy mondjuk régebbi, és még billentyűzet típushibás, stb, és ha privátba üzletel az ember, akkor nincs olyan ,mint online vásárlásnál, hogy 60 napig meggondolhatod magad, hanem hiába jössz rá 1 .nap hogy selejtet vettél, nem fogod tudni visszaküldeni. Szóval az ördög a részletekben rejlik, és innen nehéz megmondani, hogy megéri-e vagy sem.
-
tecsu
addikt
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz TheNewDawn #140640 üzenetére
PM
-
törölt tag
válasz Fiddlestick #140642 üzenetére
Hónapok óta követem figyelemmel a fórumot és az itt leírt vélemények alapján a Lenovo-t kerülném. Az általad linkelt honlapon is írnak a gép problémáiról.
-
őstag
válasz tecsu #140641 üzenetére
Nem nincs igaza. Ha valaki nem tud egy kérdésre válaszolni, akkor mégis hogyan válaszolja meg??
Pl válaszoljam meg, hogy TN vagy IPS panel kell-e amikor fogalmam sincs melyik a szebb, jobb vagy melyik éri meg anyagilag?140630-nál már leírtam mire van szükség.
Amúgy nagyon sokan panaszkodnak erre a topikra, nem véletlen. Ahol nem volt rest 3 ember rámugrani, de valami iránymutatást adni 1 ember nem tudott.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kaci84 #140644 üzenetére
Amúgy nagyon sokan panaszkodnak erre a topikra, nem véletlen. Ahol nem volt rest 3 ember rám ugrani, de valami iránymutatást adni 1 ember nem tudott.
Ne haragudj de ezt csípőből cáfolnám. Segítőkészek a topikgazdák sőt külön megemlíteném még dugo nevű fórumtársamat, aki összeszedte nekem a lehetséges opciókat ha vásárlásra kerül a sor és ellátott sok hasznos információval.
-
vito555
tag
Sziasztok.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
1-2 hét
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
200-250e
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Film,Böngészés, levelezés, youtube, sorozat,
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Elég egy olyan amivel lowon el lehet játszogatni a pár éves játékkokal 7770 szinten
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15-17 FHD IPS
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Nem
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Nem fontos
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
SSD 4-8gb
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
HDMI kell...A jelenlegi asztali gépemet szeretném kiváltani. I5 3570, 8gb, HD 7770,
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Jó lenne egy ajánlat használtra is és újra is garanciával.Előre is köszönöm szépen
üdv𝄢
-
őstag
válasz #72487936 #140645 üzenetére
Nem haragszom, de sajnos megcáfolni nem tudod, mert tény. Nem azt mondtam, hogy senki nem jó fej vagy nem segít, sőt meg azt se mondtam, hogy a panaszkodóknak teljesen igazuk lenne. Csak annyit írtam, hogy sokan panaszkodnak. Nem csak nyilvánosan fórumban, hanem még privátban is írtak hogy hagyjam a francba nem fogok segítséget kapni. Nyílván hozzám hasonló semmirekellők voltak akik nem töltötték ki a kérdőívet...
-
Chaser
legenda
válasz Kaci84 #140638 üzenetére
következő hsz-edből kiderült, h pl nem tudod mi a különbség tn és ips közt, na ezért kell kitölteni, mert ajánlunk valamit, aztán jössz vissza h mocskos a képe, tn és ips közt egyébként az a különbség, hogy az egyik szép - ips, másik gané - tn, mai telefonokban legalsó szinten van már esetleg tn panel, összes többiben ips, vagy oled
mehetsz te is panaszkodni, vagy kitöltöd azt a bonyolult kérdőívetszerk: úgy gondolom evidens, ha valamelyik kérdésre nem tudsz válaszolni jelzed, azt is ha egyáltalán nem fontos, azzal ha kihúzod, illetve ha valaminek nem tudod a jelentését, akkor azt írod oda, nem tudom ez mit jelent
aztán lehet velünk van a baj, h anno nem csináltunk gyikot a kérdőívhez ( :[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest