Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
-
-Solt-
veterán
válasz SoulReaver #81253 üzenetére
Szerintem egyszerűbb lenne leírnod, hogy mi az elképzelésed és a kereted.
www.smart-bus.hu
-
dugo_
veterán
válasz SoulReaver #81255 üzenetére
27"-ra kevéske a fullHD.
Asus VZ249H
-
-Solt-
veterán
-
-Solt-
veterán
válasz SoulReaver #81258 üzenetére
Oké... bár lehet azért nem kapsz választ, mert rosszul tetted fel a kérdést... persze ez csak egy kósza gondolat.
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
*Ropi*
félisten
válasz pinnacle #81222 üzenetére
Valóban van - de Te nem új szériás LG monitorról beszéltél (ami tudja), ha nem egy régi Eizóról.
Ha ennyire érzékeny a szemed a monitorra akkor nagyon nézd meg, hogy mit veszel, mert a L.E.D.-es világítású monitorok PWM frekvenciája a fényerő csökkentésével együtt csökken, így az arra érzékenyek szemét jobban irritálja (CCFL-nél a működési módból adódóan nincs ilyen jelenség, vagyis nem számottevő), ami fejfájást és szédülést okoz(hat).
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
-Solt-
veterán
válasz -FLY-> #81262 üzenetére
Konkrétumot nem tudok, nem volt vele dolgom, csak azok az infóim vannak amiket neten láttam... konkrétumokért Brekkhez fordulj!
Egyébként én itt találkoztam vele: [link], de találsz róla azért elég youtube videót, illetve mind Newegg-n, mind Amazonon 4 csillag feletti értékelése van. Ebben a kategóriában én nem tudok ennél jobb ár/érték aránnyal rendelkező monitorról, plusz ott az 5 év garancia.
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
RyanGiggs
őstag
válasz -Solt- #81252 üzenetére
Visszaolvasva láttam hogy ajánlottátok, de nekem mivel fontos a Freesync (és annak tartománya), ami ennél a monitornál 48Hz-től kezdődik, így nálam kilőve!
AOC AG241QX-nál 30-től kezdődik,
LG 24MP59-G moncsinál meg 40-től.
Ez utóbbi talán még elfogadható.
Ez az LG ami talán nem lehet rossz választás. De nem tudom.
Ennek a nagy testvérét tesztelte a PH, rosszat se írt, jót se... Fene se tudja melyiket vegyem.(#81262) -FLY->
Acer XF240H -
-Solt-
veterán
válasz RyanGiggs #81264 üzenetére
Az az AOC 1440p-s, 24"-s méretben az szerintem nem jó választás, plusz a kártyádat is "kinyírja"... 1080p-n könnyebben betudod állítani a játékokat úgy, hogy a minimum 48FPS meglegyen, de ha annyira ragaszkodsz a minimum 40Hz-hez, akkor ott az Asus MG248Q: [link], csak ez már azért drágább és csak 3 év garancia... neked kell tudni mi éri meg jobban! Van már MG248QR is, nem tudom az miben másabb...
Azt az LG-t akkor sem venném, ha fegyverrel fenyegetnének, de ez egy szubjektív vélemény!
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
padi68
senior tag
Sziasztok, általános felhasználásra ez monitor ajánlott?
Vagy esetleg melyik ajánlott?
27"körül
lényeges hogy szemkímélő legyenköszönöm Á
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
phoenix1989
őstag
Köszönöm a segítséget..
-
gxcman
tag
Sziasztok!
Játékhoz keresnék 120 vagy 144HZ-es monitort ( GTX 1060 6GB ) mellé.
Mi az ajánlott:
- ha képminőségben közelítse meg az EIZO EV-2455 monitort, de annál olcsóbb kellene
- ne TN paneles legyen
- min. 24" képátlójú inkább 16:9, esetleg 16:10 képarányú
- FHD, vagy ha ajánlottabb 1440p felbontásúNem fontos a beépített hangszóró, de ( ha van ilyen ) megbízható kellene ami nem hajlamos a pixel hibára, vagy nagyon jól kiépített szervívhálózattal rendelkezik a gyártó.
-
Franklin
addikt
válasz gxcman #81273 üzenetére
ACER XF270HU, 27", 2560x1440, IPS, 144 Hz, Freesync (ez Nvidiával nem megy), 5 év gari, 185e Ft körül.
Nem írtad, hogy mikkel szeretnél játszani, de a 1060-nak lehet, hogy problémái lesznek ezzel a felbontással. A G-sync-hez plusz 65e Ft-ot kell kicsengetned, ACER Predator XB271HU, ugyanaz mint a fenti, plusz a G-Sync és 250e Ft.
A pixelhiba bármelyik mai monitornál előfordulhat, kérj előzetes bevizsgálást és/vagy pixelhiba garanciát.
-
senior tag
Sziasztok!
GTX980Ti hez szeretném lecserélni a mostani LG LK43 32" kijelzőmet egy AOC AGON AG352QCX monitorra.
Tudom, hogy ez AMD optimalizált, de egyenlőre nem látom értelmét VGA cserének.
Ár érték arányban ez a monitor jónak tűnik, de nem igazán hallottam még róla.
A gépet egyébként csak kizárólag Prepar3D-hez használom.
Van esetleg véleményetek ezzel kapcsolatban? -
Gerr'y
senior tag
Sziasztok!
Dell U2414H monitort szeretném 144Hz-es példányra cserélni. A felbontás maradhat FullHD, a képátló ebből kifolyólag maradjon 24 inch. Az ár/érték arány miatt inkább Freesync monitort szeretnék, de érdekel hogy ha a zöld oldal megoldásait választanám akkor mik lennének a lehetőségeim. Fontos lenne az alacsony késleltetés és a kiváló válaszidő, így a TN paneltől sem riadok vissza. Internetezés, minimális, vagy közel 0 filmnzézésre lenne használva, de nem ülnék körbe mint szalonnázáskor a tábortüzet. Koca játékosként egy-két FPS játékot is kiprobálnék rajta.
Árban max 180 ezer forintra gondoltam.Köszönöm a segítséget!
-
padi68
senior tag
Sziasztok, általános felhasználásra ez monitor ajánlott?
asus-vp278h-27-ledVagy esetleg melyik ajánlott?
27"körül
lényeges hogy szemkímélő legyen
lehetőség szerint legyen hangszóró isköszönöm Á
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
törölt tag
Sziasztok!
Melyik monitor lenne jobb?
1 - ASUS VP247TA
[link]
vagy
2- ASUS VP247T
[link]Az egyikben IPS panel van 5ms válaszidővel és 3000:1 kontrasztaránnyal, a másikban TN panel van 1ms válaszidővel és 1000:1 kontrasztaránnyal. Egy GTX 1060 3gb mellé kellene. Mivel nekem is csak egy hdmi csatlakozó van a kártyán, ahogy a legtöbb embernek így DVI-s lenne jó. A HDMI-re egy FULLHD-s TV van kötve.
Az is érdekelne még, hogy van-e bennük SHARPNESS funkció? Tehát, hogy lehet-e növelni a képélességet? Sajnos nem mindegyik monitornál lehet.
-
Monoceros
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, eljött az idő, hogy lecseréljem a régi S24B350-et (főleg, hogy rosszalkodik), és ezúttal egy igazán megfelelőt szeretnék találni.
A lényeg, hogy online is szoktam játszani (COD, TF2, Company of Heroes 2, stb.), így gondolom egy 144Hz lenne már az alap. Ami meghajtaná, az egy MSI 1070-es GeForce. Méretben 24-esre gondoltam, 1080p nekem elég lenne, a lélektani határ 80-100e körül volna.Előre is köszönöm a válaszaitokat!
[ Szerkesztve ]
-
Tusky77
csendes tag
Sziasztok! Tudtok javasolni Miskolcon megbízható monitorkalibrálási lehetőséget? Ez egy Dell monitor, régebben Pestre vittem az Ázsiában található monitorguru üzletbe az idősebb szakihoz de úgy hallottam, az megszűnt.
-
-
törölt tag
Nekem volt régen AOC monitorom, amit ha jól emlékszem még 2005-ben vettem 60 ezerért 1 év garanciával (képcsöves). Még az első évet sem bírta ki, a képe összeugrott és vinni kellett vissza, hogy javítsák ki. Nem sokkal a garancia lejárta után megint tönkrement, kb két évig mehetett. Elképesztően rossz vétel volt. Nem érdemes venni olyat ami nem márkás, kivéve esetleg, ha olcsó vacak dologról van szó.
-
pinnacle
nagyúr
-
nitro16
senior tag
válasz -Solt- #81295 üzenetére
Én is az általad ajánlott monitort [link]néztem ki hosszú keresgélés után. Olyan kérdésem lenne, hogy látom Dp porton tudja a 144hz-t ezt freesync-el éri el vagy anélkül tud ennyit? Mert "bánászok" miatt amd kártya kilőve így gtx 1070-et veszek de ott meg g-sync kell. Illetve mennyire hátrány ha a 27" verziót veszem meg ebből elég oda még a 1920x1080? Amúgy játékra kellene a monitor főleg Cod multi.
Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
válasz nitro16 #81297 üzenetére
A 144Hz a monitor frissítési frekvenciája, a FreeSync pedig a tearning-t szünteti meg. A kettőnek nincs köze egymáshoz, tehát az 1070-l a 144Hz "működni fog", de a monitor frissítési frekvenciája nem fog igazodni az FPS értékekhez, vagyis a tearning jelenség megmarad.
Én a helyedben vagy kivárnám a kisebbik Vega rajtját, illetve az azt követő pár hetet az árak esetleges rendeződése miatt, vagy pedig G-Sync-s monitort vennék.
27"-n nekem már kevés lenne az 1080p, de ez teljesen egyénfüggő.
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
nitro16
senior tag
válasz -Solt- #81299 üzenetére
+ saen köszi
Tehát akkor így igazából ott lennék, hogy van egy 350k gépem de a képnél szívnék az említett tearning miatt....
Előre tájékozódtam csak de 3-4 hét múlva esedékes lenne a vásárlás... szóval még tudok várni.
Legjobban úgy járnék szerintem ha akkor kártyánál sikerülni "jó áron" megszerezni a kisebbik vega-t.
Mert ahogy nézem g-sync monitor 135k körül kezdődik pl: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Politika
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Szólánc.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- LG 27MR400 Monitor
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Asus ROG PG42UQ Gamer Oled Monitor!42"/4k/138hz/0,1ms/Freesync-Gsync/HDR/Konzolhoz is/Beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest