Új hozzászólás Aktív témák

  • Dareius

    tag

    Jelenleg ez a fő monitorom: Acer S243HL. A színeivel nem vagyok megelégedve, de eddig tökéletesen kiszolgált. Ennél azért jobb monitort keresek.

    Képernyő méret: 24 Col Full HD esetén, nagyobb felbontás 27 coll
    Nézési távolság: 40-52 cm Kb.
    Felbontás: Full HD, ha sync-es akkor lehet 4k-s
    Mire kell: játékra
    Mi fontos: jó színlefedezettség.
    Ár: 55000-80000 HUF de csak azért mert számomra ennél többet nem ér egy monitor(Full HD). (Ha g sync-els van 180k-ért akkor talán az is belefér)
    5 év használatra tervezném.

    Sziasztok ,kutatom a piacot még csak, de érdekelne a véleményetek a fent leírt paraméterek mellet mi lenne a legjobb választás. Gondolkoztam nagyobb felbontáson, de oda egy GTX980 (1080 GTX) is kevés pedig hasonló teljesítményű GPU kerül be majd a gépembe.
    Nem vagyok márka hü, habár a Samsungot kerülném.

    Erre jó lenne ha egy szaki vagy egy olyan ember írná meg a tapasztalatait aki rendelkezett már hasonló monitorral. Nagyon mozgatja a fantáziámat válaszoljatok ha tudtok pls.
    Érdekel a G-sync nagyon mert kevesebb fps-el sincs miro lagg fps ugrás miatt (állítólag), de megéri azt a felárat meg az NT panel? Vagy kinek érdemes ilyen monitort venni?
    Amit tudtok írjatok meg róla mert magyart tesztet a PH-is csak 2013 mas cikket olvastam ami nem is teszt csak cikk szerintem.
    Még 1 kérdés 30 FPS-alatt mi történik?

    Tudom sok a kérdés de ha lehet válaszoljatok Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák