Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz1441
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani egy belépőszintű fullHD monitort?
Teljesen alap dolgokra kell, net, film, és egy kis game.Köszönöm!
Üdv: Krisz -
daffy1989
tag
Sziasztok!
1-1 monitorajánlást szeretnék kérni 70k-ig és 100k-ig. A felhasználás teljesen átlagos,net,film,játék. Nagyjából 70 centi távolságból nézem. Gtx 960 4gb-s kártyám van,nem szeretnék fullhd-nál magasabb felbontást. Netről rendelném újonnan.
Köszönöm szépen!
-
Sari
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni: Apósoméknak kellene egy új monitor kb:20-22". Max keret 40e Ft. Egy CRT-t váltana. Nagyon extra igények nincsnek, de azért a színek szépek legyenek. Én jobban preferálom a IPS-t, de nekik sztem mindegy. A monitor egy régi géphez lenne, nem tudom ez mennyire befojásolja a dolgot a VGSa egy Geforce MX4000-es. Mostanában kiestem az informatikából ezért ha tudtok ejánlani valami, megköszönném. Ja és valami "lapos" kell
Köszönöm!
-
Newyorker
addikt
WQHD-ban Ti jól látjátok a betűket win7 alatt nagyítás nélkül?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
espada99
csendes tag
Sziasztok. Monitort szeretnék venni munkaeszköznek, mindenképpen szükségem lenne egy 22-24" körülire, amiben élesek a színek és a szemem sem teszi tönkre, napi 8-10 órát dolgozok előtte minden nap. Full HD felbontás szükséges, ekkora képernyőméret mellé felesleges az UHD és az összefoglaló alapján IPS panel kellene nekem, de inkább rátok hallgatok.
A keret 50, maximum 60k, minél olcsóbban kijönne, annál jobb. Garanciából a lehető leghosszabb jól jönne, 3 év alá nem szeretném adni.
Köszönöm előre is
Szerk: Ha esetleg ilyen árkategóriában van Pivot monitor, mindenképp előnyt élvez nálam.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz espada99 #65267 üzenetére
Jót nézel. 16bit LUT color. Legjobb monitorokat ők gyártják japán minőség! nekem ez van
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
espada99
csendes tag
válasz KAMELOT #65269 üzenetére
Nagyon komolynak néz ki, de 100k-val a kinézett keret felett van az olcsóbb is
Ez az ASUS monitor jó lehet az általam leírt feltételeknek vagy ér-értékben van nála jobb?
-
xSn
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy WQHD-ben (2560x1440), hogyan jelenik meg a Photoshop CS6 (tehát nem a legújabb!!), nem túl kicsik az eszközök/betűk/stb. Néhány helyen olvasható, hogy a régebbiekbe nincs olyan opció, hogy fel lehessen nagyítani, ezért elég nehéz vele dolgozni, ezen a felbontáson....
Köszönöm szépen előre is a segítségek, hogyha valaki meg tudná mondani!
"Valar Morghulis"
-
Mhalacka
csendes tag
Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt állok, fő szempont: Full hd, ips, 24" col környéki kijelző
és villódzás mentes legyen. Én erre gondoltam LG 24MP47HQ-P, de ha valaki tud jobb minőségűt vagy új modellt azt is szívesen meghallgatom!Nagyon szépen köszönöm előre is a hozzáértő válaszokat!
-
Grafirka
őstag
Sziasztok,
Jelenleg, boltban ( csak uj ) kaphato 24 inch / 1080p / IPS kepernyo max 80 000 ft ert ?
Ismerosnek kell PSD , AI es alltalaban grafikus progrmaokra, jatek masodlagos.
Mi lenne ajanlott ebben az arsavban ami megbizhato es kepminosege is megfelelo ?DELL 2414H , DELL 2416H ? konkret tapasztalatok? ezekre is jellemzo a bevilagitas problema?
[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Monitort keresek (milyen meglepő) az alábbi tulajdonságokkal:
24 col, 16:9, full hd, alacsony input lag és gyors panel (ne mossa a képet!), legalább az sRGB színteret fedje le (az sem baj ha natív 8 bites a panel). Átlag felhasználás és játék menne rajta, de egy böngészés közben görgetéskor se mosódjon el a kép.
Előre is köszönöm a válaszokat.Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
Brekk
addikt
válasz Feketelaszlo #65285 üzenetére
100e alatt minden az...
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
espada99
csendes tag
Tegnap óta olvasgatom az összefoglaló cikkeket és a topikot, a 60k-s keretből valószínűleg egy Dell P2414H lesz vásárolva az ajánlások alapján. Oda kell figyelni vételnél bármire is ennél a típusnál?
Lehet hülyeséget kérdezek de 1920x1080-nál 60 Hz-et tud, valahol viszont olvastam, hogy talán 72 Hz-ig a képfrissítést fel lehet tolni, ami tudomásom szerint jobb a szemnek. Erről mit kell tudni?
Ha hülyeséget kérdeztem, nézzétek, el, még most tanulmányozom a monitorok piacát
-
Grafirka
őstag
Hat 100K alatt nem sok elvaras (a) lehet.
Espada99 , koszonom a linket ez jo versenyzonek tunik.
[ Szerkesztve ]
-
Sari
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy egy geforce mx4000-es vga-hoz lehet fullhd-s monitort venni? Vagy mindegy milyen a vga, max nem olyan felbontásban lesz a monitor?
Köszi!
-
< CyberBob >
őstag
Elvileg igen [link] .
Viszont ha jó látom csak d-sub kimenet van rajta így a kép nem lesz tökéletes (kicsit életlen szellemképes kép) valamint a felbontások között, csak 1920x1200 ami a legközelebb a fullhd -hoz. Régen nem nagyon volt 16:9 -es képarány, de valószínűleg tudja a kártya az 1920x1080 -at is.Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
KAMELOT
titán
Mármint melyik? Grafikai munkára akarja oda nem 6+2bites talicska kell! olcsón csak talicska monitorokat kapsz nem grafikai munkára!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
justaview
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Az alábbi 3 monitor között mekkora lehet a szemre érzékelhető különbség, amennyiben nem grafikus szoftverekkel dolgozom, nem is játszok, csak irodai munkára, valamint kép és videó (film) nézésre használom? Utóbbiak esetében pl. szebb látványt nyújt a drágább változat?
1 - Dell U2412M ( e-IPS , W-LED )
2 - Dell U2415 ( AH-IPS , W-LED )
3 - Dell U2413 Premier ( AH-IPS , GB-LED )
Gyakorlatilag az érdekelne, hogy mi a különbség látványban a e-IPS -- AH-IPS között? Ugyanígy mi a különbség szintén érzékelhető látványban (normál használatnál, lásd fent) a W-LED és a GB-LED között?
Szemem szempontjából esetleg (terhelés, fáradás) van előnye valamelyiknek a másikkal szemben?
[ Szerkesztve ]
-
Brekk
addikt
-
Veron
addikt
Sziasztok!
Kb. 30 ezret szánnék monitorra, ami lehet használt és új is.
A lényeg a digitális bemenet (jó a HDMI/DP, de nem kötelező), legyen állítható magasságú és 20-22" közötti képátlóban. Főleg irodai munkára, böngészésre és ritkán videózásra kellene.
Eddig a Dell U2212HM és Dell P2211 típusokat néztem használtan. Ezen kritériumok mellett melyik ajánljátok, nem feltétlenül csak ebből a kettőből?Köszönöm!
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
justaview
senior tag
Az a kérdés maradt még bennem, hogy van-e látványban érezhető különbség az e-IPS és az AH-IPS között?
(#65293) Brekk, (#65295) Teaway: Köszönöm a segítségeteket!
-
Brekk
addikt
válasz justaview #65299 üzenetére
Ez az e-IPS dolog elég kusza volt annó. Jelenleg az U2412 ugyanazt a panelt használja, mint más jelenlegi monitorok, tehát az akkori e-IPS mizériát el lehet felejteni. Másrészt az nem volt semmivel se rosszabb panel, csak az előtéten spóroltak állítólag, ettől függetlenül semmit sem lehetett észrevenni a panelen.
De ez elmúlt, mostmár mindenben ugyanaz az IPS van, inkább csak akkor van különbség, ha másik gyártótól származik. Pl Samsung PLS, LG IPS, AUO AHVA. Itt is csak kalibrálásnál látszik az eredményeken, hogy ki kicsoda.http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
Új hozzászólás Aktív témák
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- MSI Optix G241V Gamer Monitor Új 6hó jótállás+Áfás Számlával!
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest