Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
jamarkus
csendes tag
válasz Franklin #65097 üzenetére
CS GO-ra kéne legfőképp és engem ez a videó nagyon meggyőzött.
Valamint szeretném megtudni, hogy ezt érdemes lenne-e megvennem.
Azért kérdem egyrészt még sose vásároltam külföldről, másrészt megbízhatóság rendben van, tehát ha megrendelem, akkor nem kapok egy törött kijelzős valamit stb.. ,harmad részt a garancia hogy működne?
[ Szerkesztve ]
-
CosmoBacsika
tag
144HZ monitor témához.
Nagyon szerettem volna egy magas frekis monitort (CS:GO ugye... ), de nyilván a pénztárcám (meg a feleség, meg a gyerekek... ) szabják a határokat.
Próbálkoztam egy használt Samsung 2233RZ-vel, de sajnos hibás volt, és bár kezdetben sima tápbaja volt, előjött egy kijelzőpara is, így letettem a dologról. Egyébként ilyen monitort baromi nehéz találni már itthon, németországból még lehet rendelni használtan ebay-ről.
Keresgéltem az apróhirdetések között, és végül erre akadtam:
http://hardverapro.hu/apro/3d_monitor_24_acer_xb240h_-_ingyenes_hazhoz_szallitas_1eKedden elmentem és meg is vettem. A hirdetés nem hazudik, valóban patent állapotú a monitor, és 50.000-ért nem találsz sehol sem 144HZ-est. (van még elvileg pár)
Tegnap végre tudtam hosszabb ideig is tesztelni, és ez megerősített, hogy jó döntés volt. Eleve a 144hz fantasztikus élmény, annak meg pláne örülök, hogy ennyiért sikerült hozzájutni.
Az igaz, hogy a színek rosszak "out-of-the-box", de némi állítgatás után kielégítő szintre lehet hozni, és számomra úgyis a gyors megjelenítés volt a lényeg. Maga a monitor rettentő "gyors" minden ezredmiliméternyi kézmozdulatomat azonnal látom a képernyőn (Zowie fk az egér). A talpa robosztus, kiválóan lehet állítgatni a magasságot szöget, stb.
Egy szó mint száz, elégedett vagyok 144hz-et mindenkinek
-
jamarkus
csendes tag
Tudtok mondani egy "nevesincs" olcsó 144Hz-es monitort? Bármi szóba jöhet.
CosmoBacsika
Milyen kulcsszavakat használtál a kereséshez, mert én nem találtam sehol 144hz-es monitort.[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
válasz Newyorker #65100 üzenetére
Nah utánaolvastam, néztem a feltételeimre monitorokat és sztem az alábbi két monitor ennek megfelelne:
- Samsung S29E790C
- DELL U2725HNéztem az ASUS MX299Q, de ennek az állványa nem emelhető :S
Ezek az ultrawide monitorok mennyire jók irodai munkára? Szövegszerkesztés!★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
old_artist
addikt
-
golf2gt
tag
Sziasztok! Van egy Asus vx239h monitorom , de sehol nem találok hozzá tartozó .inf filet. Valaki tudna segíteni ebben? (Win10)
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
válasz old_artist #65110 üzenetére
Csorog a nyálam egy Dell U2717D irányába
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
krecso
tag
Sziasztok!
Árukeresőn már ~35k-tól vannak 24"-es monitorok, ezek közül érdemes válogatni? Sok igényem nincs, legyen 24-es, legyen fullhd és legyen olcsó. Van ilyen nagyon jó ár-érték arányú monitor ebben az árkategóriában esetleg?
Segítségetek előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok !
Véleményt tapasztalatokat szeretnék az alábbi monitorral kapcsolatban:Asus VX239
Ha van ennél jobb, megbízhatóbb típus,márka ebben az árban azt is szívesen meghallgatom
-
1nsan1ty
tag
Brekk-től kérdezném, hogy az oázisban meg lehet nézni asus pb278qr-t működés közben ?
-
krecso
tag
Erről a monitorról van valakinek valamilyen véleménye/tapasztalata? Egy budget gamer pc-t szeretnék összetákolni, és ezt a monitort venném hozzá.
-
lambda5
tag
Sziasztok !
Erről a monitorról mi a véleményetek ?
[LG 25UM57-P]...Szürkék vagyunk. Félúton állunk a fény és az árnyék között!
-
Newyorker
addikt
válasz old_artist #65110 üzenetére
Erősen gondolkodom, hogy mivel minimális árkülönbség van az U2715H és az U2717D között ezért az utóbbit választanám! Külső tekintetében a képek alapján az utóbbi szebbnek tűnik, belső vmi? Hogy látod Te ezt a dolgot szakértői szemekkel?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
kisbancsa
senior tag
Üdvözlet. Következő 3 hétben monitor csere lesz, és ebben kellene 1 kis help. Nézegettem a 4k-s monitorokat, de perpill értelmét nem látom + a hz elég gyenge. Szóval kinéztem ezt a szörnyeteget: "Predator XB271HU 27" 2560x1440 IPS G-Sync 165Hz Gaming ". Csak játékra lenne használva + film. Nézegettem nagyobb colban más monitort, de nem jutottam előrébb. Mennyire lenne jó választás? Mennyire lenne időt álló? perpill egy 970gtx hajtaná ki, de ahogy megjelenik a pascal csere lesz. Válaszokat előre is köszönöm
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
Gépes topikból irányítottak ide, szükségünk lenne egy egybe gépre, nagyjából ezekkel a paraméterekkel:
- 22-24 colos érintő kijelző, amit lehet tapicskolni
- Minimum i3 CPU, 8GB RAM, 120GB SSD (időtálló hardver kellene)
- Beépített WiFi mindenképpen kell
- Ha egyben van az egész, az előny, de lehet külön is, amennyiben az jobb
- Ha külön kijelző+gép szett, akkor a lehető legkisebb házban legyen
- Windows 10
- Keret: maximum 250 ezer Ft
- Csak új jöhet szóba, garanciával, számlával
- Mennyiség: 2db-ot szeretnénk vásárolniTermékek bemutatására lesz használva, szóval menni fog reggeltől-estig és a vásárlók tapicskolják majd. Billentyűzet és egér opcióként elegendő...
Előre is köszönöm a segítséget!
:-)♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Dromi
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy érdemes venni 144HZ-s monitort , ha engem CSGO nem érdekel? Rome 2 Emperor Edition, Attila, majd Total War Warhammer, Fallout 4 max/magas modolva, Far Cry Primal, Armored Warfare magas, stb.-nek megéri a 144HZ? Mondjuk még War Thundert-ben (repülős része) magas/maxon elértem 120-140 fps-t. A gépet 75%-ban játékra használom,+ film, net. Vagy 144HZ-t lehet használni 60HZ-sként is? Vagy 144HZ milyen filmeknél? film HD/BDRip.
A válaszidő az mire jó? A 8 ms-s monitor alkalmas a fent felsoroltakra? Mer a Dell-s monitorok mint 8ms-k.
Már mindenfélét nézegettem, úgyhogy fontos hogy, PWM mentes legyen, IPS legyen, Full HD vagy 21:9,, min 24"-s, a keret max 120 ezer. válaszidő 8 alatt legyen lehetőleg.
Tájékoztatást köszönöm.
-
zsoika
addikt
Dormi!
Látom olvasgattál egy kicsit és örülök neki, hogy kezd körvonalazódni a dolog!
Írtam neked privátot mert szóban akartam elmondani...de le is írhatom.
Kapisgálod már, hogy bizony a 144Hz "kihajtásához"(144fps) a mai játékok mellett bizony gépigényes (VGA+CPU javarészt) történet és ez igaz a WQHD felbontásra is. A rendelkezésedre álló pénzből az ideális 144Hz+IPS-t nem tudsz venni, így marad a 144Hz TN panel, jellemzően 24" méretben ami gyors, de viszonylag "elavult" technológia ami a színeket illeti vagy IPS nagyon szép színeivel, de 60-75 Hz (mivel a 144Hz en nem tudod megfizetni). A kettő között (TN és IPS) van a VA panel ami a TN-hez van közelebb színekben, de a kontrasztossága miatt a legszebb feketével büszkélkedhet.
Na már most TN panelt szerintem nincs, vagy csak akkor van értelme ha gyorsaság fontos (Hz, input lag) ...jellemzően FPS játékok amik a Te esetedben szerintem nem áll fent.
Neked szvsz IPS kijelző lenne az ideális 21:9 es méretben mert az mind film, mind játékra is tökéletes.
Ilyen az LG 29UM67,68-p...ára 100k körül. Mivel a felbontása 2560x1080 pixel, a 7970-es meg is tudná hajtani, néhol egy kis kompromisszummal.
A válaszidő (8ms) önmagában semmit nem jelent mert egyrészt a gyártók trükköznek ezzel az értékkel másrészt az input lag érték a fontos játék esetében.
LG 29UM67,68 hátránya az(ami az előnye is.....21:9 miatti nyújtott kijelző) hogy a 29" ellenére is viszonylag alacsony 24" nak megfelelő. Neked úgy látom ez nem probléma! Szerintem sem, sőt 27"-nál, vagy 21:9 képaránynál már 34" esetben a FHD felbontás(1980x1080, 21:9 2560X1080) pixelesnek tűnhet egyeseknél.
Még ajánlott 27" WQHD felbontás a jövőre nézve( a 7970 kevés hozzá).[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
Hali!
Konzolhoz szeretnek monitort venni. (Sajnos másképp nem tudom megoldani)
Amit szeretnek: 27" - 1080P - 2x HDMi vagy 1x HDMi es /vagy DVI / DP
Árban olyan 100k, eddig az Asus MX279H- neztem. Ez ugye ips monitor, ebbe az árban meg a szinten Asus VN279QLB van AMVA panellel. A kérdésem jatekra melyik a jobb illetve ips monitor mellett tudok e VA panelest mondani meg ebben az árban? (A lenyeg minden ajánlat johet, lehetőleg az oazis-tol)
Előre is köszönöm !
-
zsoika
addikt
válasz FuRiONight #65132 üzenetére
Szia! Várd meg a békát(Brekk ) Oázisban otthon van!
-
Czvik2.0
tag
Sziasztok. Jelenleg egy Samsung UE28j4100 tv-t használok monitornak. Színek betekintési szög szépek...a szemem sem fáj tőle csak az a 768p.. Ezt szeretném cserélni egy Asus VC279H monitorra mert kb ugyan akkora az is viszont ips és full hd és rá megy ugyanarra a fali konzolra és nem utolsó sorban nagyon bejön a kinézete. Mi róla a vélemény? Játszani filmezni jó? Szemet bántja esetleg?
-
rwin5
őstag
Sziasztok! Videóvágásra, keresek monitort, meg nagyon-nagyon ritkán játékra (cs go, vagy dota2)
Ez lenne a konfig (még nem vásároltam meg, épp rendelés alatt áll)
i5-6500
msi b150m mortar
2x8GB ddr4 ram
cm hyper 212 evo
WD blue ezex 1TB
240GB kingston fury ssd
cm n300, corsair 200R
fsp hexa+ 400W
vga: gtx 960 4GBOlyan 40-50 ezer volna a keret, de ha van e felett nem sokkal egy olyan monitor amit igazán ajánlotok átgondolom. Köszönöm
-
k78chriss
tag
Sziasztok
3 napja érkezett meg az új LG29UM68-P az Oázistól kalibrálva, Én 22 col 16:10ről váltottam először aggódtam kicsit a 21:9 miatt, de nem bántam meg. Filmet nem sokat szoktam nézni, de ez mostantól megváltozik egy új élmény!! Játékot csak a witcher3-mat néztem fantasztikus
Alapból fotózás miatt vettem, képszerkesztés néha kis videó készítés miatt, abszolút bevált elfér minden teljesen átlátni a segédpaneleket, képek rendezéséhez meg maga a tökély.A monitor dizájnja is bejön kellemes, könnyű kezelni, bár hozzá teszem a hozzá kapott szoftver miatt nem feltétlen kell a kezelőgombját használni.
Összességében csak ajánlani, aki 22" ről vált sztm csak nyerhet vele!
Brekk kollégának is külön köszönet
-
munkacsitomi
csendes tag
Sziasztok!
Két Dell U2312HM monitoromat szeretném lecserélni két LG 24MB56HQ-B vagy BENQ GW2470H monitorra. Egyáltalán érdemes-e a csere? A két meglévő Dell monitorom több, mint 3 éves, nincs már rájuk sajnos garancia. Sokat olvasok monitorról és programozok. A két említett monitorok közül melyiket ajánlanátok, van-e esetleg egyéb típus amit ajánlotok bruttó 50k alatt?
ZTE Blade > HTC Sensation > Nexus 4 > Nexus 5 > OnePlus One > OnePlus 3
-
Cseneles
őstag
Sziasztok!
Mennyire ajanlhato egy AOC G2460VQ6 monitor? Ertem en itt a 75hz freesync kepesseget, eleg az a 75hz, mi va akkor ha az fps ezt meghaladja? Igazabol ez vegett vennem, h kiprobaljam.
Udv
[ Szerkesztve ]
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
-
Brekk
addikt
válasz Cseneles #65141 üzenetére
HA beállítod, akkor nem megy 75 FPS fölé, és megoldódot a gond. HA meg nem akkor fölémegy, és kikapcsol a freesync. Hozzátéve, hogy semmi értelme nincs, mert 75 FPS nél nem fogsz tudni többet látni, de a képhibák bejönnek.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Brekk
addikt
válasz munkacsitomi #65139 üzenetére
A 2312-őt tuti nem cserélném le ezekre. Kifizetsz majd egy halom pénzt, a végén kapsz egy gyengébb monitort kicsit nagyobb képátlóval.
-
Brekk
addikt
válasz FuRiONight #65132 üzenetére
Dell SE2716D, hajlított fényes bevonató VA 27", elég jó cucc, akciós most 110e-ről 90e. A másik két monitor is ajánlott, itt a fő kérdés, hogy IPS vagy VA. Szerintem játékra mindkettő megfelel.
-
Brekk
addikt
válasz kisbancsa #65125 üzenetére
Ennél jobb gamer monitor már csak a 34" ultrawide méretből vannak. Pl. Acer X34, ASUS PG348. Vannak még a 2560x1080-as Z35 és társai. Mind baromi jó monitorok. Itt a kérdés, hogy melyik képarányt favorizálod. Meg árban sem mindegy. Én első körben azt mondanám vedd az XB271-et, azt már majdnem ki tudja hajtani a VGA karid, jópár évig megfelelő lesz, pár VGA kari váltást ki fog szolgálni még.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest