Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
válasz -FLY-> #37394 üzenetére
Éjszaka én is D3-azok. Két NEC monitorral, mindkettőnek 4 sarki csóvás bevilágítása van. Sose zavart még, észre is csak ritkán vettem. Elég dinamikus játék az, hogy ne a sarkokat figyeld. Ha meg durva bevilágítás van a monitorodon, akkor játéktól függetlenül csere. Leírtuk már sokszor, előfordul.
(#37395) jim bcs: HDMI, HDMI-DVI egyre megy. S2340L-en csak HDMI van.
(#37396) Peethy: Újonnan nem.
(#37400) Cheesus: Dell U2312HM
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Snip3r_HUN
addikt
3D monitort tervezek vásárolni , főként játékra és néha filmekre, mi a véleményetek erről a monitorról :
BenQ XL2411TIn space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
InterFox
senior tag
Megjött a 24"-os 1080p-s Acer monitorom, amit 35k-ért vettem.
Nyilván nem egy Dell minőség, de nekem a kocka 19"-os után nagy előrelépés!PSN ID: interfoxthedead
-
itaroli
tag
Sziaszok!
Véleményeket szeretnék kérni erről.
Jó -e, vagy van jobb, hasonló árban, ilyesmi.
TV tuner kell.Üdv.: Roli
-
Nixon18
senior tag
Hello!
Kér kérdésemmel fordulnék hozzátok.
Az első: Még mindig Még mindig ajánlott kategória a Dell U2312HM vagy van már ilyen teljesítménnyel olcsóbb modell is?
A második pedig, hogy származik-e hátrányom, ha DVI helyett VGA-csatlakozóval kötöm össze a monitort a géppel? -
old_artist
addikt
válasz Nixon18 #37407 üzenetére
Üdv!
1./ Sajnos, még nincs jelenleg a piacom a Dell U2312HM-hez hasonló ár/érték/tudás és ergonómiai monitor.
2./ Miért is DVI? -
InterFox
senior tag
Ugye róla van szó:
[link]
A színmélység egyértelműen nem az a drága kategória, de nem tragikusan rossz, csak nincs az a 100,000ft-os képminősége.
Leginkább az olcsó HDTV képére emlékeztet, de nagyobb baja nincs.
Hibákat vagy idegesítő dolgokat nem vettem rajta észre, teszi a dolgát.
Játék alatt frankón szuperál, érdekes módon ott nincs gond a színekkel...
Fényképező most nincs nálam, de később dobok róla képet.
Azoknak tudom ajánlani, akik hozzám hasonlóan valami nagyon vacak 17"-19"-os kocka vacakról akar 24"-ra váltani, de nincs rá 50k-ja.
Postával együtt 39k-volt.Szélesvásznú 24 "LED monitor
1920x1080 felbontással
5 ms-os válaszidő
0.276 mm-es folt mérete
a magas kontrasztarány 100M: 1
Fényerő 250cd/m2
analóg, DVI, V
látószög 160 ° / 160 ° H
keskeny kialakításPSN ID: interfoxthedead
-
kiskacz
senior tag
Üdv!
Van jelentősége/észlelhető különbsége annak, hogy DVI, vagy HDMI kábellel van összekötve a gép és a monitor?
Huawei Mate 8
-
atomanti19
aktív tag
válasz kiskacz #37411 üzenetére
A DVI és a HDMI kódolása egy és ugyanaz, a HDMI hangot is képes átvinni videójeleken kívül.A DVI értelem szerűen csak videójel átvitelre képes.
Olcsóbb eszközöknél jöhet szóba minimális eltérés, de ott is csak az eszköz hibájábol.Mind két fajta csatlakozó digitális jelekkel kommunikál.(DVI-D,DVI-I,HDMI)Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
Nixon18
senior tag
válasz old_artist #37408 üzenetére
Köszönöm a segítséged! Ezek alapján kicsit drágább lesz ez a monitor
-
kiskacz
senior tag
-
triluan
tag
Üdv!
Ha már a kábelekről van szó nekem is lenne egy kérdésem. DVI-el vagy Displayport-al érdemesebb összekötni a videókártyát a monitorral.
-
Isual
veterán
-
nagyúr
Nem találtam jó U2311H-t EIZO FLEXSCAN EV2335W-ről mik a vélemények? Mondjuk a Dell-hez hasonlítva. Játékra, filmnézésre(72Hz?), netezésre lenne.
Meg is válaszolom magamnak.
[ Szerkesztve ]
-
haypro
senior tag
válasz triluan #37418 üzenetére
Srácok, tudnátok segíteni?
Milyen monitort vegyek?
Keret: max. 35-40k
A BenQ RL2240 jó választás? Igaz, TN paneles, de nagyon szép képe van (láttam).
Annyit, hogy hány Hz-re tudnám beállítani a játékokban a képfrissítést? Csak 60-ra?
Vagy ennyiért hagyjam a TN panelt, és vegyek inkább VA paneles BENQ GW2260M-et?
Mennyivel jobb a VA panel, mint a TN? És az IPS és VA közül melyiknek mi az előnye?
Vagy egy kis plusz rászánásával vegyek LG 22EA53VQ-P-t IPS-el vagy esetleg ilyen vagy ilyen AOC monitort IPS panellel?
Köszönöm,
haypro,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
jim bcs
nagyúr
Köszönöm, csak arra voltam kíváncs hogyha hdmi-vel csatlakozok a vga-hoz rosszabb lesz-e mintha a sima dvi-d/dvi-al. No mivel 1. szempont a játék így az első szempont az input-lag amiben az U2312HM amint megtudtam verhetetlen, a 2. szempont lett volna a vékony káva. Szép a vékony káva de nekem játszani kell és ha rossz az input-lag akkor nézhetem a gyönyörű kávát ha sz@r a kép, sokra nem megyek vele. Így mostanra friss fejjel meg egy kis +utánaérdeklődéssel egyértelmű, hogy az én érdekeimet legjobban az U2312HM szolgálja ki hosszútávon, nehéz volt de megszületett.
jobban örülnék ha totál 24" lenne de mivel 50-70cm-re űlök a monitortól ez annyira nem is fontos és ezért is lenne felesleges a 27"
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Merder
tag
Sziasztok!
Monitort keresnék max 40 körüli kerettel. Laptop mellé kellene, mert már elég zavaró a kicsi, 15.6-os kijelző. 22''-osokban gondolkozok, főleg munkára és filmezésre használnám, ritkán játszom. A munka az programozás lenne, szóval nem nagyon kellenek különös képességek ebből a szempontból, elsősorban az az elvárásom, hogy kellemes legyen nézni, ne nagyon fárassza a szememet. Egy használttól sem zárkózom el, ha valamiért az éri meg nagyon. Ilyen célra megéri az IPS, vagy felesleges pénzkidobás lenne? Tudom, a legjobb lenne, ha megnézném saját szememmel, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre. És még erről jut eszembe, hogy Pesten hol lehet sok fajtát megnézni működés közben? Mert ami pl. a Media Marktokban van, az elképesztő, a full hd monitorokon szörnyű minőségű tv stream-eket adnak, amiből az ég világon semmit nem lehet megállapítani. -
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Monitor vásárlása előtt állok, most még csak puhatolózom. 27" ban keresgélnék mert elég sok filmet és sorozatot nézek a gépen, mivel kicsi a szobám nagy TV nem igazán jöhet szóba. Abszolút nem játszom a gépen, szóva nálam ez nem szempont de a filmeken kívül azért netes tartalom fogyasztás is zajlik néha
Az LG egyik példányát néztem ki, számomra azért előnyös ez a monitor mert mind 3 csatlakozót használnám. HDMI menne a T-home boxra, DVI a gépbe a D-sub meg néha napján jól jön ha hoznak hozzám idegen gépet szerelni. Plusz a falra szerelhetőség is kecsegtető. Szóval ez a modell megfogott. Kérdés, hogy nektek mi a véleményetek erről a típusról/panelről/márkáról stb
Tisztában vagyok, hogy ekkora méretben már határeset a full HD de hát kinek van 160-200e Ft.- egy IPS 2560x1440-es felbontású monitorra? Szóval mind ezek mellett érdeklődnék, hogy 27"-nál még azért élvezhető a felbontás szöveges tartalom terén?
Aki esetleg tud alternatívát a fent említett monitor mellé azt meg köszönném!
T
-
Coolmat
őstag
válasz Merder #37421 üzenetére
Szia!
LG22EA63V ajánlott 40k környékén. Az Oáziscomputerben és a Monitorgurunál megnézhetsz sok típust (mondjuk előbbinél LG-t még nem nagyon láttam kiállítva), ha élőben összehasonlítod egy TN panelessel, utána csak IPS-t akarsz majd venni
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Tanácsotokat szeretném kérni. Jelenleg egy Benq V2400 Eco használok. Film, FPS, autó szimulátor amire még használom. Eddig nekem tökéletesen megfelelt, utánhúzást nem nagyon vettem észre.
27" FullHD-ra válltanék, azt jobban látnám az adott távolságból.
Eddig Philips (PRAD tesztelt hasonlót bár nem tudom mennyi közös van a kettő között besőleg)LG és LG amit eddig néztem. 80-90 fölé nem igazán szeretnék menni árban.
Tudom,ennyiért főként csak hulladék van, da ha legalább olyan lenne mint a Benq én már boldog lennék.
Köszönöm -
Hungarikum87
tag
Jó napot uraim. Természetesen elképzelhető monitorvásárlás miatt jelentkezem itt a fotumon. Sajnos jelenlegi 19-es Asus monitoromban elromlott a világítás, és a szerelő felajánlotta h olcsóbb lenne nekem nem új alkatrészeket venni, hanem ha ő ledesíteni. Nekem ez a "gányolós" megoldás annyira nem jön be, gondoltam benézek ide egy két jó tanácsért monitor ügyben mai napig azt se tudtam mi a különbség a TN meg az IPS panel között, még jó h gyorsan átfutottam a fenti kis "fogalomtárat" Lényeg a lényeg tanácsra lenne szükségem
Ha vennék, akkor szívem szerint egy 24-es monitort választanék, de legalább egy 22-eset.
Számomra a monitor kevésbé a játékról szól, bár ez is benne van természetesen, de inkább a filmezés netezés amire használom. Néha feldobok rá vmi jobb játékot de ez kevésbé jellemző.Szóval az olvasmány alapján a TN paneles monitorokat kilőttem, így hát egy IPS paneles cuccra lenne szükségem 22-24 közötti méretben. Maximum ár pedig 45 kiló lenne. Ha jól sejtem ebbe 24-es IPS cucc nem nagyon fér bele, de ha van ötletetek szívesen fogadom
Előre is köszönöm
Hülye vagyok, ezért sokat kérdezek, ilyen ez ()
-
Hungarikum87
tag
válasz Hungarikum87 #37426 üzenetére
bocsánat lemaradt h amit eddig találtam és tudásom szerint megfelelt mindennek az a LG 24EA53VQ-P lenne, 46.800 ft az iponon. ez már az ajánlott kategória?
Hülye vagyok, ezért sokat kérdezek, ilyen ez ()
-
jim bcs
nagyúr
válasz Hungarikum87 #37426 üzenetére
pár hsz-el fentebb
LG22EA63V az ajánlott 40k környékén
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
qpec
csendes tag
Sziasztok Dell U2312hm monitorom akarnám lecserélni esetleg egy nagyobbra. Mit tudnátok ajánlani?? A plafon ár 100k. Játékhoz illetve néha filmezéshez használnám. Esetleg 3d-s is lehet. Nem nagyon mozgok otthon ilyen monitor témában. Köszönöm előre is.
-
LamaCube
addikt
Megjött a Dell U2212Hm. Egyszerűen tökéletes. Miért is kellett napokig tökölnöm rajta, hiszen mindenki a Dell-t ajánlotta. Köszönöm mindenkinek a segítségét
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
őstag
-
PNP
őstag
NEC PA231W és P231W között mi a különbség?
Eizo CS230-al van valakinek tapasztalata? Önkalibrálás mennyire megbízható dolog (eleve az, hogy a kép szélét méri, számít?)? Megspórolható vele egy külön kalibráló? Nem öregszik el? -
Compika
aktív tag
Sziasztok érdekelne hogy valaki használ-e ilyen típusú monitort játékra közületek LG 22EA63V vagy a nagyobb testvéreit mert a teszt alapján játékra jobb mint az általatok ajánlott DELL U2312HM.
Válaszotokat előre is köszönöm
Compika felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Nem a hsz-t gyűjtöm, de tudom, hogy itt elég mozgalmas munka folyik és vannak itt is hozzáértők kollégák, segítségeteket kérném, ezen probléma megoldásában!
Köszi, üdv:
A -
juszuf11
csendes tag
Üdv!
Rendeltem egy ilyet: http://ipon.hu/webshop/product/benq_gw2255/422841
A jövő héten kedden szerdán érkezik. Jókat olvastam róla akit érdekel majd leírom a tapasztaltakat.
Egy ismerősöm szerint olcsó és jó.
üdvJuszuf
-
Tarill
őstag
üdv! tudnátok ajánlani egy fullhd-s ips vagy más jobb paneles monitort (de TN-t ne) monitort lehetőleg minél olcsóbban?
-
addikt
-
Tarill
őstag
válasz gyuribácsi88 #37439 üzenetére
a méret nem feltétlenül szempont a lényeg az h full hd felbontást tudja, árban pedig írtam a lehető legolcsóbb kellene általános felhasználás, net film kis játék stb semmi extra
[ Szerkesztve ]
-
mycsu29
tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy erről mi a véleményetek?
LG 23MA53D-PZFőleg játékra kellene, de a tuner is jól jönne...
22-24 col között keresgélek.
Vagy esetleg valami más ajánlat?Előre is köszi
"...Pogánynak tartanak, mert nem tűröm a papok hatalmát..."
-
atomanti19
aktív tag
válasz mycsu29 #37444 üzenetére
Szerintem külön old meg. Ha kb 60 körül vásárolnál akkor Dell U2312HM plusz még külön egy tuner, valószínűleg meg maradna a 60-65 ös keret ha ennyit szánnál rá.
[ Szerkesztve ]
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
mycsu29
tag
válasz atomanti19 #37445 üzenetére
max 70 amit szánnék rá
"...Pogánynak tartanak, mert nem tűröm a papok hatalmát..."
-
Djsaba
senior tag
válasz atomanti19 #37445 üzenetére
+1
Sokkal jobb választás, mint amit linkelt a kérdező. Talán a leggyorsabb Ips panellel szerelt monitor ebben az árkategóriában. -
atomanti19
aktív tag
válasz mycsu29 #37446 üzenetére
Akkor amit irtam egynek jó. Sőt, jobb nem is kell ennyi pénzért nincs is.Legalább marad pénzed rendesebb tunerra.A 24 es dell lenne az igazi de az önmagában 70. Szvsz ne menjen a tuner a minőség kárára.
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
Djsaba
senior tag
válasz atomanti19 #37449 üzenetére
Remélhetőleg én is nemsokára egy Dell U2312HM tulajdonosa leszek, csak előbb meg kell szabaduljak a mostani monitoromtól. Mert ha nem adom el előtte, akkor a nyakamon marad, és kidobom majd, ahogy az eddigiekből tapasztaltam. A jövőben mindent eladok inkább előtte. Pénzkímélő tevékenység
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- LG 27MR400 Monitor
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Fujitsu Siemens olcsó és jó kis monitor beépített hangszóróval
- LED monitor Dahua LM22-B200S VA, 21,45" Full HD
- AOC Q34E2A Ultrawide Monitor! 34"/IPS/2560x1080/75hz/Freesync-G-sync/
- LG UltraFine 27UP85NP-W 4k monitor! 27"/3840x2160/IPS/Freesync-G-sync/HDR400/Type-C/Machez is
- LG 27UP650P-W 4k Monitor! 27"/IPS/3840x2160/HDR400/Freesync-G-sync/ DCI-P3 95%
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest