Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Romvr

őstag

Néztem ezt az IPS vs TN paneles versenyt a youtube-on. Csak egy kérdés:
    - Mi a nyavalyának verik a mellüket arra hogy a monitor síkjától 2 méteres eltérésben is látszik? Normális ember pont szemből nézi, vagy enyhén, maximum pár fokkal, tér el a monitor síkjától. Oké-oké, ha 30-an beülünk a monitor elé, akkor a két legszélső is prímán látja a teljességgel amorf, és már értelmezhetetlen(élvezhetetlen) képet.
    Szóval szuper, hogy még 180 fokból is látszik, minden irányban, de kérdem én: Miért jó ez egy faék egyszerűségű felhasználónak?

Aki szemből nézi a monitort (ahogy normális ember is tesz), annak szerintem megfelel a TN paneles is.

Ezt úgy mondom hogy láttam IPS paneles monitort működés közben, mellé téve meg egy TN-panelest. Tény hogy a színek is egy hangyányit jobbak, de más értelme nem nagyon van.

Vagy tévedek? (ha igen miért?)

Na jó esetleg egy 100+ centis TV-nél még el tudnám képzelni hogy jó dolog, de olyan méretben már megfizethetetlen lenne szerintem.

"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

Új hozzászólás Aktív témák