Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #127696 üzenetére
Sajnos nem sok 27" 4K és OLED volt benne
dom1n0:
LG 27EP950, de ezt ismered, Asus PG27AQDM "csak" 2K, ViewSonic VX2722-4K-OLED, de ez csak 60Hz, Philips 27E1N8900 szintén.
Én a helyedben várnék a kínálatra (még túl friss), meg arra, hogy lecsengjen az újdonság varázsa, és majd egy picit olcsóbban adják.
Egyébként Redditen is sokszor jön elő ez a kérdés, de őszintén, 27"-ban egy teljesen más pixelformátum mellett lesz még értelme a 4K-nak? Ott már szerintem a QHD bőven elég lesz, pláne árban[ Szerkesztve ]
-
válasz TESCO-Zsömle #127700 üzenetére
Erre gondolsz? [link]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
dom1n0
senior tag
válasz sztivo #127701 üzenetére
köszi, akkor jól láttam amit nem láttam
Én ha találnék, 24" vennék 4k-ban is a PPI miatt, de ilyen állatfajtát nem gyártanak játszóra sajnos
Az utolsó kérdésre pedig: Nehéz ügy, de ha valahol esetleg opció a kipróbálás (Oázisban bízom..), az szuper lenne.
Gigabyte M28U-ról is jókat olvasni, van esetleg valakinek innen? -
válasz Raidon #127684 üzenetére
Driver / illesztőprogram .
Itachi82
Bone123
Gyártás miatt, igy veszteséges lenne a fejlesztés és ez alatt maga a divízió részlege is.
Teljesen eltérő a két ág gyártása, annak fejlesztése és előrehaladása.
Mások a specifikációk így a felhasználási területük is és az ehhez tartozó kiegészítők is.
Rengeteg dolgot lehetne erről írniAnno ezt kifejtettem a Philips topciban mikor még ezek tervezésében/gyártásában vettem részt.
dom1n0
Samsung Odyssey G7 S28AG700NU (230-tól)
Samsung Odyssey G7 S28AG702NU (240-től)cintula187
Inkább felhasználási területtől függ. Ha fotós vagy videószerkesztő vagy akkor érdemes, de játékra vagy office esetében jó a gyári kalibráció is.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz fudi2002 #127698 üzenetére
Köszi. Ha esetleg van még egy perced, kérlek megnéznéd, hogy a Windows (10, 11?) felkínálja-e a HDR módot a képernyőbeállításoknál, és azzal az ilyen YouTube videók HDR-ben futnak-e (lásd a jelzőt a minőségbeállításnál jobbra alul), SDR módról előrelépő fényerővel? A ProArt meggyőző kalibráció és képfrissítések oldaláról, viszont pont a HDR minőség miatt váltanék rá, ha minőség az előrelépés SDR-ről.
[ Szerkesztve ]
-
Gh0sT
addikt
Sziasztok!
Irodai munkára tudnátok kérlek ajánlani jó ár/érték arányú monitorokat:
- 16:9-es képarány
- 24 col, 1920x1080 felbontás
- nem kell állítható magasság, se pivot
- képfrissítésből elég a 60 HzÁrban: több kategória is játszik:
- nettó 50 e Ft
- nettó 75 e Ft
- nettó 100 e FtKöszönöm!
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
dom1n0
senior tag
válasz Luck Dragon #127704 üzenetére
Köszi, a kettő samu között mi a különbség?
-
sztivo
Topikgazda
válasz dom1n0 #127703 üzenetére
Próbáld meg, nem sok modellje van, jellemzően gamer vonalat céloz meg, ezért kevésbé elterjedt nálunk (mint pl egy Asus vagy msi). Szerviz (hogy ki végzi) egyelőre ismeretlen, de én megrendeltem a "kis tesót", G24F-EK személyében.
Ami érdekes még számomra, az az SS-IPS panel (SuperSpeed), vékonyabb az lcd, és nem kell lemondani sem a kép minőségéről, sem a válaszidőről. "Egy mezei IPS panelhez képest 4X sebessége van". Hogy ez a gyakorlatban milyen lesz, az hamarosan kiderül, péntek óta annyit látok, hogy pixelteszt kész, és hogy szállításra vár[ Szerkesztve ]
-
sztivo
Topikgazda
válasz dom1n0 #127712 üzenetére
Hát, sok 15,6"-on már kezdek megvakulni.
Viccet félretéve, nem volt raktáron. Szerdán rendeltem meg, csütörtökön beérkezett hozzájuk. Pénteken fél 1-kor kaptam utoljára e-mailt, hogy visszaigazolják a megrendelésem (gondolom sikeres a teszt, kalibrálást nem kértem) majd rögtön utána, hogy csomagolásra vár. Azóta semmi (pedig gondolom csak visszaragasztják a fület). Na mindegy, ha eddig kibírtam, akkor már 1-2 nap nem oszt nem szoroz
Rtings-en néztem összehasonlítást, a Gigabyte-nak jobb válaszidejei vannak. Egyébként Innolux panel van benne, ami azért nem rossz.[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
válasz Rabbitf_24 #127600 üzenetére
Sziasztok,
Jó barátom szeretne monitort vásárolni a következő paraméterekkel:
- FHD
- 27"
- Min. 144 Hz
- IPSKitart a Full HD mellett ezen a méreten. Hardvere nem elég combos a 2k-hoz, de a 27 mindenképpen kell neki.
Köszönöm!
Bankkártyával? Hát persze!
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
4K monitort keresek, 60Hz-ben (144Hz elég borsos, sajna ), de olyat amin működik a g-sync. Lehet freesync is, csak az nvidia tudja kezelni.
A keretem max 160, de nem szeretném feltétlen kimaxolni. Méret: 27-28" és VESA rögzíthetőség.
Első körben egy LG 27UP650-t néztem. Tudjátok esetleg, hogy a fenti elvárásoknak megfelelhet? -
sztivo
Topikgazda
válasz sirszevenap #127714 üzenetére
Árban mi az elképzelés/plafon?
-
sztivo
Topikgazda
válasz sirszevenap #127717 üzenetére
Ennyiért egy Acer XV272S vagy XV272M fér bele. A Dell G2722HS (amit az Oazis is tesztelt nemrég), az 103k.
Én vagy a méreten csökkentenék, vagy a kereten emelnék, esetleg kivárnék egy akciót. Aztán hallgassunk meg mást is -
atibuc
tag
Szia nagyon nem értek hozzá, de épp én is keresek.
lg-27ul550-w 4k
Acer xv272up 2kÉn ezek között ugrálok.
Biztosan írnak véleményt.
Minden annyit ér, amennyit fizetnek érte!!
-
BossBoss
őstag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. 60Hz-ről lépnék feljebb. Macbook és PC mellé keresnék
27" QHD144+ IPS monitort.
Inkább irodai munka, sok böngészés, kevés játék talán néha-néha.A kiszemeltek:
Acer Nitro XV272UP vagy Acer Nitro XV272U KV
Panel ha jól látom M270KCJ-K7B a másik M270KCJ-K7E, panelben jobb lehet K7E?
A régebbi DP 1.4 az újabb 1.2(ezt nem is értem).XV272UX is kiszemelt. Itt főleg a Type-C PD 65W a vonzó(macbook TB4-el is használnám). Itt a panel AUO M270DAN08.0. Erről lehet tudni valamit? Itt 240 Hz, ami nem fontos egyébként, illetve sokkal magasabb ár. Ha panelben jelentősebb jobb mint a fentiek, talán elgondolkodnék.
Esetleg LG 27GP850(jelenleg is LG 27UL850W-t használok 4k-60Hz) vagy Philips 27M1N5500ZA-t (itt a visszafogott"gamer"design és a 2 db DP 1.4 tetszik) néztem.
Sajnos panel típusokkal annyira nem vagyok tisztában, ha tudtok mást is ajánlani hasonló paraméterekkel max 200 ezerig azt szívesen veszem!
Köszönöm!
-
Marci112233
addikt
válasz atibuc #127719 üzenetére
A kérdés milyen komponenshez? Az aláírásomban láthatod a gépem. Igaz 43" 4K 60Hz TV-n próbáltam az Euro Truck Simulator 2-t full grafikán. Nem volt meg a 60FPS csak nagy ritkán, bár így sem volt szaggatásom, így végül maradok a 2k-nál, és pont azt rendeltem és érkezik holnap amit linkeltél Acer-t.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Raidon
őstag
válasz Luck Dragon #127704 üzenetére
Monitor driver avagy Videokártya driver? Gondolom ha monitor akkor ez így marad
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
válasz Gh0sT #127709 üzenetére
50E + kategória :
ASUS VZ24EHE
Dell S2421HN
BenQ GW2475H
75E + kategória
Asus VA24DQLB
Asus VA24DQSB
Asus ProArt PA248QV. (16:10)
Benq GW2480
Benq GW2480T
Dell S2421HS
Dell S2421H
Dell P2422H100E + kategória
Asus ProArt PA247CV
Dell P2422HE
Dell UltraSharp U2422HE
BenQ BL2420PT
dom1n0
Tudtommal csak a sync-k , 700-as támogatja mind a kettőt , 702-es pedig only AMDOázis?
Mennyi idő ott amíg lemegy a kalibrálás és a pixelteszt?
“Ezt a kalibrálásái szolgáltatás folyamat akár több órát is igénybe vehet, ezért a behozott monitorok esetében csak előre egyeztetett időpontban áll módunkban elvégezni.”Pixel teszt sem két perces munka , több órás .
sirszevenap
Acer KG272Sbmiipx
Asus VG279Q1R ( egyszerű de bevált darab)Pano
27UP650 monitor csak AMD FreeSync támadhat , LG oldalán írja is, hogy G-sync nem fogja támogatni .Ami tuti G-sync és 4K és 27~28” méretben elérhető sajnos 230,000-Ft . Valamilyen kompromisszumot keressünk .
BossBoss
Részemről még ajánlanék még egy BenQ MOBIUZ EX2710Q modellt
Mint panelban és csatlakozók terén is komolyabb választás lenne .
Na meg már bizonyított darab .
Ettől függetlenül XV27UX is jó választás lehet , főleg ahogyan írod type-c kihasználását miatt .
Raidon
Úgy gondolom , hogy videokártya .
Ugyanis ha Intel Irist nyitok meg és az Intel proci integrált videó kártyával használom a monitort , akkor is így kapom meg az eredményt , ahogy Nvidia Control Panel esetében is , úgy hogy nincs felépítve PL: Aoc Driver vagy Dell DDS , BenQ Display QuickitA káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Pano
addikt
válasz Luck Dragon #127723 üzenetére
Köszi!
Hát, akkor passzolom a dolgot. 230 már túl sok nekem egy monitorért, hogy filmezzek rajta meg általános felhasználásra.
VGA-t ezért -meg a mostani árak mellett- nem szeretnék cserélni. AMD-vel szívtam most eleget, inkább elkerülöm.
Az a baj, hogy 60Hz-en is sokat számít a játékban a sync.[ Szerkesztve ]
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Alacsony költségvetéssel keresek monitort, nagyon alap játékra. A fő meghatározó az az ár, 45eFt környéke.
Unokatesómank lesz aki szellemileg sérült és néha ilyen Serious Sam jellegű "megyek+lövök" játékokkal játszana. Szóval nagy elvárások nincsenek, csak mégis a rászánt keretből lehető "legjobbat" szeretném neki.Lehet 22" is belefér, de inkább nagyobb 24" lenen jó. Esetleg még nagyobb is lehet, ha van valami Best Buy de itt a keret lehet lehet több is, mondjuk 55eFt max. Mert azért a nagyobbnak biztos örülne.
Tudom nem egyszerű feladat, ezért köszönöm előre is a segítséget
-
dom1n0
senior tag
Köszönöm mindenkinek, végül maradtam LG márkahű, és megrendeltem a 27GN95R-B -t.
A tesztek ideje csak a nagyságrendre vonatkozott ezt valóban nem jeleztem, hogy 1 nap 1 hét, stb, mikorra várhatom a futárt -
válasz easy...rider #127725 üzenetére
Asus VZ24EHE ajánlanám, gyors panel reakciója (1ms) és a 75Hz-es panellel rendelkezik , kategóriájában ez “ kicsit kimagasló” paraméternek számít . Nekem volt ilyen ,célnak meg fog felelni .
dom1n0
Jó monitor, használd egészséggel .[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
easy...rider
őstag
válasz Luck Dragon #127727 üzenetére
Köszi!
láttam korábban is ajánlottad már , csak egy 10-essel keret felett van
esetleg 45 környékén 24"-os?Még egy ilyet láttam 27"-os, nem tudom mennyire valid a cég, esetleg el van e árazva, ez 57 szállítással:
https://www.senetic.hu/product/DELL-S2721HN
Erről mit gondolsz?[ Szerkesztve ]
-
válasz easy...rider #127728 üzenetére
Inkább onnan ne.
Ajánlok inkább egy Samsung F24T350FHREz alá nem szívesen mennék , akkor átváltunk 22”-os méretre . De megtaláljuk az arany középutat .
[ Szerkesztve ]
-
Scorce
tag
Sziasztok! A régi LG Flatron w2363v-wf monitorom tönkrement nagy valószínűséggel. Most rendeltem egy LG 24GN650-B gaming monitort , mert akciós 68900 FT. Ezért az árért ennél jobbat nem találtam.
Amire használnám: Filmnézés, böngészés és játék.
Nem kell 4K , bőven elég a FULL HD. Válaszideje nyílván legyen minél jobb. A panelja nekem mindegy , hogy IPS, TN vagy x-VA, mivel a több mint 10 éves monitoromat biztos lekörözi már szinte bármi. A régi monitorom 60HZ-et tudott. Mai korban már gondolom mehet nyugodtan a 144HZ.
A keret: 70k maximum 80.
A videókártyám igaz , hogy Geforce GTX 970 és nem támogatja a Freesyncet, de a jövőben lehet majd ha új gép lesz akkor AMD-s lesz majd a videókártya.
Ha tudtok esetleg jobbat akkor szívesen fogadom ajánlatotokat.[ Szerkesztve ]
-
-
Pano
addikt
Most találtam, hogy a monitornerds tesztje szerint a 27UP850 működik g-sync-kel. Szerinted nekik mennyire lehet hinni?
"The LG 27UP850-W is compatible with FreeSync and G-Sync so you don’t have to stick with one brand to guarantee VRR functionality."
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Luck Dragon #127652 üzenetére
A másik ajánlott fölött valamiképpen átsiklottam, megnézem. Köszönöm!
-
KROK640
nagyúr
Sziasztok!
Ehhez a géphez kellene monitort ajánlani :
Core I5 12400F, 32GB DDR5, NVidia RTX 3080A monitor játékra lenne, FPS-ek, stratégia játék. Elsősorban 1440p-ben gondolkodnánk. Lehetőleg új monitorra lenne szükség, de ha van nagyon jó áron használt az sincs kizárva.
A keret 100-150 ezer ft lenne.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
easy...rider
őstag
válasz Luck Dragon #127729 üzenetére
Bocsi, csak még picit turkáltam árukeresőn és meg szeretném kérdezni a véleményedet még pár másik monitorról is
Vagy ha nincs infó/tapasztalat akkor marad a Samsung amit ajánlottál.
LG 24MP500-B - 1év gar - FreeSync - 44500Ft MM
MSI PRO MP242V - 3év gar - 46500Ft iPON
ASUS Eye Care VZ239HE-W - 3év gar - 50000Ft EMAG
Samsung F24T350FHR - 2év gar - FreeSync - 50000Ft ALZA
ACER NITRO VG240YBMIPX - 2év gar - FreeSync, 1ms panel - 51500Ft Oázis
(árak szállítással)Köszi!
-
Ikka84
csendes tag
Sziasztok!
Fiamnak szeretnék új monitort venni, a mostani szállitás közben megsérült!
(jelenlegi konfig amihez használja: i5 7500, 1050ti, valami noname 22” monitor; a nyáron upgrade lesz: új proci és 3060ti; játékok amikkel játszik: forza, GTA, fortnite, god of war)
a tervezett keret 100.000ft + 10.000ft ha valami extra lenne!
Ennyi pénzért ips vagy va panel a jobb, 24” vagy 27”, ívelt vagy sík képernyő? Tudtok ajánlani valami best buy monitort? Max 1080p felbontásban lenne használva!
köszönöm!
-
Marci112233
addikt
válasz Ikka84 #127739 üzenetére
3060TI mellé szerintem mehet a 2K-s monitor is simán, bár kérdés milyen lesz az új proci.
Én ezt a monitort ajánlanám, mert többször is ajánlották már itt, és nekem is épp holnap érkezik meg elvileg.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
válasz KROK640 #127736 üzenetére
Szia.
Az ajánlásom az alábbiak :
Asus VG27AQ1A
Asus VG27AQZeasy...rider
Listát , visszajelzések alapján , megbízhatóság és az általad irt felhasználás alapján rangsoroltam .1-Acer VG240YBMIPX
2-Asus VZ239HE-W
3-Samsung F24T350
4-MSI
5-LGIkka84
Bár 5,000-Ft túl lógna a kerten (eMag ) , de a kártyában levő sync-t kiaknázására egy Asus VG27AQ1A modellt javasolnék.
Ha nem felel meg ,akkor természetesen ajánlok mást.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
KROK640
nagyúr
válasz Luck Dragon #127741 üzenetére
Köszönöm
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Amos17
tag
Sziasztok,
A meglévő Samsung S24D330 monitoromat cserélném le. Amit keresnék az egy:
-24" monitor,
-1080p felbontással,
-preferáltan 75hz legalább (de ha nincs reális opció akkor 60hz is rendben)
-Freesync
-vagy két HDMI csatlakozóval vagy 1 HDMI és egy DP porttal.
-talp mélysége max 21 centi, vagy ha nagyobb akkor állítható magassággal.
Árban 80e-90e forintig mennék el.MIért ilyen bonyolult? Mert a felhasználás kettős lenne:
1. egyrészről az otthoni hobbi játszós gépemhez kell (RX570-es videókari) amelyen full HD-ban szoktam játszani, szóval 75hz feletti monitor nem szükséges a videókari teljesítménye miatt.
2. másrészről homeoffice-ra használnám így a céges laptopom is rá lenne kötve (emiatt kell a 2 HDMI vagy 1 HDMI-1DP port).
Váltás háttere: vagy dokkolót vagy átalakítót kell használnom a laptophoz és egyiket sem szeretném, mivel túl sok helyet foglalnak. Emiatt egyszerűsíteném le a dolgot egy olyan monitorral amihez könnyen rá tudok kötni gépeket + időszerű lenne a monitor cseréje is.Eddig az alábbi kettőt találtam amelyik úgy ahogy megfelelne, de minden ötletet szívesen fogadok!
[Samsung Odyssey G30A]
[Samsung F24T450]Segítségetek előre is köszönöm!
-
BossBoss
őstag
Most tesztre került, hozzám egy VA paneles Huawei GT 34. Itt áll mellette a 4K 27" IPS LG UL850-es.
Simán élhető a VA. Most elkezdtem azokat is lesni.
Részedről ajánlott egy Dell S3422DWG? Vagy a méretnél maradva(Kicsit tartok ettől a nano IPS szemfárasztó dologtól, napi akár 8-10 órát is gép előtt kell ülnöm. Ezért kezdtem VA irányba is nézelődni)
Köszi! -
Ikka84
csendes tag
Köszönöm az ajánlásokat!
Asus VG27AQ1A és Acer Nitro XV272Sbmiiprx között 30+ ezer forint van! Az Asus írja a G-syncet alapból, az acer hozzászólásaiban írják hogy az is támogatja, akkor a felbontásban kívül mit tud többet ami miatt ennyivel drágább? -
simron
tag
Sziasztok az lenne a problémám hogy vettem egy ASUS VG248Q1B TUF monitort és amikor föl nyitom azt a kis gombokat csak három dolgot ad ki Menü, Close, Input select viszont a Gameplust a Brightnesst és a Blue Light filter nem tudom kiválasztani aki tudja a problémát azt kérem segitsen.
-
mArZsi
tag
Sziasztok!
AdaptiveSync-nél mitől villoghat a kép? -
victor
csendes tag
Sziasztok,
27-es monitorok mennyire jók, tartósak TV-nek? kb. 50-55 ezer Ft-os kategóriában. (Backup monitor)
pl:
https://www.emag.hu/asus-eye-care-led-monitor-27-va-full-hd-1920x1080-hdmi-d-sub-low-blue-light-flicker-free-va279hae/pd/DNTZDBMBM/? -
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Dell S3422DW monitorral van valakinek közvetlen tapasztalata? Bújom a netet egy ideje, már van pár kiszemeltem, ez az egyik, viszont ami több helyről visszaköszön negatívumként, az a képernyő, egészen pontosan azt említik többen is, hogy egyetlen pontból nézve a kép nem egységes. A kérdés, hogy ez a VA panel sajátossága, vagy az adott típus nyűgje?Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
válasz Amos17 #127743 üzenetére
Szia .
Részemről az alábbiakat ajánlanám , ilyenek voltak és vannak is nálam . Bevált monitorok .
- Asus VA24DQLB
-Dell S2721DS
-BenQ EW2485BossBoss
Az általad irt Dell monitor ajánlott darab . Sok jó visszajelzése van .Ikka84
Asus drágább , mert :
8 vs 10 bites panellel rendelkezik, így ezáltal a színtér lefedettsége is nagyobb lesz .
Ugyan abban az átmérőben nagyobb felbontást kapsz (FHD vs QHD)
Így nagyobb PPI értéke van ( élesebb a kép )
SRGB és DCI is nagyobb 30%-al.Nagyobb, több szoftveres támogatás , beépített segéd funkciók ,tanúsítványok állnak rendelkezésre .
Sync esetében míg az Acer csak AMD prémiummal rendelkezik ( hivatalosan )
Addig az Asus , AMD premium , G-sync és Adaptív sync triót képviseli .
simron
Lezártad a monitorodat.
Nyomd meg a monitoron menü gombot majd system setup/ key lock / off
victor
Hang forrás megoldása hogyan zajlana ? HDMI vagy jack esetleg monitorban integrált hangszórókon keresztül ami szerintem nem a legjobb ötlet.
Az általad linkelt monitor jó választás erre a célra .
mArZsi
Illesztő program hiánya , kábel csere,
Csak adott programmal csinálja a jelenséget vagy mindenhol ?csabyka666
Mivel nagy átmérőről beszélünk és egyben hajlított , így maga hajlítást mondanám fő oknak . Az okozhat torzulást , nem egységes homogén megjelenítést .
Úgy gondolom , hogy a többi hasonló kialakítású monitornál is találkozhatsz ilyen jelenséggel , de sok mindentől függ, panel típusa ,bevonata , mattsága , íveltségének és annak sugarának méretétől (R1000 vagy R1800) stb-stb.
Szerintem ez egy szuper monitor, visszajelzések is ezt tükrözik . Ellenben ha nem jönne be , maximum vissza küldöd.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G5 Ívelt Gamer Monitor! 32"/ 2560x1440/VA/144hz/1ms/HDR/G-sync-Freesync Premium
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- LED monitor Dahua LM22-B200S VA, 21,45" Full HD
- AOC Q34E2A Ultrawide Monitor! 34"/IPS/2560x1080/75hz/Freesync-G-sync/
- LG UltraFine 27UP85NP-W 4k monitor! 27"/3840x2160/IPS/Freesync-G-sync/HDR400/Type-C/Machez is
- LG 27UP650P-W 4k Monitor! 27"/IPS/3840x2160/HDR400/Freesync-G-sync/ DCI-P3 95%
- Acer G227HQL IPS monitor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest