Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brembull
újonc
Üdv!
Keresek:
- 32 colos,
- 144 Hz+
- nem íveltmonitort 100-150k környékén.
Eddigi két kiszemelt:
Acer Nitro XV322QUPbmiipprzx UM.JX2EE.P08
LG 32GN650-B
Vagy amit Ti ajánlani tudtok.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
válasz Brembull #127052 üzenetére
Mennyire nézed kritikus szemmel a monitort?
Acer Nitro volt nálam, szélei sötétebbek láthatóan mint a közepe (ez normális jelenség ekkora méretnél, csak a mértéke...), de a színei legalább nem tértek el a szélén a közepétől, nem úgy mint az egyik lg 32gp850nél. A talpa meg szuper sztem, tényleg szemmagasságba lehet emelni a monitort, fene se gondolta volna hogy ez a funkció is sokat számít míg nem lett ilyen monitorom..
650b tudtommal VA, black smearingre(vélhetően ez a monitor is produkálja) keress rá youtubeon, ha ezzel meg tudsz barátkozni (én nem tudtam a xiaomi 34-es VA-nál) akkor akár meg is felelhet.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
parandroid
félisten
válasz Brembull #127052 üzenetére
Ahogy írta fudi2002 is, inkább az LG 32GP-850-B. Vagy ha számít a külső is, és klasszikus designra vágysz, némi extra portokkal, akkor Dell G3223D. Esetleg Symsung Odyssey G5A.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
fudi2002
veterán
válasz parandroid #127054 üzenetére
De akkor nagyon kuksolja meg a gp850et, mert nekem kettőből kettő nem volt remek, de az egyik vérlázító legalább (legalábbis az akkori áráért egyértelműen (230e))
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
Woodrow
csendes tag
válasz Luck Dragon #127037 üzenetére
Tetszik a Corsair is.
De 300 ezer Ft környékén maradnék.
Az LG már nagyon más árkategória ebben a méretben? (Kimondottan jó tapasztalatom van a márkával csak emiatt kérdezem.) -
charg
tag
válasz Luck Dragon #126960 üzenetére
Szia!
RGB-t tudok csak sajnos állítani. 6000K környékén az Acer-nek sárga a képe, a Dell 6000K-nál teljesen jó. Ezt nem értem. Az Acer 7000-8000K-n tűnik természetesnek. -
Úgy néz ki ma kérdez-felelek elmarad, 17:00-tól 22:00-ig előadáson leszek. Holnap a maiak pótolva lesznek .
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Beluke2
csendes tag
válasz Luck Dragon #126931 üzenetére
Szia! Hdmi kell, és vagy 27" legyen a többihez nem értek... Annyi változott, hogy 100, 105e max. A fiam játszik rajta.
-
Lasersailing
senior tag
válasz Luck Dragon #126868 üzenetére
Sziasztok,
Megérkezett a lenovo L27Q-35 monitor, sajnos több pixelhibával együtt. Amúgy tetszene a monitor (bár sokat nem is használtam biztos ami biztos alapon: ebbe se köthessenek bele). Merjek másikat rendelni ugyanebből a típusból, vagy inkább keressek másik monitort?
Úgy is kérdezhetném, hogy sima balszerencse az ilyen, vagy valami gyártásbeli oka is lehet, ami elő fog jönni a következő példánynál is?Mert ha balszerencse, akkor megpróbálnám mégegyszer, még az idő sem szorít, jöhet karácsony után is...
(magánszemélyként vettem, normálisnak mondott boltból)
-
kacsa,pLau
csendes tag
Hello!
Úgy döntött a monitorom, hogy karácsony alkalmából elkezd haldokolni ezért vehetek újat.
Gyorsba két monitort néztem, ezek közül melyik ajánlottabb.
ACER PREDATOR XB273UNVBMIIPRZX 160k Oázison
Dell S2721DGFA 155k Emagon
Vagy esetleg van más amit érdemesebb, ami fontos, hogy 27''-os legyen, nagyobb nem fér el az asztalon. Néha még játszok, ezért néztem 144Hz-est, de ehhez nem ragaszkodom. -
sztivo
Topikgazda
válasz kacsa,pLau #127061 üzenetére
LG 27GN850-B 139k emagon.
-
válasz sid87 #127038 üzenetére
Céges noti, hogy képes-e kezelni a 4K-t itt tessék megkérdezni [link]
Ebben az összegben 32” 4K monitor nincs IPS panellel . Ha neked jó és megfelel a VA azzal tudunk tovább haladni .
( Samsung S32A700NWU vagy LG 32UN500-W)
De szerintem te nem ezt keresed .
UW felé tekintve , ott már találunk IPS monitort ebben az összegben .
Nem is olyan rég volt szó egy LG 34WN780-B -ről ,neked is ajánlanám figyelmedbe , vagy hagyományos kialakítását LG 34WN700-B .Puculo
Várom a visszajelzést róla .
akerbis
Nem egyszerű , főleg az összeget eltekintve , érdemes mazsolázni Hardveraprón , vagy más helyen. Itt csak a szerencsén múlik mit találsz .AIex
Nálam volt ilyen Asus monitorom, nekem bevált , én azt javaslom.
Brembull
LG 32GN650-B az mehet a kosárba .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Úgy látóm a többi kérdés eltűnt ….
Fentinek is vagy háromszor álltam neki , mert az oldal ki fagyott .
Abba hagyhatnák már a lapcsalád támadását .[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
light0416
tag
Sziasztok!
Tudnatok ajanlani az alabbi parameterekhez egy jo monitort?
Meret jo lenne 32”, 4K IPS. Egy m1-es macbook hajtana, csak munkara kellene.
Arban olyan 400k a maximum.Iphone 14 pro
-
Multibit
nagyúr
válasz Lasersailing #127060 üzenetére
Csodás!
Nekem - elvileg - karácsony után jön a Philipsem. Kíváncsi vagyok, mit produkál e tekintetben. Értesítetted már a kereskedőt? Hogy állt a dologhoz? Együttműködő? -
válasz Lasersailing #127060 üzenetére
Sajnálom , az a baj, hogy most már mindegy milyen márkát és milyen árkategóriában gondolkodunk szerintem egyre rosszabb a minőség .
Azt javaslom , hogy ha megfelelne akkor egy cserét kérj . Ha pedig nem , akkor keresünk valami mást . Csak a paramétereket kell megadni . Ha jól emlékszem nálad VA panel volt az elsődleges .sztivo +1
Multibit
Ahogyan fentebb is írtam , sajnos már nem márka specifikus dolog ez, egyre rosszabb a minőség és csak a mennyiség a fontos .
Ez meg figyelhető minden árkategóriában .[ Szerkesztve ]
-
sid87
senior tag
válasz Luck Dragon #127063 üzenetére
Köszönöm!
Tetszik a LG 34WN780-B lába is, egyetlen kérdés, hogy ilyen ultra wide kijelzőben nem jobb a hajlított? Sosem volt még és szerintem nem is láttam még élőben használat közben ilyet. Ad pluszt vagy igazából mindegy?
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
-
Hauptmann
addikt
Használ valaki Asus PG259GN-t? Mi a vélemény róla? Jó áron hozzá tudnék jutni egy fél éves, garis példányhoz.
-
válasz light0416 #127065 üzenetére
Gondolom type-c lesz az adatátviteli kábel. Milyen munkára lenne?
Addig is:
Asus ProArt PA329CV [link] & [link]
BenQ PD3205U [link] & [link]
Asus ProArt PA329C [link] & [link]sid87
Ez változó és egyben személy függő is. magamból kindulva, nekem annyira nem tetszet, tőleg azért mert olyan helységben használtam és lehet pont ez volt a baj, hogy körben ablakok voltak és a másik épület ablaki a kijelző hajlításának köszönhetően, mindig volt olyan pont ,hogy vissza csillant a fénye. Érdemes előtte megnézni.Hauptmann
Szerintem nagyon kévés embernek van ilyen kaliberű monitorja, de a külföldi visszajelzések csak pozitívak .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Más, EliteDisplayek nem jöttek össze, sajnos kifutó modellt sikerült választanom. Így csak egy lett.
Gyorsan felvettem az Oázissal a kapcsolatot. Rendeltem DP kábeleket is.
Most jön a lényeg, négy egyforma egy típusú és márkájú kábelt kértem, ebből iszonyatosan milyen eltéresek vannak. Van ami szó szerint ki esik a monitorokból.
Aki kíváncsi lenne rá melyik az. [link]
Eddig nem volt bajom a Hamával, de ez nagyon betett.Építés folytatódik ,még egy monitort várok és új kábelokat ,plusz egy monitor tartó állványt és ünnepekre (talán) kész is lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
válasz Luck Dragon #127071 üzenetére
100 ezerért jutnék hozzá. A múltkor kérdeztem itt a topicban pont, a gyereknek kéne 25-ös gamer monitor. Mondjuk a 360 hz overkill, de ahogy nézem, 10 bit, alapvető grafikai munkára is jó lehet.
[ Szerkesztve ]
-
-
Hauptmann
addikt
válasz Luck Dragon #127074 üzenetére
Megvan mindene.
-
frenkye
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a jelenlegi IPS monitoromat, (LG 34UC89G-B; G-SYNC) főként azért, mert Freesync-re váltok. Mindenképp olyan monitort szeretnék, ami mindkét technológiát kezeli már, az enyém sajnos csak a G-Sync-et támogatja, ahogyan olvastam.
Ez a két monitor lenne a kiszemelt, maradnék a 34"-nál:
- MSI Optix MPG341CQR
- AOC CU34G2X/BKEzek közül melyiket ajánlanátok inkább? Természetesen, ha van jobb alternatíva hasonló árkategóriában, az is érdekel.
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
válasz Hauptmann #127075 üzenetére
Garancia , és hol vette? Az is fontos .
frenkye
Ezek egyike sem tudja a két sync-t , MSI “adaptívos “Aoc meg csak Free. Szóval nem jó a képlet .
Én ebben az ár kategóriában ezt javasolnám [link]
Ebben meg van minden ami neked csak kell.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
sztivo
Topikgazda
válasz Luck Dragon #127072 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
-
Puculo
aktív tag
válasz Luck Dragon #127063 üzenetére
Ma jött meg a monitorom, nagyjából sikerült is beállítanom. Maximálisan meg vagyok eddig elégedve, habár a hangszóróit nem fogom használni. Az nVidia Control Panel beállításaiban G-Sync kompatibilisnek látja a monitort, pár játékot próbáltam vele, tökéletesen működött. Nagyon bejön az állvány, könnyen szerelhető és rendkívül stabil is egyben. Finoman lehet forgatni és állítani a magasságot. A kidolgozása igényes. Csak ajánlani tudom ha valaki VA paneles monitort akar ebben a méretben.
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
frenkye
csendes tag
válasz Luck Dragon #127078 üzenetére
Köszönöm szépen az ajánlást! Azt a fontos tényezőt elfelejtettem említeni, hogy az 1080p-ről (2560×1080) is szeretnék váltani 1440p-re. (3440x1440) Így is van esetleg alternatíva? A másik két monitornál tényleg nincs "hivatalosan" kimondva, hogy tudja mindkét sync-et, de fórumokon azt írják, hogy működik mindegyiken mindkettő. Vagy ezekkel be lehet szívni?
Busterftw
Igen, Radeon 6950 xt v. 7900 xt a kiszemelt, ha lesz valamelyik jó áron. (+ ha a 7900-es széria megbízhatóvá válik) Egy RTX 2080-at váltana majd le.[ Szerkesztve ]
-
light0416
tag
válasz Luck Dragon #127071 üzenetére
Szia!
Igen type c kellene, programozásra lenne, minel tobb ablak bongeszo, koszi.
Iphone 14 pro
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 50 000 Ft környékén, de maximum 100 000 Ft alatt LG gyártású 24" méretű, FullHD, 100% sRGB, villogásmentes monitort, ami FreeSyncre és G-Syncre is képes, de legalább az előbbire?
Amihez hasonlíthatnám és eddig is megelégedéssel teszi a dolgát; az LG 24MP59G, Prohardver cikk, DisplaySpecifications.
-
-
Puculo
aktív tag
-
Oposszum
tag
válasz Luck Dragon #127072 üzenetére
A Dell S2522HG-hez is ilyesmi DP kábelt adtak, nem volt rajta köröm, csak becsúszós mint a HDMI, mivel új volt még, szorult benne így ilyen gondom nem volt, de látszik megy a spórolás ezerrel.
-
Sutee89
aktív tag
Sziasztok! AMD 6700 XT kártyára tervezek váltani a közeljövőben, ehhez szeretnék monitort vásárolni. Általános irodai használat mellett főleg játékra használnám. Amit szeretnék:
nem íves, 1440p, 27", min. 144Hz, sok irányba állítható masszív talp, freesync, usb-hub
Keret max. 150k
Amit kinéztem:
ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
LG 27GN650-BTudnátok kérlek segíteni? Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
sztivo
Topikgazda
válasz Sutee89 #127090 üzenetére
Nos, azok az Asus monitorok, aminek a típusban szerepel az 1-es, azok sose lesznek állíthatóak. A második monitor az csak 1080p-s, tehát ezek kiesnek. HP X27q, Asus VG27AQZ, LG GN800 ami így hirtelen eszembe jut, illetve az Acer Nitro széria, amitől én fázom (de ez én vagyok), viszont is sokaknak van XV272 pl., ja és USB hub csak az Acereken lesz ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
Sutee89
aktív tag
válasz sztivo #127091 üzenetére
Köszi a választ, még jó, hogy rákérdeztem. USB HUB nélkül végülis tudok élni, a magasságállítást pedig a mostani monitoromnál sem nagyon használom.
A Nitro XV272 szimpatikus, mi az oka, hogy fázol tőle?
Alf25: Köszönöm, Foramaxnál még éppen van 150 alatt a ASUS VG27AQL1A. Ez minden szempontból jónak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
Redlight2
tag
Sziasztok!
Sikerült vennem egy ACER Nitro Acer Nitro XV340CKp monitort.
Egy RTX 3060TI-al használnám. Kérdés, hogyha szeretném a V-syncet nyugdíjazni és használni a freesyncet. Mit kell hozzá beállítanom? control panelen csak engedélyezem a G-syncet, monitoron bekapcsolom a freesyncet és annyi? -
Busterftw
nagyúr
-
sztivo
Topikgazda
válasz Sutee89 #127093 üzenetére
Nem tudom a monitorjaik milyenek (ami nem a predator széria), de laptopokban pl nagyon gyenge volt, mind anyagminőségben, mind megbízhatóságban. Szerelni is egy rémálom volt, pláne a vastagon beragasztott csavarjai miatt, illetve alkatrész se volt egyszerű hozzá.
Ettől függetlenül lehetnek jók, ha jól tudom az AU Optronics, mint márka is az Acer Displayből lett, ami egy Panda paneltől azért jobb, de nem egy Innolux/LG Display.
TheVR is évek óta Acerezik, mondjuk ott szerintem támogatás is van mögötte.Alf25 pontosítani akartam, de már nem tudtam szerkeszteni. Amikor a Q után rögtön 1-es van, eddig ami szembe jött monitor, az mind fix talpas volt, és igen, a QL1 az pedig állítható
[ Szerkesztve ]
-
langerius
csendes tag
Sziasztok,
monitor vásárlás előtt állok, tanácsot kérnék.
Az ár max. 200 környéke, de az nagyon plafon már, ami tuti:
- 34”
- 3440 x 1440, szinte mindenhol azt mondják, hogy itt máér felejtsem el a FHD-t
- 100 hz vagy 144 hz ez még kérdéses
- hobbiból programozom, azt olvastam jobb erre egy ívelt
- hobbijátékos vagyok, lövöldék nem érdekelnek vagy nagyon ritkán játszom velük
- MSI RX470 8GB Gaming X kártya hajtaná egyenlőre, nem mai darab, de mivel nem vagyok gamer így nekem ez bőven elég
- Freesync a Radeon miatt jó ha van
- Magasságállítás fontos lenne
-USB-k nélkül elvagyok, de nem bontom le ha van a hátuljánSzóval amiket nézegettem:
ismerősöm ajnározza a „Xiaomi Mi Curved 34 BHR5133GL Monitort” ami nem lenne rossz, csak az a baj, hogy szinte csak kétes hátterű „félkínai” cégnél elérhető, én meg gari miatt nem bízok bennük
Amit néztem még:
- MSI Optix MAG342CQR Monitor rendes forrásból pl Aqua beszerezhető 194 környékén, de nem sokkal drágábban ott a nagytesó MSI Optix MPG341CQR a Foremaxnál, ami 200 (ingyen szállítással, biztos hátterű magyar cég, de nekem nem kell webcam bele, meg világítás meg gamer hülyeségek, szóval lehet nem kell ennyire cicoma)
- Sokan dícsérik az AOC-t, főleg a „AOC CU34G2X Monitort” de ez már 230 az Alzánál, szóval ez nagyon nem férne bele, viszont van olcsóbb kistetvére, de az „csak” 100 hz-es „AOC CU34G2 Monitor” 152-ért Emagnál. És itt jön a képbe a 100 hz vs. 144 hz, mert 100 hz-esből lenne még más is pl. emagnál a „LG UltraWide 35WN75CN-B Monitor” ami megint szimpatikus 180-ért.
- Szimpatikusak a Dell gépei is 180-ért a „Dell S3422DW Monitor” emagnál 100 hz-en, vagy nagytesőja 205 környékén 144 hz-en „Dell S3422DWG Monitor”
- Lenovoról, Gigabyteról, Philipsekről nem olvastam jókat, de meggyőzhető vagyok
- Néztek Asus-t, Acer, de pl. Acer csak síban van íveltben nem pedig ott sík lenne 180 körül IPS-el ha jól láttamIlletve jó lenne ha még két ünnep között ideérne, ezért 2 hetes szállítás szóba sem jöhet.
Ami érdekelne az a 100 hz vs. 144 hz, és hogy kell e mindenképpen ívelt vagy jöhet a teljesen sík.
Köszönöm -
válasz Puculo #127081 üzenetére
Szuper! ez hamar megérkezett. használd egészséggel.
frenkye
Amit ajánlottam az pont QHD (2560x1600)light0416
Két Asus amit ajánlottam erre tökéletes lesz.Dhampir szia! rég láttalak.
Ennek leginkább LG GN650-B szériája lenne az ami neked a legjobb választás lenne, de már nem nagyon lehet kapni.
Más meg nagyon sincs ami 25"- alatti és LG na meg tudja mind a kettő Sync-et.Ellenben ami tudja (csak) FreeSync-et LG 24QP550-B és LG 24QP500-B fentebb említett paraméterekkel. Én ezek ajánlanám.
Oposszum
Ahogyan írtam is, eddig nekem sem volt problémám , de ez igy most minősíthetetlen .
Főleg, mire összelegózom a munkaállomásomat és a hozzátartozó három monitort + (tv)
Annak megbízhatónak kell lennie, mert ha egyszer össze lesz rakva ,azt megbontani hajtépés lesz. Csak jönne meg az állványPuculo
Egy kirakós darabjaSutee89
Én az Asus VG27AQL1A modelljét javasolnám. És még az árba is belefér: [link]
Panel típusa: IPS , Képátló: 27 inch ,Felbontás: 2560 x 1440 Képfrissítési frekvencia: 170 Hz
magasságban is állítható, van ELMB SYNC & G-SYNC & FreeSync is. Csirkelábnak köszönhetően meg masszív . Irodai munkára is alkalmas a több szinten állítható kék fényszűrőnek köszönhetően,.Redlight2
Viktor77 elmondót mindent.sztivo
(TheVR) Szerintem lassan átálnak Asus-ra.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G5 Ívelt Gamer Monitor! 32"/ 2560x1440/VA/144hz/1ms/HDR/G-sync-Freesync Premium
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Iiyama G-MASTER GB3466 Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync/
- Asus ROG PG42UQ Gamer Oled Monitor!42"/4k/138hz/0,1ms/Freesync-Gsync/HDR/Konzolhoz is/Beszámítás!
- LED monitor Dahua LM22-B200S VA, 21,45" Full HD
- AOC Q34E2A Ultrawide Monitor! 34"/IPS/2560x1080/75hz/Freesync-G-sync/
- LG UltraFine 27UP85NP-W 4k monitor! 27"/3840x2160/IPS/Freesync-G-sync/HDR400/Type-C/Machez is
- LG 27UP650P-W 4k Monitor! 27"/IPS/3840x2160/HDR400/Freesync-G-sync/ DCI-P3 95%
- Acer G227HQL IPS monitor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest