Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz TomiLi #7270 üzenetére

    Így is van :D

    Szóval, ma rábeszéltem az asszonyt, hogy máshol végezzük el a szokásos heti nagybevásárlást, egészen véletlenül egy MM közelében. :D

    Megnéztem több billt is, de igazán a Logitecheket, elvégre, ha már az Performance egerem miatt van unifying vevő, akkor ha le is cserélem az Apple billt, olyanra érdemes, amihez jó ez egér vevője.
    A K360assal kezdtem, de hamar tovább röppentem, mert ugyan az ára nem vészes, de nekem irtó hangos, csattogós gyors gépelésnél.
    Következett az MK520 (ami volt is nekem régebben, csak nem sokáig), és az K800 Illuminated. Elsőre mindkettő igen halk volt (Az MK520 meg is lepett, nem erre emlékeztem), aztán elkezdtem gyorsan gépelni mindkettőn, és akkor már kijöttek a különbségek. Az MK520-nak van egy jellegzetes "Mellékhangja", nem is tudom hogy írjam le, de amikor az ember gyorsan gépel, és hirtelen felengedve 1-1 billentyűt "továbbsiklik" az ujja a következőre, akkor hallgató és ez az, ami az asszonyt is idegesítette. Ami meglepő, hogy a K800nál ez nemvolt, pedig látszólag igencsak ugyanaz a billek felépítése mindkettőben.

    A lényeg,hogy egy k800-al meg lennék elégedve, de....

    Vagy veszek egy utángyártott gagyi numpadot (ami anyaghasználatban, és még színben is eltér kicsit) a meglévő wireless Apple billemhez, vagy eladva az utóbbit, beruházok egy K800 illuminated-re. Nem tudom, mit tegyek :D

Új hozzászólás Aktív témák