Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Srácok úgy néz ki, hogy egy 1998-2000-es Toyota Avensis Sol Linea (ferdehátú) 1.6-os benzines autó mellett fogom letenni a voksomat 600-700 ezer Ft-ig, de inkább 600 ezer alatt vagy várnom kell pár hónapot a gyűjtögetéssel.
Elég szépek vannak ennyiért klímával, metál fénnyel, jó állapotban (elvileg).
Ha tudtok ajánlani pesti megbízható embert, aki ért az Avensishez, akkor azt megköszönném. Kellene egy olyan ember, aki ért hozzá és velünk el tud jönni nézegetni autókat. Minket könnyen átvernek, így egyedül nem mennénk barátnőmmel. Honorálnánk a segítséget természetesen.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
molnarpeter
nagyúr
válasz runner 125 #66602 üzenetére
-
neduddki
nagyúr
hI!
na ma mar igy megtanutaok alvket vegte, akkorkozlom azannymaindet egy 8genes ezus accorda futtoma ma bele innye de jolnezki...
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
fattyu
veterán
én elnézést mint tudjátok nem régóta járok ide főleg read onlyban azt is de érdekel hogy miért beszél így. Tényleg komolyan gondolom hogy ennek valami magyarázata kell legyen. Nyilván van is és reménykedem hogy nem az hogy analfabéta féligmeddig. Ezért reméltem hogy ez lenni az oka.
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Mit tudtok mondani egy Audi A4 2.0 Benzines-ről, a 2000-2005 évjáratira gondolok.
Automata váltós, 6 fokozatú tiptronic, erről mit lehet tudni? Amit néztem az 2001-s évjáratú.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
Zewa
senior tag
válasz fattyu #66612 üzenetére
Pöttöm fallosza miatt elforduló lányok következménye képen mély depresszióba esett és Rejtő regényekhez fordult lelke megnyugtatása végett. Ezek a művek olyan erős benyomást tettek rá hogy megreformálták a szó és mondatalkotását, így már elképzelhetetlen lenne a Zélete eme megnyilvánulások nélkül.
Ps.: Monnyuk máshol tud rendesen írkálni.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Melack
veterán
-
fattyu
veterán
köszönöm értem már.
Ettől még baszott idegesítő.
Elnézést. több megértéssel lettem volna az általam felvetett opció esetén. Passzióból menni mások agyára. Nettó trollkodás.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
-
Revolit
senior tag
válasz atti1848 #66620 üzenetére
Én annyira nem értem ezt az automata imádatot. Autópályán úgyse kell manuálishoz sem hozzányúlni, lehet krúzolni. Városban kell, ez tény, de mivel 0. perctől manuálisat vezetek, ez tökre automatikus már. Ráadásul te kontrollálod, hogy mikor mennyi fordulat kell, "nagyobb a kontroll".
Mellesleg azt hiszem a triptonic csak annyi, hogy nem kell kuplungozni, de ugyanúgy te váltasz. (Szóval azzal is bajos telefonálni, akkor meg minek? )
Tehát csak hátrányát látom, ééés még drága is a szervizelése... és általánosságban igaz, hogy többet fogyaszt a kocsi.Egyedül aminek értelmét látom, az a pillangó váltó, ha olyan, nem szóltam, az baromi jó
-
-
Revolit
senior tag
válasz bitpork #66624 üzenetére
Olyannyira, hogy még leírni se tudom
Amúgy félreértés ne essék, az "ÉN"-en van a hangsúly, nem azt mondom, hogy az automata sz*r. Meg még soha nem próbáltam automatát, csak tényleg épp emiatt furcsa, hogy ennyien automatát akarnak a plusz költségek ellenére. Ha sok pénzem lett volna, és egy új Mazda 6-ot vagy 7-es bömöst vettem volna 3 lityós motorral, akkor is valszeg manuálisat vettem volna, és lehet jól megszívtam volna a tudatlanságomat
-
-
TaaT
nagyúr
Ezen sem vmi tesztgyőztes gumi volt az 100 [link]
Give them hell Ukraine!
-
vendingo
veterán
Betelt a pohár!
Szerintetek ez mennyire számítana jó vételnek 1-1.1 milláért? (ismerősöm ismerősének az ismerőséjé )
Fél max 1 évre venném, amíg nem találok valami értelmesebbet.
Jövőre mekkora buktával tudnám továbbadni, ha megvenném?Várom a fikázó hozzászólásokat, hogy nemrég még: tt clio astra A4 megane....
Előre is köszönöm, ígérem mindegyikre válaszolni fogok[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
m3tr0
őstag
válasz vendingo #66630 üzenetére
Vedd meg...
Nagy, kombi,dízel, ráadásul jóval erősebb mint 80 ló...és mellesleg nagyon jól felszerelt.Amúgy meg mindegy,hogy mi mit mondunk...az se tetszik...szóval csinálj amit akarsz.
Jah,hogy azt se tudod mit akarsz...mod: van már trélered is? Vagy utánfutózol majd?!
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Váá, most írt rám ismerősöm, h meghozta az új verdát.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
m3tr0
őstag
válasz runner 125 #66632 üzenetére
Na ez már autó a javábóóól!
Nagyon bejövős! -
giigz
veterán
válasz runner 125 #66632 üzenetére
Nagyon f@sza
-
vendingo
veterán
válasz lorcsi #66633 üzenetére
Nagy kombi dízel lenne az értelmesebb. Majd amit hoz a sors, vagy a szokásos: Astra, a4, dízel kombi, sedan, metál, bőrős vagy mégse, erős meg keveset is fogyaszt.
Az értelmesebbel hosszabb távra terveznék kb. 2-3 évre.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
fattyu
veterán
ma tettem le az autós kreszt. 32 évesen höhöhöhöhö.
Soha többé nem érdekel a nyüves mezőgazdasági vontató.
-
neduddki
nagyúr
válasz fattyu #66608 üzenetére
HI!
itten a bornyuvajuknya fejes kozben az ember visszafejlodik me csak afejogipet kell kezelni:- )))
udv
neduddki
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
runner 125
nagyúr
válasz lorcsi #66633 üzenetére
Ő fotózta, nem én, csak átküldte.
m3tr0, giigz
Jajam, nagyon ütős, egy ilyen japót bármikor, ráadásul ez F Sport, legdurvábban felszerelt.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
giigz
veterán
válasz runner 125 #66641 üzenetére
Nem kellene kétszer mondani, hogy fogadjam el...
-
-
Vladi
nagyúr
válasz vendingo #66577 üzenetére
"venni egy kulturált olcsó valamit 600-800 között (golf 4?), aztán ha közbe ráakadok valamire, akkor egyből lecsapok rá."
Jah. Átmeneti kocsinak nem mindegy? Veszel egyet 1/2-ért, költesz rá még 200k-t és van kocsid. Ha meg összejon az olyanra amilyenre vágysz, megveszed azt, ezt meg beszámíttatod. Vagy eladod. Vagy megtartod. Vagy elajándékozod.
2 M-em lenne most kocsira, nem lenne gondom.
il sole non sorge più ad Est!
-
lorcsi
veterán
válasz runner 125 #66641 üzenetére
érdekes a redszáma
MunezXBK:
pedig a te vasadtól jobb abban az árban nincs ![ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
V.Stryker
nagyúr
Tudom,hogy nem itt a helye, csak, mint helyzetjelentés. Végre rászántam magam a Saab projektre. Meghirdettem Fannikát.
-
-
Vladi
nagyúr
válasz MunezXBK #66646 üzenetére
Fogna meg 2000 ojrót, kivonatozna Bécsbe és mondaná sógoroknak adjatok kocsit.
(#66648) V.Stryker:
Ha májusban még meglesz, alkuszom rá. Csak a fehérsége zavar. A 77K Km az reális? Mit csináltál ezzel? Közértbe jártál hetente 1*?
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest