Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz dudika10 #77001 üzenetére

    Nem hallgattam rátok, összeraktam egy gépet az Asrock D1800M alaplappal.
    A hasonló témában keresők kedvéért itt egy vélemény:

    A fent említett alaplap + integrált pocesszor bekerült egy Modecom Mini Cool házba 4GB ram és egy SSD (erre nincs felkészítve a ház, de egy 800 forintos beépítőkeret megoldja a problémát) társaságában, egy FSP táppal.

    Mivel a fogyasztás minimális (egyik fontos szempont pipa), egyetlen ventilátor nélkül is vígan elvan minden, és ez fontos, ugyanis a ház, bár az ügyes megoldásokat ellesték a "nagyoktól" (jó érzéssel töltött el, hogy egy ilyen kis belépő kategóriás ház is viszonylag igényes/ergonómikus, van hova eldugni a kábeleket, és az egész felépítés logikus), az árához méltón papírvékony, és minden bizonnyal komolyabban "búgna". Így mindenféle mozgó alkarész nélkül az egyetlen tápventilátorral teljesen csendben van a gép (másik fontos szempont pipa).

    Hétköznapi feladatoknál a "referenciához" képest nem tűnik lassabbnak semmiben, valószínűleg az SSD-nek köszönhetően sokkal gördülékenyebbnek érződik. A teljes gép táppal, 60GB-os SSD-vel kijön 60.000 forintból, nem fogyaszt, szinte néma, és hétköznapi feladatokat teljesen jól ellátja. Azt hiszem a nappaliban a TV alá is egy ilyen megy, ha az ott lévő bedobja a kulcsot.

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák