Új hozzászólás Aktív témák

  • ggbuffon1897

    őstag

    válasz Hardtech #77166 üzenetére

    megértem én, nekem se 2 percbe tellett összeszedni a mostani 220 körüli konfigomat, mert nincs jól tejelő állásom és mivel már csak pár játékot használok, kicsit lehet túl is vállaltam magam. De mondjuk ezt csak utólag látja be az ember amikor lenyugodott, és eltűnik az újdonság varázsa, és belegondol, h e-pénisz növelésén kívül, nem volt jó semmire :)

    pláne ha nem vagy túl lóvés, ahogy valszeg itt a fórum nagyrésze nem az, akkor kéne tudnod a legjobban az ár/érték/felhasználási végcél közötti helyes arányokat :) kicsit hidegebb fejjel ha átgondolod, lehet rájössz, h elég lesz oda egy i5 K-s proci is, sima jobbféle léghűtéssel ~12k, meg azért olcsóbb lappal, aztán a maradék meg mehet egy jóféle VGA-ba.

    A te esetedben az önmegnyugtatáson kívül semmi haszna nem lesz annak a procinak, bocs de ez a realitás és az ésszerű gondolkodásmenetem.

    de mégegyszer hangsúlyozom, h nem lebeszélni akarlak, csak szerinted gondold mégegyszer át jól, h mit és mire, 250-ből már több évre való fasza kis konfigokat lehet összerakni mindenféle K-s baromságok meg plusz hűtők meg horribilis árú lapok nélkül. (legalábbis az én pénztárcámnak a 30k feletti lapok már luxuscikkek, na meg minek)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák