Új hozzászólás Aktív témák

  • zedfanster

    csendes tag

    Membrandj mindenféle nyalási szándék nélkül mondom, hogy bizony dicséretre méltó a munka amit itt a sok-sok tudatlan vagy lusta (no offense) embernek nyújtasz, le a kalappal előtted! :DDD

    Na már a benyalás után én is megkérdezném :DDD :
    380k-ért mit ajánlasz? Csak gépház és ami benne van. Sokmindenre lesz használva: videók renderelése (hetente 4-5x tíz perc-fél órás anyagok), streamelésre (twitch.tv) és játékra, programozásra stb egyaránt. Magyarul mindenre és egyenletesen kell a kraft minden téren. SSD nem kell, mert már van de egy (120gb-os, sata 3-as). 2tb háttértár jól jönne csak adatnak és játékoknak.

    A gépház egyfelől ízlés kérdése is, ezért jó lenne ha többet is tudnál mutatni, szempont a cable management és plexi oldallap, aminél plusz előny ha pattinthatós (Corsair C70-el szemezgettem de olcsóbb alternatíva is érdekel, amiben van hely egy H100i-nek amit később tervezek vásárolni, mondjuk pár hónap múlva).

    Érdekelne egy tuningra is hangolt verzió meg egy nontuningos konfig is, hogy lássam mi a különbség a kettő között. TUNINGOS ESETÉN: procihűtőt ne számolj bele, azt később akarok majd venni a H100i-t szemeltem ki.

    Esetleg ha lejjebb mész árban és 340 környékén is van valami jó ár/érték arány ami miatt megéri spórolni érdekelne, hogy hol lehet spórolni.

    Köszi előre is! :)

    Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy aláírás...

Új hozzászólás Aktív témák