Új hozzászólás Aktív témák

  • CybStorm

    csendes tag

    Köszönöm a hozzászólásokat!

    Kitartok akkor az eredeti ötlet mellett, FX-6300 lesz benne. A tuningpotenciál nem elhanyagolható... 4,5-re gondolom kisebb léghűtéssel is fel tudom rakni vészes melegedés nélkül, itt meg már tényleg nyílnia kell annak a bizonyos teljesítményollónak az előző generációkhoz képest.

    CF-el azt hiszem félreérthetően fogalmaztam. Arra próbálok játszani, hogy majd egyszer használtan összeszednék egy második kártyát, mondjuk akkori áron egy 7770-est 15-20k-ért. Így - és ez most egy bizonytalan fantazmagória a részemről - talán ismét lenne egy középkategóriás GPU teljesítményem, mondjuk 2015-ben.
    A kérdés inkább az, hogy 2015-ben egy 16x4-es 7700-as CF ér -e majd annyit, mint az akkor 20k körül megvehető új kártyák. Ha igen, megéri ezzel vacakolni. Ha durván lelépi a technológia, akkor meg nyilván nem - veszek majd helyette egy "HD9450-est" és csókolom.

    Tényleg, valami életképes használt VGA elfekvőben valakinél? 5750-estől felfelé bármi érdekelhet, igazából kocagamerként olcsón szeretném megúszni amíg összejön a zseton egy komolyabb darabra (pl. 7850-es). NVidiát is szeressük; csak a hűtés legyen halkabb a felszálló jumbo jet turbináinál...

Új hozzászólás Aktív témák