Új hozzászólás Aktív témák

  • CybStorm

    csendes tag

    válasz membrandj #36885 üzenetére

    Üdv,

    köszi a tippet, mindenképp erősebb VGA felé kell akkor kacsintgatni, úgy tűnik.
    16x4-es crossfire komoly bottleneck lesz vajon? Valakinek van vele konkrét tapasztalata? Mindenképp jó lenne, ha 2 év múlva használtan, olcsóbban betehetnék egy második kártyát és újabb 1-másfél évig gurulna valahogy a szekér...

    Látom a hozzám hasonlóan "low-budget" júzerek AMD fronton a régi Phenom/Athlon II-esek között nézelődnek. Az FX-6300 amit kinéztem 28k, a Phenom II X4 965 ezzel szemben csak 22k. Szerintetek érezhető különbség lenne 1080p alatt, játékokban? Tovább megyek - elég lenne esetleg egy Athlon II X4 640? Az már tényleg jelentős árkülönbség lenne, csak 17 Mátyásba fáj... hol itt az értelmes minimum?

    VGA-ügyben még meditálok, a fórumot olvasgatva úgy érzem, ~7850-es radír lesz belőle, esetleg körülnézek a használt piacon. Nem vagyok túlzottan eleresztve, viszont inkább spórolok még rá ahelyett, hogy fél év múlva megbánjam a kidobott 30ezret - hosszú távon a legjobb ár/érték arányt szeretném belőni. És ismét itt a kérdés: ehhez vajon elég lesz majd a jövőben a 16x4-es crossfire, amit a 970-es chip nyújtani tud?

Új hozzászólás Aktív témák