Új hozzászólás Aktív témák

  • Crias

    senior tag

    válasz Metlacii #19241 üzenetére

    Szia!

    Persze nézz utána és hallgass meg több véleményt, nem kevés pénzről van szó :)

    1. Én még nem tuningoltam de igen ennyiben kimerül, a tuningnak ezen a platformon a z77-es chipset és a K-val végződő processzor a kritériuma, utána "csak" a szorzót kell átállítani, de erről majd valaki aki tuningolt már majd részletesebben ír. Ha nem akarsz tuningolni akkor felesleges a drága alaplap és a drágább proci.
    2. PCGear általában 1 hét mire jön.
    Modosítok. A Honlapon az van hogy október 11.-ére tudnak garantálni ilyen házat ha megrendeled. Igazából kérdez be a házas totyikba hátha ez a ház is jó amit eredetileg kinéztél, én még nem láttam közelebbről, ezért nem tudok róla véleményt alkotni, ha tetszik az a ház annyit megér hogy bekérdezel oda is.
    3.Sokkal élethűbb, színhűbb képet ad, de itt van egy régebbi összefoglaló, amit annyival kiegészítenék hogy manapság már az ips paneles monitoroknak semmivel sem rosszabb a válaszidejük mint a TN panelosnak, amiket ajánlottam azok olyan 2-3ms-nek felel meg TN panelen, szóval csak a válaszidő miatt kár TN panelt választani.
    Monitoros totyik

    SSD-ből ami biztos az az hogy a Samu jó SSD-ket gyárt, az az intel ami akciós iponon az nemtudom mennyire jó vagy rossz vétel ezt megint az SSD-s totyikban kellene megérdeklődni.
    De inkább azt kellene tudni hogy mekkora helyre van szükséged mert ugyanaz a helyzet mint a proci/lap párosnál hogy minek vegyél feleslegesen + szolgáltatást ha nem használod ki.
    Mondjuk itt nincs az ajánlott SSD-k között az intel, de azért bekérdezhetsz a forumba. OCZ-t meg neked nem ajánlom.

    Amúgy alkatrészekre kapsz garanciát akkor is ha egyben egy helyen veszed és velük rakatod össze, szóval ez így teljesen mind1.
    Én boltban rakattam össze és megy a gép, annyiból jó hogy legalább megnézik hogy elindul-e, amúgy eléggé összehányva néz ki a belseje nem szabad elvárni hogy szépen elrendezzék neked a kábeleket.
    Ha van ismerősöd aki sikeresen rakott már össze gépet akkor akár vele is összerakathatod.

    Olyan helyen érdemes venni amik nem szűnnek meg egyik napról a másikra, pl ipon számitógépalkatrészbolt, hardverker, meg ilyenek.

    Monitort meg mindenképpen az említett 2 helyen vedd meg a kalibrálás+pixelgarancia miatt.

    [ Szerkesztve ]

    Crias

Új hozzászólás Aktív témák