Új hozzászólás Aktív témák

  • crey

    MODERÁTOR

    Sziasztok!

    Imerős fiának szeretném a segítségeteket kérni, gépet szeretne frissíteni, és én mint a legutóbbi X alkalammoal amikor itt jártam, elmondhatom hogy már teljesen hülye vagyok ehhez (is). Itt a szokásos kérdésekre a válasz:

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Elsősorban mely játékok?

    Elsősorban játékra, a multiplayerre főleg, az új COD Warfare III fusson rajta legalább HIGH beállítással (specifikusan ez volt a kérés).

    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?

    AMD Ryzen 5 - 3600, MSI MPG X570 GAMING PLUS, 16 GB RAM, AMD Radeon RX580, Samsung EVO 970 SSD, Chieftec Smart GPS-700A8 700W táp.
    MSI Optix G27C4 monitor van

    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?

    Új Proci, lap, memória, GPU, esetleg táp... A házat is érdemes opciósan beleírni, esetleg egy új SSD-t az EVO mellé.

    4. Mennyi a kereted rá?

    Összesen bruttó 480-500k HUF.

    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya és processzor választásnál is lényeges szempont)

    MSI Optix G27C4 van, FullHD-t tud, és ez a monitor maradni is fog.

    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? Nagyobb értékű komponensekből mehet-e használt, vagy mindenből bolti új kell?

    Intel / nVidia preferált, de ha jobb ajánlat az AMD alapú vas, akkor az is tökéletes. Nincs preferencia. Használtról is lehet szó, de legalább jó lenne valami még garis cuccot mellétenni.

    Nagyon szépen köszönöm!
    üdv,

    crey

    [ Szerkesztve ]

    Sarcasm: just one of the many services I offer.

Új hozzászólás Aktív témák