Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyikoc

    csendes tag

    válasz dannyl #174295 üzenetére

    Én speciel azt gondoltam, hogy nem kell külön pontokba szedni, de úgy néz ki mégis. Nem mondom, hogy nem értem meg, de szerintem ez túlzás egy fórumon. De ugye a vélemény olyan mint a s... *khm*. Mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra, szóval kussolok :D

    Viszont, akkor - remélve hogy kapok segítséget - pontokba szedve is kiírom a hozzászólásom;
    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?
    Cities Skylines 2, illetve grand Strategyk. Ezek többségében processzor heavy játékok. A Cities Skylines első részét is sokan több száz moddal tolják, amihez nagyon kell a RAM. Ezen felül szeretnék majd God of Warral, illetve az új Spider-man játékkal is játszani, amint kijönnek PC-re.
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Ami a konkrét PC-t illeti, és az újnál is számítana, az egy 1050ti. Elsőként videókártya nélküli konfigot vennék, abba duruzsolna ez a videókártya, amíg nem tudom lecserélni. Amint ez megtörténik, megy vissza a régibe, és az egy backup/lan-party gépként fog üzemelni.
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    1 M.2 slotra, illetve 6 SATA csatlakozójú alaplapra. Kezdésként 16, később 32GB ramra, de úgy hogy bővíthető legyen 64-re. Meg szeretném adni az esélyt magamnak, hátha. :D
    4. Mennyi a kereted rá?
    400 ezerre gondoltam, de jól tudom hogy a videókártya piac árai nagyon elszabadultak. Nem gáz ha kicsit drágább (+20/30k), ha ez teljesítményben is meglátszik. Egy jó proci hűtő is kellene, bár overclockolni nem fogok, jobb szeretem ha nem lehet tojást sütni a gépen játék közben.
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat?
    Ezt még nem tudom megmondani, mert monitort is tervezek cserélni. A 4K-n gondolkodom, de ahogyan körülnéztem, szerintem az 1440p a reális ilyen árban.
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
    Abszolúte nincs.

    Fenyveske, hogy ennéd meg a karácsonyfák tűleveleit! (-60.000Ft)

Új hozzászólás Aktív témák