Új hozzászólás Aktív témák

  • Pityu.

    nagyúr

    válasz palfitom #163232 üzenetére


    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?
    Mostanában nagy ritkán szoktam játszani de azért néha játszok,legtöbbször single playerben nagy ritkán multiztam már de nem jelentős.Filmezek,zenét hallgatok,netezek,néha képet szerkesztek.Egyébként ujj játékokat szeretem kipróbálni ha megtetszik.Nagy ritkán videótömörítés is előfordult de ritkán.

    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?

    Ami maradna az a gépház,ssd,ventilátorok,tápegység egy Seasonic G-450 80Plus Gold 450W gondolom elég lenne hozzá,meg maradna a videokártyám is egy xfx rx480 8gb mert ugye most brutál árak vannak.

    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?

    i5 10500 ra gondoltam de látom a ram támogatása nem annyira sok nekem pl 2400mhz-s ramjaim vannak annyit támogatott anno az alaplap meg a proci is.Alaplapból nem szeretném a nagyon drágákat venni így találtam egyet olcsón amin van vrm hűtés már Asrock B460M Pro4 itt a lap 2933mhz ramokat támogat így néztem is olyanokat találtam is aránylag jó áron csak itt a bibi,hogy a processzor meg csak 2666-ig támogat ez gondolom nem hatalmas előrelépés a 2400mhz-s ramokhoz képest.Szóval akármilyen alaplapot is vennék gondolom a ramok mhz nek határt szabna a proci,jól gondolom?Ja és 32gb ramot nézegettem,pl ezt G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz F4-3000C16D-32GISB

    4. Mennyi a kereted rá?

    Nem szeretnék most annyira sokat költeni,hiába tudnám megtenni,csak egy olyan gépet szeretnék ami megint évekig jó

    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videokártya választásnál lényeges szempont)

    Monitorban alap úgy értem ips Dell P2417H 1920x1080

    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
    Annyira nem szoktam csicsázni,csak működjön jól évekig.

    Bolti árakat nézegettem bár nem tudom,hogy hardveraprón is érdemes e,mert úgy láttam akadnak jó árak.

    [ Szerkesztve ]

    Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

Új hozzászólás Aktív témák